Mama: Dukryte, kodėl nevalgai? Saulutė: Todėl, kad pavargau!

Mama: Dukryte, kodėl nevalgai? Saulutė: Todėl, kad pavargau!

20. Sep 2013, 08:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Vis labiau ir labiau pažįstame mūsų projekto Į darželį su SAULE dalyvę Saulutę, kurią kas rytą virtualiai palydime į  mokyklėlės “Strazdanėlės” Vaikų priežiūros centrą „MINIdarželis“.

Visiems turbūt smalsu, ar mažoji nevalgiukė paragavo mamos įdėtus kotletukus darželyje, ar jau susirado draugų ir pan.

Štai ką pasakoja mama Ilona:

Vakar Saulutė pasiliko darželyje be ašarų. Kai paklausiau, ar buvo pamokėlės, tai net nušvito ir džiaugsmingai sakė „buvo buvo“.

Dukrytė pasakojo, jog muzikos pamokėlėje dainavo „pam pam pam ir la la la“. O dailės pamokėlės metu, pasakojo, jog lipdė „pastilinu“, auklytė Rita užrašė vardą SAULĖ. Ir kai paklausiau, ar patiko darželyje, sakė, kad patiko ir rytoj vėl eis.

Buvo vakar ir vieno berniuko gimtadienis, tai visi pasipuošė kepurytėmis, dainavo "su gimimo diena", valgė tortą, gėrė sultis. Žodžiu, Saulytė grįžo iš darželio kupina įspūdžių.

Visiems turbūt smalsu, kaip pavyko eksperimentas su mano naminiu kotletuku. Taigi, tą kotletuką... tėtis parsinešė iš darželio:) Nors ryte dukrytė pati išsirinko, kurio kotletuko nori, bet einant pro namų duris, ji tarp kitko man sako: „O gal kotletuką rytoj nusineškim?“

20130919203650-67391.jpg

Kai paklausiau, kodėl nevalgė darželyje, Saulytė atsakė: „Todėl, kad man reikia sausainių“. Žinoma, jų negavo. Beje, dažniausiai į klausimą "kodėl nevalgo?", ji atsako: „Todėl, kad pavargau“ :)

Projekto Į darželį su SAULE draugas

20130912194032-54521.jpg

20. Sep 2013, 10:20

labai grazi mergyte ir jau manau geras zenklas kad nori eiti y darzely 👍

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 20. Sep 2013, 08:55

aišku, kad pavargo, juk valgymas toks varginantis dalykas 😀))