Mama: Be galo pavargome kovoti su šia problema

Mama: Be galo pavargome kovoti su šia problema

26. Nov 2014, 10:48 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Į Mamyčių klubo redakcijos elektroninį paštą įkrito laiškas, kuriame mama dalinasi istorija apie sūnaus problemą, ape kurią turbūt niekas nenorėtų kalbėti - šlapimo nelaikymą. Bet apie tai kalbėti reikia, nors ir anonimiškai, kad galėtume pasikeisti patirtimi, padėti vienas kitam patarimais ar bent išsikalbėti.

"Mano sūnui pavasarį sukaks 8 metai, rašau dėl to, kad be galo pavargome kovoti su šia problema. Kiekvieną naktį prabundam vis dėl tos pačios problemos. Išbandyta daug kas: žadintuvai, kalendoriai, tabletės....

Rezultatas trumpalaikis ir vėl viskas iš pradžių. Labai nenorėjo specialių sauskelnių, bet dabar jis jau taip pavargo, kad sutinka ir prašo, kad nupirkčiau pabandyti.

Turime ir įgimtą problemą - vieno inksto agenezę ir šlapimtakio refliuksą. Gydytojai sako, kad tai ne priežastis šitos problemos. Žinau, kad tokia problema gali tęstis iki 12 metų, tai susitaikiau ir belieka laukti. Norėčiau pabandyti DryNites ir nors kiek palengvinti gyvenimą.

Mama

Jei jūsų vaikutis šlapinasi į lovą, Mamyčių klubas rekomenduoja ypatingas sauskelnes-kelnaites DryNites, kurios skirtos palengvinti kovą su enureze.

20130804201647-99202.jpg

Palaikymo ir patarimų ieškok www.vaikuenureze.lt!