Laimėk šiuolaikišką knygą vaikams "Kaip atsiranda vaikai"!

Laimėk šiuolaikišką knygą vaikams "Kaip atsiranda vaikai"!

10. Sep 2013, 09:35 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Neseniai pasirodė unikali knyga patiems mažiausiems skaitytojams „Kaip atsiranda vaikai“, tai šiuolaikiška paveikslėlių knyga įvairioms šeimoms ir įvairiems vaikams.

„Kaip atsiranda vaikai“ ypatinga tuo, kad joje universaliai atsakoma ne tik į tradiciniu būdu gimusių vaikų klausimus, bet ir tų, kurie buvo įvaikinti ar gimę po dirbtinio apvaisinimo. Knygoje akcentuojama: nesvarbu, kokia būtų šeimos sudėtis, kiek žmonių dalyvauja vaiką auklėjant, kokia jų lytis ar kitos savybės, mažylis į pasaulį ateina todėl, kad jo labai laukia.

Dauguma knygų, kuriose aiškinama, iš kur atsiranda vaikai, neapima visų aspektų. Jose pasakojama tik pati paprasčiausia istorija (mama + tėtis + lytinis aktas = tu!), tačiau tiesa ta, kad vis dažniau mums reikia pagalbos, siekiant susilaukti mažylių. 

Kartais padeda gydytojas, vaisingumo klinika ar įvaikinimas, kartais spermos donoras. „Kaip atsiranda vaikai“ padeda mažiesiems ne tik papasakoti unikalią jų atsiradimo istoriją, bet ir suvokti ją kur kas plačiau.

Šią žaismingą ir informatyvią knygą parašė seksualinis pedagogas Cory Silverberg, iliustravo pripažinta kanadiečių dailininkė Fiona Smyth.

DĖMESIO! Jei norite laimėti šią knygutę - užsukite į www.facebook.com/mamyciuklubas.lt ir sužinosite, kaip ją galite laimėti!

Sėkmės!