Kviečiame į knygos "Kaip atsiranda vaikai" pristatymą su vaikais!

Kviečiame į knygos "Kaip atsiranda vaikai" pristatymą su vaikais!

23. Sep 2013, 07:15 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

„Kaip atsiranda vaikai“ – šiuolaikiška paveikslėlių knyga įvairioms šeimoms ir įvairiems vaikams. Šį ketvirtadienį Versus aureus leidykla ir "Mamų radijas" kviečia į šios knygos pristatymą. Nebijokite pasiimti ir savo atžalų - knygos pristatymas vyks netradicinėje vietoje, kurioje vaikams tikrai bus ką veikti.

Ši knyga padeda suaugusiems kalbėti apie tikrovę ir įvairovę žmonių pradėjimo bei atsiradimo istorijose, šeimų ir žmonių panašumus bei skirtumus. Daugelis knygų, kuriose aiškinama iš kur atsiranda vaikai, neapima visų tų aspektų, kurie pastebimi lytinio švietimo pedagogo Cory Silverberg knygoje.

Kituose leidiniuose dažniausiai pasakojama tik pati paprasčiausia istorija (mama + tėtis + lytinis aktas = tu!), tačiau tiesa ta, kad vis dažniau būsimiesiems tėvams reikia pagalbos, siekiant susilaukti mažylių. Kartais padeda gydytojas, vaisingumo klinika, įvaikinimas ar spermos donoras. „Kaip atsiranda vaikai“ padeda mažiesiems ne tik papasakoti unikalią jų atsiradimo istoriją, bet ir suvokti ją kur kas plačiau.

 

Svečiai laukiame vaikų žaidimo kambaryje "Meškakojis" (Perkūnkiemio g.47, Vilnius) 18 val. ketvirtadienį.

Daugiau informacijos ir registracija čia - www.facebook.com/events/610375852338754/

ČIA rasite knygos pristatymo filmuką