Kviečia į šeštadieninę mokyklėlę „Mažasis mokslininkas”

Kviečia į šeštadieninę mokyklėlę „Mažasis mokslininkas”

20. Feb 2017, 08:43 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Didžiausias Baltijos šalyse ikimokyklinio ugdymo įstaigų tinklas "Vaikystės Sodas" 3-6 metų vaikus kviečia į Šeštadieninę mokyklėlę “MAŽASIS MOKSLININKAS”. Šį pavasarį net 10 šeštadienių (nuo kovo 4 d. iki gegužės 13 d.) ji vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Tauragėje, Kėdainiuose ir Alytuje!

Mokyklėlės tikslas – visapusiškas vaiko ugdymas, remiantis moderniomis ugdymo programomis, kurios sėkmingai taikomos visame pasaulyje. Užsiėmimai išskirtinai įdomūs ir įtraukiantys, kurie paliks nesuskaičiuojamą galybę įspūdžių keliaujant aplink pasaulį! 

Šeštadieninėje mokyklėlėje vaikai pereina tris veiklos centrus. Pirmasis - Draugystės ratas. Jame įgyvendinama Emocinio intelekto programa. Vaikai susipažins su žaislais Kimochi, kurie padės suprasti ir valdyti savo emocijas. Programa labai vertinama ir vaikų, ir tėvų, duodanti puikių rezultatų!  

Antroji – Mažasis mokslininkas. Kiekvieną šeštadienį vis naujas eksperimentas! Tai gali būti ir iPAD aplikacijos, kurios būna prasmingos, įtraukiančios, edukacinės, teminės ir kontekstinės. Suaugusiems Mažojo mokslininko veikla kelia nuostabą: “Tokie maži, o jau eksperimentuoja!”. 

Trečioji veikla – Mažasis kūrėjas. Vaikai kuria per pojūčius. Menas, pajaučiamas plačiąja, visumine prasme.

Kiekvieną šeštadienį  mokyklėleje būna vis kažkas naujo, nes niekada nebūna tos pačios veiklos, tačiau taisyklės išlieka tos pačios ir tai sukuria vaikui tęstinumą, kurio labai reikia ikimokykliniame amžiuje. Vaikai mokyklėlės labai laukia, nes ji būna pilna nuotykių ir kupina atradimų!

Daugiau informacijos ir registracija: http://www.vaikystes-sodas.lt/Praktine-informacija/apie