Konkursas: Ką tavo vaikas valgo pusryčiams?

Konkursas: Ką tavo vaikas valgo pusryčiams?

27. Apr 2020, 17:25 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tikimės, kad jūsų vaikai noriai valgo pusryčius, nes jie - bene svarbiausia dienos raciono dalis, kad nepritrūktų energijos ir jėgų! Tad kviečiame dalyvauti sveikų pusryčių receptų konkurse!

Kokie mėgstamiausi jūsų mažylio ar ikimokyklinuko/mokinio pusryčiai? Ar stengiatės juos kasdien paįvairinti, o gal jie - vis kartojasi, nes be „to vienintelio patiekalo" jūsų vaikas nesikelia iš lovos? :) Labai lauksime jūsų RECEPTŲ idėjų!

Kaip įkelti PUSRYČIŲ receptus:

  • Prisijunkite arba prisiregistruokite Mamyciuklubas.lt portale;
  • Spustelėkite „Pateikti straipsnį“ (oranžinis mygtukas viršutiniame dešiniajame puslapio kampe);
  • Pasirinkite kategoriją „Ikimokyklinukas" arba „Mokykla" (atitinkamai pagal vaiko amžių) ir žymą „Receptai" 
  • Parašykite receptą, gamybos eigą, įkelkite pagrindinę patiekalo nuotrauką (horizontalią) ir galite įkelti daugiau nuotraukų teksto viduje;
  • Baigę spustelėkite „Išsaugoti straipsnį“ ir po minutės jūsų receptas pasirodys portale „Mamyčių klubas“!

PRIZAS

Knyga Sveika vaikų mityba" (leidykla Briedis)

Subalansuota mityba svarbi ir dideliam, ir mažam. Tai, ką valgo vaikai, turi įtakos jų savijautai bei sveikatai ne tik vaikystėje, bet ir suaugus. Valgydami įvairų subalansuotą maistą vaikai yra žvalesni, budresni, rečiau serga peršalimo ir kitomis ligomis, geriau susikaupia.

Šioje knygoje „Sveika vaikų mityba. Daugiau nei 100 patiekalų idėjų, receptų ir sveikos mitybos patarimų" Anita Bean pateikia gausybę patarimų apie vaikų nuo penkerių metų mitybą: ko duoti išrankiesiems, kaip kasdienę mitybą padaryti sveikesnę, kaip padėti antsvorio turintiems vaikams ir skatinti juos valgyti daugiau daržovių bei vaisių. Čia taip pat rasite daugybę greitai pagaminamų patiekalų ir užkandžių receptų.


Anita įrodo, kad subalansuotos mitybos pagrindas nėra neskanūs valgiai. Svarbiausia, kad vertingi patiekalai vaikams atrodytų patrauklūs, žaismingi ir būtų gardūs!

Laimėtoją rinksime gegužės 11 d. - iš visų dalyvių portale ir Facebooke!