Kokybiškos žieminės striukės: juk vaikams renkamės tai, kas yra geriausia!

Kokybiškos žieminės striukės: juk vaikams renkamės tai, kas yra geriausia!

24. Jan 2023, 16:36 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kiekvienas metų laikas diktuoja savas taisykles, nesvarbu, kalbėtume apie laisvalaikio leidimą lauke ar savo aprangą. Štai žiemą galima ne tik slidinėti ar važinėti rogutėmis, bet ir žaisti sniego mūšį ar daryti sniego angelus! Tiesa, norint, jog šaltomis žiemos pramogomis būtų galima mėgautis, nepatiriant diskomforto ar, dar blogiau, nemalonaus šalutinio poveikio (pavyzdžiui, prikibusios peršalimo ligos), reikalinga tinkama apranga.

Šaltajam sezonui skirtos striukės (striukės vaikams, striukės moterims, striukės vyrams) – apranga, į kurią, kabančią spintoje, šaltuoju metų laiku bene dažniausiai tiesiame savo rankas.

Striukės vaikams: kaip pasirinkti?

Vaikai taip greitai auga, tad, ar verta išlaidauti jų rūbams ir avalynei? Juk net nėra garantijos, jog su ta pačia žiemine striuke, jos neišaugus ar, pavyzdžiui, nesuplėšius, pavyks sėkmingai „išvaikščioti“ visą sezoną! Taip gali kalbėti tik žmonės, dar patys neturintys vaikų. Jiems atsiradus, atžaloms norisi suteikti viską, kas geriausia. Striukės vaikams – ne išimtis. Juk lauko rūbai apsaugo nuo vėjo, drėgmės, šalčio, sniego (kai šis ant žemės – smagu, bet kai po rūbais – nelabai, ar ne?). Nuo jų patogumo/nepatogumo priklauso, kaip jausis vaikas, vaikščiodamas, bėgiodamas ar užsiimdamas kita mėgstama veikla lauke.

Žieminės striukės paaugliams ir vaikams – prekė, kurią, papuoštą įvairių gamintojų logotipais, rasite dažno pardavėjo fizinėje ir internetinėje parduotuvėje. O kur dar modelių, spalvų ir, svarbiausia, techninių parametrų įvairovė! Perkantys nebe pirmą vaikišką striukę ar gerai atlikę „namų darbus“, žino, į kokius esminius niuansus atkreipti dėmesį, jog rūbas nenuviltų savo funkcionalumu ir patvarumu.

Kalbant apie žiemines striukes vaikams, pirmiausiai būtina atsikratyti pagrindo neturinčio stereotipo, neva, kuo rūbas storesnis, tuo labiau jis šildo. Mitas! Net vizualiai ploniausia, lengva žieminė striukė, pagaminta, vadovaujantis šiuolaikinėmis technologijomis, gali pasižymėti puikiomis šilumos izoliacinėmis savybėmis. Ne tik gali, bet ir pasižymi! Į aukščiausią vaikiškos lauko aprangos kokybę orientuoti gamintojai, pavyzdžiui, REIMA, siekia, jog žieminės striukės ir kombinezonai džiugintų efektyviomis šiluminėmis savybėmis, o pats rūbas būtų lengvas, patogus, nevaržytų judesių.

Perkant vaikiškas striukes, atkreipkite dėmesį ne tik į tai, kokiai temperatūrai esant, rūbą rekomenduojama dėvėti. Ne mažiau svarbūs kriterijai – patikima apsauga nuo drėgmės bei drabužio pralaidumas orui.

Na, o, norintys pasilengvinti sau gyvenimą, išvengiant varginančių apmąstymų, kokią vaikišką žieminę striukę pirkti, gali gerokai susiaurinti paiešką. Tiesiog rinkitės iš patikimiausių prekinių ženklų produkcijos asortimento. Puikus pavyzdys – jau minėtas gamintojas REIMA, kuris, kurdamas vaikišką lauko aprangą, apmąsto net menkiausius estetinius ir funkcinius modelio niuansus.

Ar vaikams svarbu mada?

Žvelgiant į šiandienines madų pasaulio tendencijas, ribos tarp suaugusiųjų ir vaikų mados, akivaizdu, sparčiai nyksta. Mergaitės ir berniukai, aprengti taip, jog atrodo tarsi mažos suaugusiųjų kopijos, kelia šypseną. Visgi, dažnas, turintis savų vaikų, sunkiai įsivaizduoja, kaip pavyktų atžalą aprengti, pavyzdžiui, juodos ar smėlinės spalvos striuke. Juk mažos mergaitės tam tikrame savo gyvenimo tarpsnyje dievina rožinę spalvą, o berniukai – mašinėles, superherojus ir kitais „vyriškais“ atributais puoštus rūbus ir kitus daiktus! Tad, jei tai, kas, mados ekspertų nuomone, šią žiemą yra madinga, gerokai prasilenkia su Jūsų atžalų skoniu, derėtų vadovautis būtent pastaruoju.

Visgi, REIMA, nuolat analizuodama pirkėjų poreikius ir į juos atsižvelgdama, puikiai žino, jog dažnam tėveliui svarbu ne tik vaikiškos striukės ar kito rūbo funkcionalumas, bet ir estetika. Tad, nusprendę rinktis būtent šio gamintojo striukes ir kitus lauko kombinezonus, būsite tikri, jog atžala ne tik patogiai jausis, bet ir puikiai atrodys. Atrodo, jog REIMA, kalbant apie rūbų modelius, turi kažkokią paslaptį. Kaip kitaip paaiškinti faktą, jog vaikas, vilkėdamas ne paties „šviežiausio“ sezono, galbūt iš savo brolio ar kito vaiko paveldėtą REIMA rūbą, vis vien atrodo stilingai ir šiuolaikiškai!