Knygos konkursas: "Seklys Noselė. Grojančio laikrodžio paslaptis"

Knygos konkursas: "Seklys Noselė. Grojančio laikrodžio paslaptis"

03. Oct 2019, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kuba yra šuo. Paprastas, gauruotas kiemsargis, bet ponas Noselė jo neiškeistų net ir į gryniausios veislės atstovą – net ir tada, jeigu tas taurios veislės atstovas nešiotų ant kaklo brangakmeniais puoštą antkaklį. Nes Kuba – be daugelio kitų privalumų (ir kelių smulkių ydų) – turi vieną išskirtinę savybę: jis kalbasi su savo šeimininku!

Išskirtinio kalbančio šuns Kubos šeimininkas – taip pat ne pirštu penėtas! Susipažinkite su didžiuoju sekliu Ambraziejumi Nosele, nusikaltėlių siaubu, išsprendusiu ne vieną bylą. Seklys Noselė jau visai norėtų nebedirbti ir smagiai leisti laiką vaikštinėdamas po parką ar augindamas ridikėlius. Bet argi toks meistras ilsėsis, kai nauja paslaptis pati prašosi atskleidžiama?

Ką veikiate savaitgaliais su šeima - komentaruose...

Laimėtoją jau išrinkta!

sraigiukas sraigiukas 07. Oct 2019, 17:07

Ačiū, šį vakarą , jau skaitysime ir pasidalinsime kaip mums patiko.

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 03. Oct 2019, 13:27

Traukiame laimėtoją - sraigiukas! Sveikiname! 😀

AudraAudra AudraAudra 02. Oct 2019, 09:06

Šį savaitgalį nusimato šeimyninė talka sode skinant paskutines vynuoges. Turbūt paskutinis rudeninis piknikas gamtoje. Taip pat jei bus norinčių ir pritariančių mano idėjai nuvyksime į mišką paieškoti grybų ir pasirinkti įvairių rudeninių "gėrybių" darbeliams darželyje. Vyksime pas kaimynę į sodybą išsirinkti gražiausio moliūgo, kurį reikės nešti į darželio žibintų šventę. Darbų darbelių laukia...

sraigiukas sraigiukas 01. Oct 2019, 18:15

Šį savaitgalį planuojame su Saulės klase važiuoti į Vikingų kaimą, o sekmadienį keliausim į bažnyčią, susipažinti su Mildos katechete ir pradėti ruoštis pirmajai komunijai.

LePukuota LePukuota 01. Oct 2019, 09:11

Savaitgalį orai nelepino, tad praleidome daugiau namuose su žaidimais ir kūrybine veikla ?

floryte floryte 29. Sep 2019, 17:10

Tvarkome daržo lysvėse tai, kas dar liko ?. Morkas vakar skutau žiemai šaldymui iki 1 nakties. Raugėm beveik paskutinius agurkėlius ?. Kepėm obuolių pyragą. Valgėm jį su ledais ir buvom laimingi ❤. Šiandien dar kursime Augustei į darželį kompoziciją. Fantazuosim kažką iš cukinijos ir pomidorų šaknų?.

irmantaite irmantaite 28. Sep 2019, 22:14

šį šeštadienį vykome aplankyti močiutės, kuri susilaužė koją ir guli ligoninėje. Anūkėliai ją labai pradžiugino apkabinimais, savo pasakojimais ir juoku. Dar vaikai pasisvečiavo pas pusbrolį. Savaitgalis skirtas artimųjų lankymui, ryt grįždami namo užsuksime aplankyti kitų senelių 😀

Simonadub Simonadub 28. Sep 2019, 14:49

Braidysime po balas

saulelydis123 saulelydis123 28. Sep 2019, 12:06

Gražūs orai jau praeity ? Šiandien pas mus jau pliaupte pliaupia lietus. Mūsų tėčiui abi savaitgalio dienas reikia dirbti. Salomėja šiuo metu dalyvauja Kurčiųjų dienos šventėj,kurioje dainuoja ir balsu, ir kartu gestais dainą. O visi kiti šiltai jaukiai likę namie - mažosios lego duplo žaidžia, didieji skaito knygas ir padeda man namų ruošoje.

Kristina B. Kristina B. 28. Sep 2019, 08:42

Nagi keliausime ir tyrinėsime 😀 tikiuosi pavyks ištrūkti į gamtą, kol dar gražūs orai