Knygą "Mamulė Mū laipioja po medžius" dovanojame...

Knygą "Mamulė Mū laipioja po medžius" dovanojame...

25. Aug 2016, 08:41 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jeigu būčiau karvė, norėčiau būti Mamule Mū. Mat tada turėčiau tokią žvalią, aikštingą ir ištikimą draugę Varną. Ir gal į medį įstengčiau įsiropšti...

Deja, esu tik vaikų literatūros kritikas ir mano pareiga Jums paliudyti, jog šitoji knyga yra tiesiog puiki knyga, tikras atradimas. Šmaikšti, linksma, talentingai išversta. Ją lengva skaityti, o tiems, kurie dar to nemoka, turėtų būti smagu klausytis. Jeigu yra ne taip, – tegul man uodegą nurauna! 

Ak, bet aš juk ir ne Varna, tik... vaikų literatūros kritikas, turįs Jums paaiškinti, jog istorijas apie Mamulę Mū ir Varną sugalvojo švedų rašytoja Juja Vislander (Jujja Wieslander) su savo vyru Tomu. (Apskritai, kurti juos paskatino jų pačių vaikai.) Po vyro mirties Juja daugumą istorijų parašė jau viena. Be dešimties pasakų, kurias rasite šioje knygoje, dar yra daugybė paveikslėlių knygų. Visas jas iliustravo garsusis Svenas Nordkvistas, mums jau pažįstamas iš knygų apie dėdulę Petsoną.

Tad skaitykim ir nekarksėkim. Mūūū...

Kęstutis Urba

Ką šiandien su vaikučiu patyrėte/atradote nuostabaus? Ogi visko daug daug daug: džiaugiatės zoo parku, pirmaisiais dantukais, vasariškomis atostogomis kaime, maudynėmis, giedru dangumi, obuoliais ir kt. 

Na o knygą "Mamulė Mū laipioja po medžius" burtų keliu laimi EDICIKE!

Sveikiname!

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 25. Aug 2016, 09:38

Valio!!! Sveikinimai 😉

ODISEJAaa ODISEJAaa 25. Aug 2016, 09:38

👍🌷🌷🌷🌷🌷

saulelydis123 saulelydis123 25. Aug 2016, 09:08

Sveikinimai Edicikei 🌷 🌷 🌷 Tikrai pralinksmino Domas , noredamas pajodinet ant karvuciu. Smagaus laiko su Mamule Mu 👍