Kas laimėjo nuolaidų kodus vardinėms etiketėms susikurti?

Kas laimėjo nuolaidų kodus vardinėms etiketėms susikurti?

20. Nov 2013, 14:09 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kur Tavo šeimai labiausiai prireikia vardinių etikečių? Daug įvairių istorijų parašėte ir ačiū jums!

Kartu su mini konkurso rėmėjais  Vardoetikete.lt išrinkome tris mamytes, kurioms atitenka NUOLAIDŲ KODAI po 29 litus vardinėms etiketėms įsigyti!

LAIMĖTOJOS:

Sauluxe:

Mes irgi naudotume darželyje, bet ne kad auklėtojos nesumaišytų, o kad tėtis žinotų, kuriais batai vaiką auti. Buvo atvejis, kai parvedė iš darželio su kito vaiko batukais - paklausė vaiko, ar čia jo, o tas galva palingavo :) Auklėtoja sakė, kad ne pirmas atvejis panašus .Tad mums etikečių reikia nepastabiam tėčiui :)

Zari:

Darželyje!!! Ir ne tiek mamos, kiek auklėtojų gyvenimui palengvinti... Paskutinė situacija darželyje - ateinu pasiimti sūnelio, o jis po pietų miegelio tik su palaidine, be apatinių marškinėlių. Klausiu auklėtojos - gal atliekamą maikutę matėte? Auklėtoja klausia - kokia jūsų maikutė yra? Pilka. Paaiškėja, kad pusės vaikų grupėje maikutės pilkos... Tai kaip surasti būtent tą, mūsiškę???? Etiketės labai padėtų :)

Dikuza:

Vardiniai lipdukai labai praverstų lankant darželį, ypač būrelius.

1.Vienas iš pavyzdžių lankant šokių būrelį, visų vaikučių šokių tapkutės vienodos, būna, kad manasis grįžta su skirtingų dydžių tapkutėmis ar pvz. abi tapkutės kairės pusės :)

2.Kasmet į darželį metų mokslo pradžioje reikia atnešti įvairių priemonių (pieštukų, sąsiuvinių ir ttt) dažnai būna, kad mamos superka vienodas priemones, vaikai susimaišo, pykstasi ir ttt, dabar aš visur klijuoju sūnaus vardą atspausdintą kompiuteriu, čia manau pagelbėtų vardinės etiketės.

3. dukrai praverstų mokykloje, taip pažymėtų savo vadovėlius, atlasus, nereiktų rašyti ranka ie lengva būtų atskirti.

SVEIKINAME!

Jūsų e-paštu atsiųsime nuolaidų kodus. Tuomet jums tereiks apsilankyti www.vardoetikete.lt ir susikurti savo vaikučio vardo etiketę. DĖMESIO - nepamirškite įvesti nuolaidų kodo!

SĖKMĖS!

20. Nov 2013, 16:35

o sveikinimai visoms mamytėms😀🌷👍

20. Nov 2013, 15:22

ooooooooooooo ačiū ačiū ačiū😘😘😘 beje vakar vėl grįžo su skirtingom šokių tapkėm, šįkart dešinėm 😃
o kur ta kodą reiks suvest nelabai suprantu, nes bandžiau pažiūrinėt

20. Nov 2013, 15:05

SUPER 😀 Ačiū 😀