Kamilė ruošiasi į darželį

Kamilė ruošiasi į darželį

17. Aug 2019, 09:39 gintariuks gintariuks

Su Jumis sveikinasi KAMILĖ
Svarbiausia - abi norime MAMYČIŲ KLUBUI padėkoti už galimybę sudalyvauti šiame tikrai įdomiame projekte. Tikiuosi su Jumis šis naujas etapas mums bus lengvesnis 
Dabar apie būsimą darželinukę KAMILĘ ? mums 2 metukai 4 mėnesiukai - visa PANELĖ. Kamilė smalsi, padykusi mergaičiukė. Labai prisirišusi prie mamos - kaip tėtis sako "mamyčiukė" ?? būtent dėl šios priežasties bijau,kad gali pradžia darželyje būti sunki..

Darželiui ruoštis mes pradėjome anksti - gegužės mėnesį, iškart po darželio susirinkimo ? Pirma iššūkis mums buvo - atsisakyti mamos pienelio, antras - atprasti nuo sauskelnių ir susidraugauti su puoduku. Kad tiek auklytėm tiek pačiai mažylei būtų lengviau ? pavyko greitai ir be jokio streso ! Jau 3 mėnuo be pienelio ir 2 mėnuo be sauskelnių ! ? KAMILĖ ŠAUNUOLĖ !!! 

Šeip KAMILĖ gan savarankiška panelė. Puoduko reikalus atlieka pati, batukus apsiauna pati, tik valgyti pati nevisada nori ?

Nuo kūdikystė dukrytė labai myli lėles ? jau aišku kokį žaislą kasrytą ims su savimi ?

Gyvenme mes nedideliame  kaime,taigi visi čia savi - KAMILĖ turi daug draugų ? jai labai svarbu būti su vaikais.. ? draugiška mergaitė mielai dalinasi žaislais ? tikimės kad toka elgesys lydės mus ir darželyje..?

Turi Kamilė ir vyresnį brolį Eimantą. Jam 8-eri. Jie labai vienas kitą myli ❤

Norime palinkėti kitiems projekto dalyviams, kad jų edaptacija darželyje ar mokykloje būtų lengva ir greita ! Svarbu, kad mes kartu - o kartu viskas žymiai lengviau ?❤

Sėkmės!