NATALIJOS blogas: Kaip ruošiamės šiam įvykiui

NATALIJOS blogas: Kaip ruošiamės šiam įvykiui

21. Aug 2014, 14:43

Sveiki dar karteli, tesiant toliau darželio temą ir kaip mes pasirinkome būsimą darželį.

Apie darželius pradėjau galvoti dar tada kai mažylis gyveno pilvelyje:), pasidariau darželių sąrašą, ieškojau info iternete, darželių svetainėse ir klausinejau kitu mamyčių, kuriu vaikai jau lanko tuos darželius. Na aišku neapsiėjo ir be FB :), ten jau mamytės pasidalino savo turima info, tai tokiu būdu ir atrinkome darželį.

Kaip jau rašiau 1 bloge, su vaikučiu einame pasiaiksčiuoti į pasirinkta darželį, jis žaidžia su daržely lankančiais vaikai.  Aš tuo tarpu bendrauju su aklėtojomis. 

Namuose apie darželį kalbame tik teigiamus dalykus, kad tai yra smagu, kad vaikutis sužinos ir iųmoks daug naudingų dalykų ir t.t Taip pat aiškiname kodėl jis ten turės eit kiekviena diena. Nes mamytė ir tėvelis eina kasdien i darbą, o vaikų darbelis, tai ėjimas įdarželį ir būvimas ten.

Dominyko reakcijos kai kalbame apie darželį nėra nei neigiamos nei teigiamos, o į klausymą :"Ar einam į darželį žaisti su kitais vaikučiais?" - šypsosi ir bėga prie duru, rodydamas kad reikia jau eiti į darželį. tai manau kad jam ten tikrai patiks ir jis greitai priprtas.

20140821144909-37788.jpg