Ką Vilniuj galima nuveikti savaitės vidury - Kaltūnas

Ką Vilniuj galima nuveikti savaitės vidury - Kaltūnas

27. Jun 2017, 22:14 Kristina B. Kristina B.

Kaltūnas.. hm.. sunkiausiai apibūdinamas renginys, kuriame buvau. Tarptautinis tarpdisciplininis projektas. Kūrybinės dirbtuvės.. gal ir galima pritempti – duoda flomasterius vienoj vietoj. Interaktyvios instaliacijos. Taip, čia sutinku, tikrai viskas labai interaktyvu.

20170627221418-78690.jpg
Taigi, visiškai netradicinis šiuolaikinio meno renginys. Netradicinis ne tik savo forma, bet ir pasakojimu, pvz Gabėta (tai ant jos galvos auga tie kaltūnuotieji plaukai) gyvena šeimoje su tėčiu ir broliu. Mama neminima. Taigi, pasakojimas intriguoja nuo pat pradžių.

Programa trunka apie 40 min , bet norėtųsi lėčiau.. pritrūko laiko įsijausti. Žinoma, erdvę galima tyrinėti ir patiems vieniems. Irgi verta.

Mano penkiametis įvertindamas patirtį susvyravo tarp „nelabai“ ir „patiko“. Aš manau, kad tikrai reiktų pasinaudoti proga ir apsilankyti - šis projektas labai tinkamas pristatant šiuolaikinį meną vaikams, ypač čiut vyresniems. Gerai pamąsčius – man patiko.

www.kaltunas.lt

Kristina B. Kristina B. 28. Jun 2017, 20:27

Manau, kad galima. Abejoju, ar dvimetei būtų įdomu.. Ten gal labiau vyresniems. Daug kur net mano metro septyniolikos pilietis nepasiekė, reikėjo pakelti.. Bet aš manau, kad vaikui būna įdomu visur, kur būna įdomu tėvams, tad eikite - juk nemokamai 😀 Jei dukrai ir nepatiks, įvertinkite savo pojūčius. Man tai prireikė dienos atsigauti 😃

skoda skoda 28. Jun 2017, 20:07

O, geras! Kaip tik prieš kokį mėnesį per Panoramą rodė ir pamiršau pavadinimą, o jūs man va priminėt. Klausimėliai: dvimetei būtų įdomu? Kiek suprantu iš aprašymo, ten tik užsiregistravus ir tik dalyvaujant spektaklyje galima papulti? Taip pačiam pažaisti negalima?