Huggies® DryNites® vaikams, kurie pabunda šlapioje lovelėje

14. Mar 2015, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Apie vaikučių šlapinimąsi į lovytę dar mažai kalbama. Tačiau ši problema egzistuoja - yra nemažai vaikų, kurie tai daro reguliariai. Kaip gali padėti susidoroti su šia problema ypatingos, vienkartinės, naktinės kelnaitės vaikams - DryNites?

Statistika rodo, kad su enureze susiduria 1 iš 8 vaikų nuo 4 iki 10 metų amžiaus. Dažnai vaikai „išauga“ iš šios problemos, tačiau ji pati nedingsta savaime. Yra atvejų, kai panašios problemos gali liudyti apie kokius nors susirgimus, todėl neignoruokite ir pasikonsultuokite su savo šeimos gydytoju.

Bet kokiu atveju šlapioje patalynėje nėra jauku nei vaikui, nei mums – mamoms, todėl Huggies sukūrė ypatingas, vienkartines, naktines kelnaites vaikams - DryNites®.

1


DryNites® primena paprastas kelnaites, jas patogu apsimauti po pižama ar apatiniais rūbais.

Kelnaičių DryNites® subtilus dizainas – tai padeda vaikui jaustis patogiai bet kurioje situacijoje.

Pavyzdžiui, jeigu nori miegoti pas draugus. Apskritai tai psichologiškai padeda vaikams lengviau apsimauti šias kelnaites..

DĖMESIO! Jos skiriasi nuo įprastų sauskelnių tuo, jog sukurtos vaikams nuo 3 iki 15 metų amžiaus ir sugeria daugiau negu įprastos sauskelnės.

Kaip DryNites® gali padėti?

Vaikai, kurie šlapinasi į lovą, labai kietai miega. Jie paprastai nejaučia fiziologinio organizmo poreikio, kuris verčia keltis ir eiti į tualetą. Kieto miego metu nekontroliuojama šlapimo pūslė.

Vienkartinės, naktinės kelnaitės vaikams - DryNites® apsaugo patalynę, tačiau vaikas drėgmę jaučia – tokiu atveju jis suvokia, kas nutiko naktį. Pamažu DryNites® padės susidoroti su gėda ir baime dėl šlapios patalynės, kartu padedant suvokti, kad naktį įvyko šlapimo nelaikymas.

DryNites® pagamintos iš minkštų ir švelnių medžiagų, panašių į medvilnę.

Jos plonesnės už įprastas sauskelnes ir nešiugžda po drabužiais. Tai svarbu, nes vaikas (vyresnis nei 4 m.) nenori, kad kiti žinotų, jog jis dėvi „sauskelnes kaip mažylis“.

Naktinių kelnaičių viduje yra sugeriamasis, drėgmę absorbuojantis sluoksnis, o išorėje – drėgmės nepraleidžiantis sluoksnis, kuris apsaugos patalynę. 

Elastiniai kraštai leis vaikui jaustis komfortiškai kaip ir su įprastomis kelnaitėmis.

Kokie Dry Nites dydžiai?

DryNites® yra trijų dydžių, priklausomai nuo vaiko amžiaus:

DryNites® 3 - 5 metų amžiaus vaikams!

35b

35m

DryNites® 4 -7 metų amžiaus vaikams! 

47b

47m

DryNites® 8 - 15 metų amžiaus paaugliams!

Palaikymo ir patarimų ieškok www.vaikuenureze.lt!