Ingos blogas: Elzė ruošiasi į darželiuką

Ingos blogas: Elzė ruošiasi į darželiuką

20. Aug 2013, 07:30

Mes esame 4 asmenų šeima – mama, tėtis, brolis ir sesė -  iš Rokiškio raj. , o jei tiksliau iš Bajorų kaimo.  Nuo miesto mus skiria tik du kilometrai. Nuo šio rudens mūsų mažoji Elzė pirma kartą keliaus į darželį „Nykštukas“. Darželį rinkomės Rokiškyje, nes pas mus jis jau uždarytas gal kokie šeši metai. 

Birželio 17 dieną Elzė atšventė 2 metukų gimtadienį, tačiau labai smagu, kad aš dar turėjau neišnaudotų vasaros atostogų tad visą vasarą dar praleidome kartu. Ir į darželį keliausime jau likus savaitei iki rugsėjo pirmos dienos.

Apie darželį pradėjome kalbėti jau nuo pavasario, vieną kartą buvome net nuvažiavę susipažinti su vaikais ir auklėtojomis.  Vasarą nuvažiuodavome pasivaikščioti po darželio teritoriją, ten pažaisti , pasikarstyti ir t.t. Mes jai pasakojame, kad darželyje nebus nei mamos, nei tėčio nes jie eis į darbelį, o brolis eis į mokyklą, kad mama po darbelio atvažiuos ir ją būtinai pasiims. Taip pat sakome, kad ten bus daug vaikų, knygučių, žaisliukų, kad eis į lauką, miegos miegelio ir t.t. Tai dabar kas nors kai paklausia ar Elzė nori į darželį , tai ji atsako „dabar vaikų nėra darželį“.

O šiaip ji laukia darželio, bet kartais būna dienų kai ji apsikabina ir sako „nenoriu į darželį“. 

Manau, kad ji jau pasiruošusi keliauti į darželį, nes yra labai mėgstanti bendrauti mergaitė, tik aš truputį nerimauju dėl pietų miegelio juk ji dar mėgaujasi mamos pienelių ir užmiega tik jį gerdama. O dabar nutraukti maitinimą kažkaip nedrįstų bijau , kad nebūtų per daug streso.

Dalyvauti konkurse paskatino noras pasidalinti  įspūdžiais ir patirtimi, kaip seksis , kaip jausimės tiek aš tiek mažoji.