Dviratis ir vežimėlis – 2 viename

26. Aug 2012, 00:00

Visi žinome, kad dviračiai – ekologiška sveikatos priemonė, o važiuojant juo žmogus sportuoja, taip gerindamas savo fizinę savijautą. Įsivaizduokite, kad esate didelis dviračių gerbėjas, o jums gimsta vaikutis. Kurį laiką pamiršti hobį? Kodėl gi?...


Juk yra „Taga“ – firminis ženklas, ne vienerių metų didelės dizainerių komandos darbas.  „Taga‘“– tai vaiko vežimėlis ir dviratis viename.  Norint jį sukurti reikėjo daug žinių apie dviratį, vaiko vežimėlius, tėvų poreikius bei įpročius. Pasirodžius šiam išradimui, daugelyje šalių buvo girdėti susižavėjimo šūksnių: „Neįtikėtina“, „Revoliucija vaikų prekių rinkoje“. Šis išradimas priklauso Nyderlandams, kurie garsėja savo senomis ir plačiai paplitusiomis dviračių važiavimo tradicijomis.

 

{smallpic:2}

 

Skirtingai negu dviračio priekaboje, šioje transporto priemonėje vaikas važiuoja priekyje, yra tarp mamos ar tėčio rankų. „Taga“ pagalvojo apie įvairius šeimų poreikius, tad transformuoti dviratį-vežimėlį į paprastą stumiamą vežimėlį užtrunka tik 20 sekundžių (taip rašoma gamintojų puslapyje). Pasirūpinta ir pirkinių krepšiu.

 

{smallpic:1}

 

Ši transporto priemonė turi visus Europos saugumo sertifikatus, tad yra visiškai saugi. Šiuo metu galima įsigyti keturių spalvų: raudoną, žalią, mėlyną,  oranžinę. Sveria „Taga“ 20-29 kilogramus, priklausomai, kokia įranga joje naudojama.

 

Interneto svetainėje nurodoma kaina šiuo metu – apie 1500 JAV dolerių.

 

Kaip jūs vertinate tokį išradimą? Ar rastų jis pirkėją Lietuvoje?

26. Aug 2012, 13:18

vau,BET 😀

26. Aug 2012, 10:23

as tokio neatsisakyciau 😃 man toks viliojantis varijantas 😃

26. Aug 2012, 09:52

Idomiai 😀 bet kazkodel nelabai saugus man atrodo...