DRYNITES® - "pagalbininkas", esant šlapiai lovytei - atitenka...

DRYNITES® - "pagalbininkas", esant šlapiai lovytei - atitenka...

10. Nov 2014, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Vaikų enurezė - nevalingas šlapinimasis į lovą - tema, apie kurią nėra lengva kalbėti. Ačiū, kad pasidalinote istorijomis anonimiškai ar tiesiogiai parašydamos apie tai į Mamyčių klubą.

Kvietėme dalyvauti blogų konkurse "Šlapia lovytė mums nebaisi" ir prašėme parašyti istoriją iš savo patirties apie „šlapią lovytę“, nesvarbu, ar pavyko išspręsti šią problemą iki šiol; pasidalinti būdais, kurie buvo naudojami sprendžiant šlapinimosi į lovą problemą; papasakoti, kur jūs ieškojote paramos, kad suprastumėte, ką daryti – galbūt yra gydytojas, kurį norėtumėte parekomenduoti kitoms šeimoms, susidūrusioms su panašia bėda.

Vienkartines naktines kelnates vaikams DryNites® dovanojame...

20130804201647-99202.jpg

...MAMAI INGRIDAI

Šlapia lovytė, kaip mes su tuo gyvename

 

Vienkartinės, naktinės kelnaitės vaikams DryNites® sukurtos tam, kad palengvintų naktinės enurezės gydymą ir padėtų vaikui greičiau pasveikti.

Naktinė enurezė kamuoja daugelį vaikų nuo 4 iki 15 metų amžiaus. DryNites® juos palaiko!

-DryNites® gerai sugeria drėgmę, tokiu būdu apsaugodamas vaiką ir patalynę!

-jos atrodo kaip paprastos apatinės kelnaitės. Vaikas jas ramiai gali nešioti po pižama ar drabužiais.

-nepastebimos, bet gerai skystį sugeriančios kelnalitės leidžia vaikui miegoti pas draugus ar vykti į stovyklas - niekas nesužinos apie jo problemą.

-DryNites® sukurtos specialiai berniukams ir mergaitėms su skirtingu dizainu. Mergaitėms – su drugeliais, berniukams – su motociklais.

Jei tavo vaikas (4-15 m.) šlapinasi į lovą, patarimų ieškok www.vaikuenureze.lt! 

Ingrida, tai opi tema, todėl ne visi drįsta dalintis net ir anonimiškai. Ačiū Jums už blogą. 😀

mama ingrida mama ingrida 10. Nov 2014, 10:01 mama ingrida

Tikriausiai nėra daug tos problemos turinčių vaikučių,nes bent jau MK niekas daugiau nesidalino patirtimi ar patarimais.Gal čia mano kaip mamos problema,kažką netaip matyt darome☹

mama ingrida mama ingrida 10. Nov 2014, 09:58

Labai dėkojame😀Bus proga išmėginti,kadangi tikrai jų dar nesame pirkę.Pagal kainytę mums truputi brangoka,nors ne kartą pagalvodavau gal būtų geros labai.Kai išmėginsime tikrai pasidalinsime kaip mums patiko.Dar kartą dėkojame širdingai🌷