Dovanojame vaikiškus "Robin Hudo" nuotykius!

21. May 2014, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Artėja atostogos, todėl joms knygelių reikės dar daugiau - juk važiuosite pas senelius ar į pajūrį ir vakarais ar dienomis, kai lis - geriausias būdas praleisti laiką yra skaityti!

Pristatome naują leidyklos "Nieko rimto" knygelę "Robin Hudas", kuri lyg smagus komiksas vaikams suprantamai papasakos garsiąją istorija, kurios herojus yra... katinas!

Vieniems jis didvyris, kovojantis už teisybę, grobiantis gėrybes iš turtuolių ir dalijantis jas vargšams. Kitiems – netikėlis plėšikas, kurį reikia kuo greičiau patupdyti į belangę. Bet turbūt visi sutinka, kad šis katinas yra apsukrus ir nepaprastai taiklus šaulys. Tad kas jis toks? Ogi Robinas Hudas!

Drauge su Robinu Hudu pergudrauti godųjį Notingamo šerifą Maurio Kunno paveikslėlių knygoje stengsis paršelis Mažasis Džonas, barsukas vienuolis Tukas ir kiti padūkę Šervudo girios narsuoliai.

O mes klausiame - kokią didžiausią ar netikėčiausią išdaigą yra iškrėtę jūsų mažyliai? Kitą antradienį, gegužės 27 dieną, įdomiausio atsakymo autorei įteiksime knygą "Robin Hudas". 

kodelcia kodelcia 26. May 2014, 20:58

Kol kas man pačiai netikėčiausia sūnelio iškrėsta išdaiga buvo tokia: sėdim su mažyliu svetainėje, jis už mano nugaros sėdi ir žirklėmis karpo popieriaus lapą. Aš mėgaujuosi kava ir tuo pat metu žiūriu savo mėgstamą serialą (tada dar rodė "Mari Krusą"😉. Sūnelis ima už manęs krapštinėtis, liesdamas mano drabužius palei klubus. Nieko neįtardama nekreipiu dėmesio ir ramiausiai relaksuoju gerdama kava, įsijautusi žiūrėdama muilo operą... Paskui tik po visko žvilgt - mano bliuskutės šonas sukarpytas! Žirklėmis sūnelis sugebėjo keturis įskiepius padaryti Barti nebariau, bet paaiškinau, jog drabužių karpyti negalima. Galima tik popierių 🤓|

Gintarep Gintarep 26. May 2014, 20:49

Visai neketinau papasakoti ka vaikas yra padares, nes mano nuomone,kad vaiku "sunybes"- tevu neprieziura. Tad jei ka vaikas padaro,ko maziausiai tikiuosi- kaltinu save,kad negalejau tinkamai priziureti. Jei vos pradejusi vaikscioti, basa isleke ant sniego-buvo mano neprieziura, kad uzsirakino kambaryje- mano irgi kvailumas ,kad palikau raktus...kad masinoje is vidaus uzsidare- mano issiblaskymas ir nereikia palikineti raktu masinos viduje ir t.t....bet snd jau is vaiko kurybiskumo juokiausi is peties. Gaila, labai gaila sijono....labai as ji megau...net MK ketvirtojo gimtadienio proga ji devejau...
Tad trumpai papasakosiu. Kol lauke liejau gelytes, mano mazoji dizainere ties uztrautuku su skalbiniu segtuku prisikabino popierine rozyte (tokias dareme per iseigines) kaip mokejo taip susisiaurino,kad nekristu ties peciais su siulu ir adata, per ilgas padalkas nukirpo ir gavosi vakarine suknele 😀 Pikta labai,labai.....bet is tokiu dalyku gimsta tikrasis menas, negaliu juk slopinti, negaliu barti....ji pasipuose penktajam MK gimtadieniui 😀 sake taip... Tad 5 MK gimtadieniui jaunoji dama pasiruosusi 😀

23. May 2014, 22:06 zivile g.-b.

Analogiška ir mūsų istorija 😀 Faustui buvo 1,5 metukų. Išėjau į balkoną skalbinių padžiaut, o jis viduje būdamas įsikabino į rankeną ir..durys užsidarė 😀 Taippogi visaip bandžiau aiškinti, kaip tą rankeną reikia pakelti - deja, nelabai suprato.. o ir jėgų būt neužtekę. Po truputį mane pradėjo apimti panika.. Įsivaizdavau ką jis sugalvos nuveikti kai pasidarys nuobodu žiūrėti į balkone strikinėjančią mamą 😀 Taigi, teko šaukti pro šalį einantį žmogų ir prašyt pagalbos - kad paskambintų mano vyrui ir paragintų lėkti namo. Kaip aš džiaugiausi, kad mokėjau vyro telefoną mintinai..

22. May 2014, 15:15

ir dar viena isdaiga ta kad man mieganciai i plaukus is geles vazono(kuris buvo tuo metu prie musu lovos) eme zemes ir dejo man i galva,as maniau jis geras.atsikele uz mama anksciau jai galvyte glosto! o pasirodo gloste kartu su zememis! nemenkai ipykus buvau! ir stai siu isdaigu foto. na tiksliau kur itrynta man i galva zemiu fotkes ner,mat vyro salia tada nebuvo,bet ta isdaiga jis ne kart kartojo tik ne ant mano galvos jau kitus kartus bere o pyle viska aant kilimo!

22. May 2014, 15:02

didziausia isdaiga buvo iskretes sunus tai kad pasislepe vezimo krepsy! o as aisku ne seipsau issigandau kol ji suradau! ir tai jei ne jo koja kazi a buciau da radus 😀) db atrodo juokinga bet tada nesijuokiau visai !!!!

ODISEJAaa ODISEJAaa 21. May 2014, 14:48

Ryta atsikelus radau ant grindu sedincia Aistute,kai buvo 10men. Miegojo vezimelyje,apsiverte ant pilvo ir pro tarpa kur kojytems iskisti isliauze ant grindu 😀 sedi ir zaidzia prie vezimelio. Taip tyliai islindo kad niekas negirdejo😀 Nuo to karto jei neprisegta uzmiega tai rasi islipusia😀

margarita2 margarita2 21. May 2014, 13:54

Budamas 4.5metų iš darželio, namo, atėjo vienas ☹

pypse pypse 21. May 2014, 13:12

Kartą su abiem vaikučiais buvome kieme, sugalvojome palenktyniauti kas pirmas grįš namo: vyresnėlis ar aš su mažyliu ant rankų. greitesnis, žinoma, buvo Markas. Bet visas išdykumas yra tame, kad jis įpuolęs į namus pokšt ir užrakino spyną. 15 minučių derėjausi su sūnumi, kad atrakintų ir įsileistų. Ir pykau, ir išsigandau, ir juokiausi