Dienos stovykla - išeitis vaikui, nelaikančiam šlapimo naktį

Dienos stovykla - išeitis vaikui, nelaikančiam šlapimo naktį

09. Jun 2016, 06:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Vasara - nepamirštamas laikas kiekvienam vaikui. Vasarą kiekvienas nori pailsėti, pasisemti jėgų, o svarbiausia - naujų patyrimų ir įspūdžių, kuriais galėtum pasidalinti rudens ir žiemos vakarais.

Kartais atrodo, kad enurezės problema (nevalingas šlapinimas į lovą) labai trukdo socialiniam vaiko aktyvumui, tačiau viską galima suderinti.

Žinoma, kol neišsisprendė naktinės enurezės problema, nakvoti pas draugus ar stovykloje gali būti sunkoka vaikui psichologiškai, tačiau galima leisti jį į dieninę stovyklą.

Dienos stovykla vyksta tokiu pačiu režimu ir ten yra panaši programa, kaip ir stovyklose su nakvyne, skirtumas tik tas, kad tėvai turi atvežti vaiką iš ryto ir pasiimti vakare. Nepatogu tėvams, tačiau dėl psichologinės vaiko sveikatos tai idealus variantas.

Kokie dienos stovyklos pliusai ir minusai?

Minusai:

- kasdien reikia vaiką nuvežti ir parsivežti, stovykla negali būti toli nuo namų, kad ir kaip to labai norėtų vakai;

- vaikas negali pasinerti visapusiškai į "romantinę" vasaros stovyklos atmosferą (nėra naktinių žygių, sėdėjimo prie laužo, diskotekų ir pan.)

Pliusai

- Kaina už dienos stovyklą mažesnė

- Vaikas prižiūrimas, kol jūs darbe

- Nereikia imti daug daiktų

- Jei vaikas nepavalgo stovykloje, visuomet gali pavalgyti vakare namie, tad mamoms ramu. Paprastai dienos stovyklose maitinimas būna du kartus.

- Naktinės enurezės gydymą ramiai galite tęsti namie, ramioje aplinkoje.

Norime priminti, kokią stovyklą beišsirinktumėte, stovyklos vadovai ir auklėtojai turi žinoti apie jūsų vaiko enurezės problemą, taip pat ir apie kitus susirgimus kaip alergija, lėtines ligas. Anketoje turite užpildyti ir tai, ar jis bijo vandens, ar moka plaukti ir pan.

Stovyklos vadovai atsakingi už jūsų vaiko gyvybę ir sveikatą, tad padėkite jiems ir pasirūpinkite savo vaiko pilnaverčiu polisiu.

DryNites naktinės kelnaitės - gelbsti sunkiu laikotarpiu!

 20130804201647-99202.jpg

Užeik į  www.vaikuenureze.lt ir papasakok apie ją draugei! Tegul informacija pasiekia tuos, kam ji labiausiai reikalinga!