Darželis ir ligos ligelės

Darželis ir ligos ligelės

14. Sep 2017, 21:36 Ever Ever

Ligos ligelės...Sėkmingai startavę darželyje susidūrėme su pirmaisiais sunkumais. Vienu metu atrodė, kad puola slogytė, bet apsiginklavę aliejukais iš Sąmoningų mamų, sėkmingai ją įveikėme.

Užvakar buvo mano pirmoji diena darbe po dviejų su puse metų pertraukos. Specialiai vedėme vaiką anksčiau į darželį, kad spėtų adaptuotis ir rugsėjo viduryje, galėčiau ramiai kibti į darbus, negalvodama visą dieną, kaip gi jam sekasi vienam darželyje. 

Tačiau nuvažiavusi pasiimti mažylio į darželį, pastebėjau, kad labai jau karšti žandukai. Pagalvojau, kad gal tiesiog  įsidūkęs buvo. Grįžome namo, nieko keisto nepastebėjau, ir vakarienę pavalgėme ir pažaidėme ir lauke pabuvom, tačiau vakare pridėjusi lūpas prie kaktos, pajaučiau didžiulį karštį. Pamatuoju – 38.4!!! Taip vaikai serga, bet tikrai nesitikėjau, kad gausim tokį išbandymą jau pirmąją darbo dieną.

Taigi, apsišarvuojame kantrybe, arbatomis, šiltomis kojinaitėmis ir kimbame į darbą prieš virusus!

(nuotruka skolinta iš interneto)

Loreta_K Loreta_K 15. Sep 2017, 10:58

Sveikit 🌷

Ever Ever 15. Sep 2017, 07:51

Ačiū už linkėjimus! Jau jaučiasi daig geriau, tai reikia tikėtis,kad tiesiog lengvas virusiukas,kurį greit sudorosime..

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 15. Sep 2017, 07:25

Sveikite 😉

V&A mamytė V&A mamytė 14. Sep 2017, 22:29

Sveikit 🌷
Nenusiminkite dėl ligų, nes pradėjus lankyti kolektyvą tai yra normalu, sirgs ne kartą dar - stiprybės mamytei. Žinoma sudėtingiausia yra dirbančiai mamai, jei biulioteniai nepageidaujami darbe ... Bet vaikai užauga 😉

jaldija jaldija 14. Sep 2017, 21:55

Sveikit🌷🌷🌷