Dantų pasta padeda nusideginus ar naikinant spuogus

Dantų pasta padeda nusideginus ar naikinant spuogus

23. Mar 2013, 00:00

 

Ar žinojote, kad dantų pastą galima panaudoti ne tik valant dantis? Štai keletas neįprastų panaudojimo būdų.

 

-Jeigu įkando uodas, užtepkite toje vietoje truputį pastos – patinimas sumažės, nustos niežtėti.

 

-Dantų pasta padės susidoroti su nemaloniais pojūčiais nusideginus (tačiau tepti ant atvirų žaizdų jos negalima!) – išvengsite pūslių ir sumažinsite skausmą.

 

-Vis dar spaudote spuogus? Geriau užtepkite ant jų prieš miegą truputį pastos, o ryte nuplaukite.

 

-Dantų pasta balina ne tik dantis, bet ir… nagus.

 

-Neturint po ranka plaukų formavimo priemonių, išsiversti padės gelinė dantų pasta.

 

-Kartais po valgio gaminimo rankos kvepia nemaloniai, ir muilas ne visada padeda išspęsti šią problemą. Jeigu naudosite dantų pastą – kvapas išnyks be pėdsako.

 

-Pasta naudojama pašalinti ir sunkiai įveikiamas dėmes. Užtepkite truputį ant dėmės, patrinkite. Atkreipkite dėmesį į tai, kad balinamoji dantų pasta spalvotus rūbus gali nepataisomai sugadinti.

 

-Jeigu jūsų sienos nudažytos vandeniniais-emulsiniais dažais, dantų pasta galėsite nuo jų nuvalyti mažojo dailininko darbus (flomasterių, pieštukų ir vaškinių kreidelių pėdsakus): užtepkite pastos ant skudurėlio ir patrinkite piešinį.

 

-Jei sidabrinius stalo įrankius paliksite nakčiai ištepę dantų pasta, ryte jie švytės kaip nauji.

 

-Distancinio valdymo pulteliai, telefonų klaviatūra ir kita dažnai naudojama smulkmė apsivelia natūraliais mūsų kūno išskiriamais riebalais ir dulkėmis. Užtepkite ant audinio truputį „stebuklingos priemonės“ ir kruopščiai nuvalykite mygtukus ir klavišus, o po to patrinkite sausu švariu skudurėliu.

 

-Jei kepate ketaus keptuvėje, žinote, kaip sunku nuvalyti nuo jos rūdis, dėmes ir apnašas. Pats greičiausias ir efektyviausias būdas tai padaryti – ištepti keptuvę pasta ir šveisti iki blizgesio.

 

-Kad nerasotų plaukimo akiniai, truputį dantų pastos atsargiai įtrinkite į lęšius ir nuplaukite vandeniu. Netrinkite per stipriai, kad abrazyviosios dalelės nepažeistų paviršiaus.

24. Mar 2013, 09:20

oho butinai pasinaudisiu ypac vasara kai uodai kandziojasi 😀 perkam po brangiausias priemones, reiks isbandyt 😀

23. Mar 2013, 08:36

ohoh, kokia stebuklinga priemone😀