Būsimas darželinukas Vokietijoje: Mantukas

Būsimas darželinukas Vokietijoje: Mantukas

15. Aug 2013, 19:55

Sveikos, mielosios,

Pagaliau ir aš atradau laisvą minutę parašyti ir pristatyti mūsų būsimą darželinuką Mantuką. Pati niekaip negaliu patikėt, kad mano mažylis, kurį, atrodo dar taip neseniai nešiojausi visai mažytį, jau 3.5 metų vyrukas ir po kelių dienukių keliaus į darželį, paties Mantuko vadinamą ''darbuku''.

Kaip jau buvau minejusi Mantukas darzely lankys vokietijoje ir man labai neramu kaip jam ten seksis, nes kolkas dar nemoka vokieciu kalbos. Bet vaikai labai imlus ir manau labai greitai pripras ir ismoks kalba.

Na, o dabar apie paty sio pasakojimo heroju: labai judrus, protingas, linksmas, greitai susidraugaujantis su kitais ir zinoma labai isdykes vaikas. Jo visur pilna, viena minute zaidzia po stalu, kita jau ziurek uzlipes ant spintos :) Labai megsta ziureti animacinius filmus ir turi savo megstamiausius is kuriu kasdien paziuri bent viena. Filmo ziurejimas mums asocijuojas su pietu miegeliu, nes Mantukas jau nuo dvieju metu kategoriskai atsisake miegoti diena. Jokiais budais nepavykdavo jo uzmigdyti, tad nusprendziau nekankinti nei vaiko nei saves ir nemigdyti, nes visi bandymai baigdavosi isterijomis. Buna dienu, kai labai isvarges uzmiega beziuredamas filma, tai man buna svente, nes matau kaip vaikas pailsi.

20130815120137-96047.jpg

Kaip ir priklauso Mantukas jau moka pats pavalgyti,, nueiti y tualeta, pats apsirengia, apsiauna batukus tad manau, kad darzeliui yra visiskai pasiruoses.

Siek tiek apie musu seima: tetis-dirba, mokosi, tad matom jy labai mazai. Tai pats svarbiausias zmogus Mantuko gyvenime. Skaudu tai pripazinti, bet tetis jam yra viskas, o as esu tik jo poreikiams patenkinti. Is dalies dziaugiuosi, kad tarp ju toks stiprus rysys, bet tos meiles sau kaip mamai noreciau gauti daugiau.

Mama-as. Nieko ydomaus negaliu apie save papasakoti nes siuo metu esu tiesiog namu seimininke tikraja to zodzio prasme.

Mantukas turi maza triju menesiu broliuka Luka kuris siuo metu uzima mano visa laika. O reikalauja tas mazas pipiras kuo toliau tuo daugiau, tad tenka suktis kaip bitutei, kad suspeti viska ir dar rasti laiko su drauge isgerti arbatos.

Siam karteliui tiek ir kita savaite jau papasakosiu, kaip Mantukui sekasi eiti y ''darbuka'' nes pirmadienis bus pirmoji diena. Prisipazinsiu, didelis jaudulys mano sirdy bus iki to lemtingojo pirmojo karto.

iki mielosios.

20130815120044-98299.jpg

 

kodelcia kodelcia 16. Aug 2013, 13:52

miela skaityti, linkiu sūneliui ir mamytei gerų emocijų žengiant naują žingsį 😀