Beatos gerbėjus nudžiugins trečioji knyga

Beatos gerbėjus nudžiugins trečioji knyga

17. Aug 2012, 00:00

Ar tarp mūsų mamyčių yra Beatos gerbėjų?

 

Jau už poros savaičių knygynus pasieks naujoji Beatos Nicholson kepinių knyga. Pirmosios dvi knygos "Beatos virtuvė" bei "Metai Beatos virtuvėje" sulaukė didelio populiarumo, tad baigiantis metams pasirodanti nauja knyga, manoma, taps irgi mėgiama lietuvių.

 

Vakar socialiniame tinkle Facebook paskelbusi apie naująją knygą Beata Nicholson sulaukė daug padrąsinančių žodžių. Manoma, kad paskutiniaisiais metais išpopuliarėjusi tradicija gamintis maistą namuose, rengti draugų maisto gaminimo vakarėlius - ne tik krizės pasekmė, bet ir kulinarinių knygų, tarp jų ir Beatos, indėlis.

 

Naujoje "Kepinių knygoje" yra 368 puslapiai. Jos kaina šiuo metu Beatos virtuvės interneto svetainėje - beveik 60 litų.

 

{smallpic:1}

 

Priminsime, kad Beata Nicholson - žurnalistė, šiuo metu su šeima - vyru britu Tomu bei vaikais - Izabele bei Jurgiu - gyvenanti Didžiojoje Britanijoje. Iki tampant kulinarinių knygų autore ji darbavosi lietuviškoje žiniasklaidoje - TV laidose bei spaudoje.

 

Ar tarp mūsų "Mamyčių klubo" narių yra Beatos virtuvės gerbėjų?

 

Koks Beatos patiekalas yra tapęs Jūsų šeimos firminiu?

17. Aug 2012, 10:35

Man irgi labai patinka jos receptukai, nors knygos neturiu nei vienos, vis blogu naudojausi, bet svajoju ir apie knygas 😀

gintarerei gintarerei 17. Aug 2012, 09:30

oj man irgi Beata patinka 😀 limpa mano skoniui jos gaminimo principai ir receptai, todel isigysiu ir 3 knyga, neislauksiu Kaledu ar gimtadienio, nes pirmas 2 knygas gavau dovanu 😀

17. Aug 2012, 08:53

Aisku anksciau ar veliau gausi,tik be paraso😉

17. Aug 2012, 08:40

na labai tikiuosi, kad ir nesirezervavus gausi uta knyga😃 turiu anas dvi knygas, patinka, kaip tik siandien planuoju kepti jos obuoliu pyraga. Siaip jau daug patiekalu esu isbandziusi.

17. Aug 2012, 08:13

Jau rezervavau sia knyga su Beatos parasu 😀Turiu ir ankstesnes dvi jos knygas.Puikus receptai!