Aušros blogas: Rugsėjo pirmoji - ne šventė:(

Aušros blogas: Rugsėjo pirmoji - ne šventė:(

29. Aug 2014, 15:01 ODISEJAaa ODISEJAaa

Arteja Rugsejo 1d. ,laukiam labai jos :) Galvojom, kaip pasipuošti šiai diena ir panašei... taigi susiruošeme. Visi galvojo, kad nesvarbu ar mokykla ar darželis, pirmoji diena, tai kaip švente.

Pasiskambinome pasiteirauti kada pirma diena rinksis visi. Kai pasake ,kad ant 8 val jau būti, nes duos pusryčius, tada supratome eisime, kaip į koki darbą be jokios šventes. Dar paklause ar paimti vaika reikes. Pasakeme, kaip tai pirmą dieną išleisime vieną į darželį...Nu jau vešim tikrai patys ir pabūsim, pažiuresim, kaip apsipras.

Idomu buvo ar neša geles darželinukai aukletojai,vieni taip ,kiti ne...nežinau net dabar... Pasipuošus Vismante sedes ten visa diena...tikejausi kitokios dienos ištiesų.

Liūdna paliko ir tiek:(

ODISEJAaa ODISEJAaa 29. Aug 2014, 20:34 jaldija

Ačiū😀

ODISEJAaa ODISEJAaa 29. Aug 2014, 20:32 linavas

Taip ir turetu buti panašei visur. Nuo darželio pačio matyt priklauso viskas.

jaldija jaldija 29. Aug 2014, 20:31

Vieni neša gėles, kiti ne. Vieni puošiasi, kiti ne. Bet susikurkit šventę patys, na ir kas, kad daržely to nepaminės, juk jum tai šventė. Tad nuo jūsų daug kas priklauso, jei turit galimybę, tai paminėkit ją kaip nors įsimintinai.
Sėkmės jum 🌷

29. Aug 2014, 19:39

o musu darzelyje ( Kaune) rugsejo 1d sventine diena. Ateinam nustatyta valanda pasipuose su gelytem i grupe, paskui sventine programa- snekos dainos lauke (pernai tik del lietaus ekspromtu saleje vyko svente, bet del zmoniu vaiku kiekio netilpo visi, tai surmulys sioks toks buvo ir gryzom i grupe). Veliau kol aukletojos pasneka informacinem temom, vaikai pazaidzia, sulaukia pietu. ir pavalgius keliauja visi namucio. Rugsejo 1-ma nemiega niekas.

ODISEJAaa ODISEJAaa 29. Aug 2014, 19:25

Galvosime eksprontu😀 matysime kas ir kaip vietoje. O kokia diena bus ir ka sugalvosime ,papasakosime jau po pirmosios😀

kodelcia kodelcia 29. Aug 2014, 18:23

Neliūdėki, Aušra, manau, jei turit galimybę, keliaukit su mergaite kartu rugsėjo pirmą ir pasidarykit sau ir vaikui šventę. Tik nuo mūsų pačių nusiteikimo priklauso bus šventė ar ne 😀 Juk visai nebūtina vaiko primąją dieną palikti ilgam, tegu pratinasi pamažu.

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 29. Aug 2014, 17:54

Mūsų darželyje rugsėjo 1-oji yra šventė vaikams - paliekam kaip ir paprastą dieną, ateinam prieš devynias (norisi dar leisti pamiegoti paskutinį kartą), o tada laukia šventiškai pasipuošusios auklėtojos, švarutėliai vaikai ir šventinė programa tik vaikams (užsako klouną ar šiaip kokią atrakciją vaikams).
Gėles nešame kiekvienais metais. Nepamirštame ir šeimininkutės!
Manau Vismantei bus smagu būt visą dieną pasipuošus, o šiaip galite pasiimti prieš pietų miegą ir šventę pratęsti su ledais kavinėje ar su draugais namuose 😀