Aušros blogas: darželio reikalai....

Aušros blogas: darželio reikalai....

17. Sep 2014, 20:18 ODISEJAaa ODISEJAaa

Pradėsiu nuo to, kad nuo praeitos savaites antradienio sergame.  Pirmiausia sloga ir gerklės skausmas užpuolė antradienio vakare iš po darželio. Kitą rytą kaip ir neblogai atrodė, vėliau temperatūra truputi pakilo. Sloga praėjo, kosulys atsirado ir vėl sloga prasidėjo išnaujo.. taigi sergame,kad ir nestipriai,bet jau antrą savaitę. Šią visą savaitę esame atleisti nuo darželio....

20140917201423-33420.jpg

Buvo tėvų susirinkimas.1. Pagrinde kalbėjo apie vaikų sveikatą. Tėvai leidžia savo vaikus kosančius ir sloguojančius nekreipdami dėmesio į auklėtojos perspėjimą.2. Uždraudė į autobusiuką leisti vaikus su maistu,nes išteplioja netik sėdynes,bet ir savo drabužėlius. 3.Dar kalba buvo ,kad vaikus leidžia purvinomis kojytėmis ar nekirptais nagučiais, purvinais drabuželiais. Dėl to kiti vaikučiai jiems rėžia į akis ,tai ką mato :,, žėk kokie nagai tavo‘‘ arba,,kokios nešvarios tavo kelnės‘‘.  Kas vieniems tėvams atrodo suprantamas dalykas,kitiems visai ne....4. Gavome ir pirmąją užduotį,padaryti rudeninę puokštę rugsėjo 29d. Apie tai atskirai papasakosime.5. Darželio mokesčiai. Kaip,kada ir kokius dokumentus pristatyti.6.Vaikučių apranga. Prašė nerengti storai,orai šilti ir patalpos šiltos,sukaista labai vaikai.Išrengia storai aprengtus vaikučius,bet kai kurie nenori nusirengti,nes taip mama liepė ir viskas. Pietų miego guldo su maikutėmis,nes su pižamomis per karšta.

Na ,o dabar apie auklėtoja(-as)... kaip ir minėjau šiek tiek pažystama. Labai gera moteriškė, vaikais rūpinasi kaip savais. Nors jos visos tokios... Visais dominančiais klausimais pas ją galimą kreiptis visada. Taip pat yra dar dvi ,auklytė ir padėjėja.  Jos taip pat mielai atsako į klausimus ir padeda spręsti problemas ,jeigu jų yra aišku. Joms rūpi ,jei vaikas neateina į darželį,tai kodel,gal kas rimto nutiko. Tiesiog prašė paskambinti ir pranešti kiekvieną priežastį,nutikimą ar taip kažką į ką vertėtų atkrepti dėmesį vaikui esant darželyje.

Rugsėjo 16d. suėjo Vismantei  4m.  ,atšventėme paprastai. Darželyje gimtadienių jau antrus metus nebešvenčia..

20140917201637-45749.jpg

tiek naujienų..

ODISEJAaa ODISEJAaa 18. Sep 2014, 08:21

Ačiū😀🌷

Gintarep Gintarep 17. Sep 2014, 23:15

Sveikinimai 🎉🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

jaldija jaldija 17. Sep 2014, 22:38

Sveikinimai Vismantėlei 🌷🌷🌷
Ir daug sveikatėlės 🌷🌷🌷

mama ingrida mama ingrida 17. Sep 2014, 20:47

Sveikinimai jubiliatei🎉🌷🌷🌷