Ar nurodinėjate vaikui, su kuo draugauti ir ką kviesti į gimtadienį?

Ar nurodinėjate vaikui, su kuo draugauti ir ką kviesti į gimtadienį?

29. Jul 2015, 08:45 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mano kaimynės dukra greitai švęs 7 metų gimtadienį. Tėvai jai leido pasikviesti keletą draugų ir draugių. Tačiau vienos draugės mama neleido kviestis, mat jos žodžiais, ji per grubi, kelia daug sumaišties ir jai nepatinka, o dukterėčia pareiškė, kad tai jos šventė ir kviesis tai, ką panorės.

Nei mama nenusileidžia dukrai, nei ji mamai. Gali būti, kad šventė visai ir neįvyks!

Tad štai ir pasidarė man smalsu, kaip jūs elgiatės, jei jūsų vaiko draugės ar draugai jums nepatinka - ar leidžiate draugauti, kviestis į asmenines šventes?

Kas teisus - mama ar dukra? Jei jūsų atžala dar per maža ir apie tai dar nesikalbate, įsivaizduokite, kaip pasielgtumėte tokioje situacijoje?

Padiskutuokime.

Gintarep Gintarep 29. Jul 2015, 09:24

"7 metu pareiske, kad tai jos šventė ir kviesis tai, ką panorės" gerai cia man nuskambejo....
as, zinoma, kad sprendziu su kuo draugauti, su kuo ne...tik, zinoma, to zodziais nesakau, o tik link to nukreipiu....pvz. jei vaikas nori tuo metu pasikviesti kaimynu vaika, kuris kelia haosa, as su savo vaiku isvaziuoju I baseina, kitaip tariant, nesudarau salygu, zinoma, blogus poelgius irgi akcentuoju taip: ar nori vaziuoti I baseina, ar zaisti su berniuku, kuris tycia sudauze tavo Hello Kitty stikline, o gal ir ta vaika pasikviesim I baseina? Ir ka jus galvojate, tas padauza, tame baseline I angela pavirsta, nes near blogu vaiku, tik yra vaikai, kurie bando I save atkreipti demesi, ir ju energija,kad butu jie pastebeti, dazniausiai liejama neigiamuose spektruose...tad reikia I kiekvieno vaikiuko sirdi surasti kelia ir nebus blogu vaiku...