5 taisyklės, kaip išsirinkti žaidimų kambarį vaiko gimtadieniui

5 taisyklės, kaip išsirinkti žaidimų kambarį vaiko gimtadieniui

29. Oct 2015, 10:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Gimtadienis vaikų žaidimo kambaryje išvaduoja nuo rūpesčių mamą ir nudžiugina vaiką, kuris kartu su būriu draugų gali dūkti, išbandyti naujus žaislus ir žaidimo aikštelę. Tiesa, kad gimtadienis būtų pavykęs, žaidimų kambarį reikia rinktis atsakingai, todėl kartu su žaidimų kambario “Juokų maišelis” įkūrėja Daiva Jurkėnaite-Urban dalinamės pagrindinėmis taisyklėmis į ką atkreipti dėmesį.

  1. AMŽIUS

20151028174948-59001.jpg

Net ir didžiausias žaidimų kambario gerbėjas nusivils, jeigu teks švęsti jam neįdomioje erdvėje. Todėl pasiklauskite, kiek smagi žaidimų aikštelė yra vyresniems, ar turi žaislų ir mokyklinukams.

“Nors mamos dažniausiai žaidimų kambarius užsako priešmokyklinukams, kviečiu nepamiršti ir pačių mažiausių - jie irgi nori švęsti linksmai. Be to, kiekvienoje šventėje pasitaikys svečių su metukų ar pusantrų vos vaikščioti pradėjusiais vaikučiais. “Juokų maišelis” sulaukia daug pagyrų iš tėvų, jog veiklos čia sau randa ir vyresni vaikai, ir pusmetinukai pypliukai. Labai didelį dėmesį skyrėme saugumui, todėl vaikai bus ne tik užimti, bet ir saugūs”, - teigia Daiva.

  1. VEIKLOS

20151028175001-99864.jpg

“Juokų maišelis” vadovė kurdama žaidimų kambarį nuomonės, kokius žaislus ir kokią žaidimų aikštelę įsigyti klausė… savo trimečių dvynukų.

“Būtent jie baksnojo pirštu ko nori, patarė, kad būtinai žaidimų aikštelėje turi būti čiuožynė, batutas, burbuliukų baseinas”, - šypsosi moteris. Todėl besirenkant kambarį atkreipkite dėmesį į jo inventorių -  jis turi būti ne tik įdomus, bet ir tvarkingas, švarus, nesulūžęs.

  1. ERDVĖS

20151028175018-86191.jpg

Renkantis žaidimų kambarį svarbu ir žmonių skaičius bei jūsų šventės koncepcija. “Juokų maišelis” laukia tų, kurie mėgsta privatumą - užsakant šventę, durys lankytojams uždaromos ir gimtadienis vyksta tik jūsų draugų rate. Nereikia žaisti bendroje aikštelėje, o švęsti nedideliame kambarėlyje be langų. Šis žaidimų kambarys suskirstytas į dvi erdvias patalpas. Vienoje įkurta didžiulė žaidimų aikštelėje, o šalia - erdvė ramesniems žaidimams, stalai ir sofutės tėveliams. Durų čia nėra, todėl tėvai gali matyti žaidžiančius vaikus.

  1. PATOGUMAS

20151028175040-27314.jpg

Išsiaiškinkite, kokių paslaugų jums reikės. “Juokų maišelis” kviečia ramiai pasiruošti šventei, jeigu norite - specialistai gali dekoruoti šventę, rekomenduoti kur užsakyti maistą, skanėstus. Taip pat čia yra indų, kriauklė, kavos aparatas, todėl jausitės lyg jaukioje namų aplinkoje.

  1. STILIUS

20151028175258-72011.jpg

Nors dažnai užmirštame, stiliaus pojūtis ugdomas nuo vaikystės, todėl pagalvokite ar jums malonu švęsti viename ar kitame žaidimų kambaryje. Ryškios spalvos, jokių langų? Tokių žaidimų kambarių pilni prekybų centrai. “Juokų maišelio” interjeras yra natūralių spalvų, dizainas minimalistinis, naudoti natūralūs audiniai. Tokioje erdvėje švenčiant net ir nuotraukos atrodys daug skoningesnės!