5 patarimai vaikų žaidimų kambariui - kaip išsirinkti geriausią šventei?

5 patarimai vaikų žaidimų kambariui - kaip išsirinkti geriausią šventei?

30. Apr 2019, 11:40 SauleJakim SauleJakim

Nusprendėte sutikti vaiko gimtadienį žaidimų kambaryje? Puiku! Organizuojant šventes, o ypač gimtadienius prireikia išties daug jėgų ir laiko, o jų ne visąlaik turime.

Vaikų žaidimų kambariai yra puikus sprendimas geram gimtadieniui. Čia vaikas galės smagiai pramogauti su savo artimiausiais žmonėmis bei draugais. Tačiau Lietuvoje, o ypatingai Vilniuje, jų yra tikra gausybė. Todėl gali būti labai sunku išsirinkti tinkamiausią variantą.

Šiame straipsnyje mes pateiksime 5 aspektus į kuriuose yra svarbiausia atsižvelgti renkantis vaikų žaidimų kambarį.

Vietovė mieste ir susisiekimas svečiams

Be abejo, idealiausia rasti kambarį tokioje vietoje kuri būtų patogi visiems. Dauguma gimtadienio švenčių vyksta savaitgaliais arba vakare, todėl natūralus, jog pagrindinėse miesto vietose bus itin daug kamščių.

Ko gero dauguma atvyks automobiliais, todėl užkimštoje miesto vietoje gali atsirasti ir sunkumų rasti kur pasistatyti automobilį.

Taigi, patartina rinktis kambarį kuris būtų susisiekimui patogioje vietoje - tiek jums, tiek jūsų svečiams. Pavyzdžiui atokiau nuo miesto centro ar intensyvaus eismo vietų.
 

Vaikų žaidimų kambario dydis

Kitas svarbus dalykas - pats kambario dydis. Jei planuojama kviesti daugiau svečių, reiks didesnės erdvės tiek žaidimams, tiek šventiniam stalui. Geriausia prieš užsisakant iš karto žinoti tikslų svečių skaičių ir taip pasirinkti erdvų žaidimų kambarį gimatadieniui.

Žinant kiek turėsite žmonių, galėsite pasiskambinti į artimiausius žaidimų kambarius šalia jūsų. Išsirinkite variantą kuris ne tik sutalpins vaikus, tačiau ir tėvelius, kitaip tariant suteiks pakankamai erdvės visiems dalyviams.

Mažų patalpų nuomotis tikrai neapsimoka, nebent planuojate išties kuklų gimtadienį. Jei svečiams nebus patogu, greičiau visi liks suirzę ir pavargę šventei.

Vaišių užsakymo galimybė

Dar vienas svarbus dalykas - gimtadienio vaišės. Faktas, jog nevisąlaik turėsime laiko pasigaminti maisto namuose ir pavalgydinti visus svečius. Taigi, prieš nuomojantis kambarį gerai pagalvokite ar atsinešite savo produktus ar užsisakysite maisto tiesiog vietoje.

Tikrai ne vienas vaikų kambarys pasisiūlo galimybę užsisakyti maisto tiesiog vietoje. Tai - labai praverčianti paslauga tiems kas nenori sukti dėl to sau galvos. Čia dažniausiai galima užsisakyti ne tik smulkiais užkandžiais ar patiekalais, tačiau ir svarbiausia gimtadienio vaiše - tortu.


Kambario nuomos kaina

Ko gero nedaugelis iš mūsų turi visiškai “laisvą” biudžetą kurį galime išleisti per šventes. Dėl to, turite atsižvelgti kiek galite skirti pinigų kambario nuomai.

Pagrindiniai faktoriai kurie lemia žaidimų kambario dažniausiai būna - tai nuomos laikas (1val., 2val. Ir t.t) bei savaitės diena. Pavyzdžiui, vaikų žaidimų kambario nuoma penktadieno vakarą kainuos kur kas brangiau nei tarkime antradienį per pietus ar vakare.

To priežastys - paprastos, sulaukiama daugiau klientų, kadangi visi atsilaisvina po darbo savaitės. Įvertinkite šį faktorių ir tikrai galėsite sutaupyti nemažai pinigų.

Žinoma, jei norite vaikų kambario tik sau, t.y. - asmeninei šventei, nemažai kambarių gali pasiūlyti ir šį nuomos būdą. Bus galima nebesirūpinti nei erdvės problema, nei stebėti laikrodžio, kada nuomos laikas pasibaigs. Savaime aišku, toks nuomos būdas atsieis daugiau, nei paprasta nuoma.


Vaiko amžius ir pramogų galimybės

Galiausiai reikia aptarti ir faktorių kuris ko gero bus aktualiausias jubiliatui. Tai yra - kokias pramogas siūlo pats žaidimų kambarys. Priklausomai nuo vaiko amžiaus bei interesų reikia įvertinti ar kambario užsiėmimai jam patiks.

Kamuoliukų kambarys, čiuožyklos bei karstynės - įprastinės pramogos, tačiau jos gali būti netinkamos vaikui kuris yra per mažas. Tokiu atveju reikia ieškoti varianto kuris būti geriausias.

Turint kažkiek laiko, galima peržvelgti vaikų žaidimų kambarių nuotraukų galerijas internete. Pagal puslapyje matomas nuotraukas taip pat pasimato ir patalpų dydis, čia galite rasti informacijos ir apie kainas. Kilus klausimams galite tiesiog kreiptis į administraciją, o jų atsakymai jums padės galutinai apsispręsti.

Apibendrinant

Straipsnyje aptarėme 5 faktorius, kuriuos labai svarbu įvertinti norint rasti tinkamą kambarį vaiko šventei. Jei šiuo metu kaip tik ieškote kambario kuris gali pasiūlyti šventę atitinkančią minėtus klausimus - kreipkitės į vaikų žaidimų kambarį Vilniuje “Nuotykis”. Draugiškas kolektyvas užtikrins, jog jūsų šventė bus smagi ir įsimintina.