Projektas "Kaip mes kuriame darželį":„Super Briedis“ gauna veidą

Projektas "Kaip mes kuriame darželį":„Super Briedis“ gauna veidą

27. Nov 2013, 06:17

Kaip sudėtingai rinkomės pavadinimą, tai net sunku nusakyti, kaip lengvai pavadinimas įgavo veidą!!! Logotipą per kokias 10 minučių nuo pavadinimo preliminaraus patvirtinimo, kai buvo sumąstyta pridėti “Super”, pasiūlė Erika. Ir taip prilipo. :) Žinot, sako, kad vaikai atsineša vardą, tai šiuo atveju mūsų briedis atsinešė veidą!!!

20131128081738-18703.jpg

Iš pradžių galvojom, kad bus čia tik pradžiai toks, paskui rimtą sugalvosim. Tada dar briedis buvo juodas, o mantija raudona. Nu ir ką gi, sugalvojom rimtesnį – pakeitėm tik spalvą!!! :) Briedis tapo tamsiai žaliu, o mantija įgavo vyšninį atspalvį.

Po neilgų dvejonių kreipėmės į draugą, kuriantį logotipus. Jis mums labai labai padėjo. Profesionalo akis visai kitaip viską vertina. Spalvas paderinom, šriftą paderinom (nors teisybės dėlei turiu pasakyti, kad buvom išsirinkę visai kitą šriftą, bet dėkui Donatui, dabar turim geriausią variantą).

Ilgiausiai derinom briedžio šypseną :) Jau net Mamyčių klubo rubrikoje dalyvavome, o dar nebuvome iki galo susiderinę šypsenos aspekto. Bet dabar jau turime galutinį variantą ir jį naujutėlį – šviežutėlį pristatome Jums. Kritikai, gal kas ir pagirs :)

20131212101157-97022.jpg