Sveikatinimo ir ugdymo grupės "Auk sveikas“ vaikais rūpinasi būrys specialistų

Sveikatinimo ir ugdymo grupės "Auk sveikas“ vaikais rūpinasi būrys specialistų

10. Apr 2016, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt
Sanatorijos „Pušyno kelias“ patalpose, Verkių regioninio parko pušyno apsupty įsikūrusi Sveikatinimo ir ugdymo grupė „Auk sveikas“ kviečia visus vaikus nuo 2 iki 7 metų. 

Dėmesio tėveliams!

Visi, kurie nori, kad jų vaikučiai augtų sveiki - darželis "Auk sveikas" jau laukia vaikučių naujoje grupėje! Teirautis tel.: 861421584

Be įprastinių vaikų darželio paslaugų:

  • vaikais rūpinasi reabilitacijos centre dirbantys gydytojai specialistai: pediatras, alergologas, pulmonologas, neurologas, reabilitologas*
  • esant poreikiui atliekamos logoterapeuto ir psichologo konsultacijos*
  • taikoma individuali dieta alergiškiems vaikams
  • atliekamos individuliai vaikui pritaikytos reabilitacinės procedūros*
  • specialistai kasdien kineziterapijos salėje ir du kartus per savaitę baseine teikia sveikatą stiprinančias mankštas

*pažymėtos paslaugos tekiamos už papildomą mokestį taikiant 20% nuolaidą.

Grupėje sukurta funkcionali aplinka. Patrauklūs žaislai ir darbo priemonės, jaukios veiklos erdvės. Vaikas gali rinktis veiklą, buvimo vietą, draugus, laisvai judėti iš vienos erdvės į kitą.

Orientuojamasi į ugdymą pavyzdžiu (sudominimu veikla, partneryste veikloje kartu su kitais vaikais, mimika, žodžiais, elgesiu).

Skatinama vaikų kūrybinė sąveika (interpretuoti, kurti, atrasti). Vaiko sumanymai pastebimi, gerbiami, palaikomi, priimami bendri sprendimai dėl veiklos.

Palaikomas spontaniškas vaiko ugdymą(sis). Pritariama vaiko veiklai, ji yra gerbiama ir laikoma vertinga patirtimi, vaikas pagiriamas ir pasidžiaugiama jo veikla kartu.

Grupėje Auk sveikas” sudarytos sąlygos sportuoti. Kiekvieną dieną sporto salėje kvalifikuoti kineziterapeutai veda mankštą vaikams.

Du kartus per savaitę vaikai sportuoja baseine, esančiame tame pačiame pastate, kaip ir grupė. 

Grupės pedagogės išnaudoja palankias aplinkos ir gamtos sąlygas: organizuoja ekskursijas, išvykas miško takais, stebėjimus ir žaidimus gamtoje.

Sveikatinimo ir ugdymo grupė "AUK SVEIKAS"

20160406231701-25905.jpg

20160405165746-13021.jpg