"Mama, aš nupiešiu Tau viską, ko tik tu paprašysi..."

"Mama, aš nupiešiu Tau viską, ko tik tu paprašysi..."

21. Apr 2013, 00:00 jaldija jaldija

Mano sūnelis, kuriam jau greitai sukaks septyneri, nusprendė, kad užaugęs bus dailininkas ir ištarė šiuos žodžius: "Mama, aš nupiešiu Tau viską, ko tik tu paprašysi...".

 

Man nereikia laukti, kol jis užaugs, jis jau dabar yra mano mylimas "mažasis dailininkas" ir pripiešia man daug įvairių piešinių, kuriuos aš saugau ir branginu. Piešinius kaip nuotraukas mėgstame žiūrėti dar ir dar kartą...

 

Taip, kaip vaiko lūpomis tariamas MAMA - yra pats skambiausias ir mieliausias žodis, taip ir vaiko rankomis nupieštas pešinys yra mums pats gražiausias kūrinys. Todėl ir žodį MAMA nusprendėm parašyti, sujungdami Airido piešinius.

Kiekviena raidelė jungia piešinius, kuriuos sūnus piešė būdamas vis kitokio amžiaus. Pirmosios raidelės piešiniai piešti, kai berniukui buvo 3,5 m., antrosios -  4, trečiosios - 5 ir ketvirtosios  - 6 metai.

Žiūriu į šiuos piešinius, žiūriu į tą žodį, taip daug pasakantį ir tokį brangų, ir esu laiminga, tai jau yra pati brangiausia dovana artėjančios mamyčių dienos proga.

 

Kaip gera būti MAMA...

Jolanta

 

Konkursas „Tau, miela mama“: II-oji praktinė užduotis

Apipavidalinkime žodį "MAMA"

Nuo balandžio 18 iki 24 dienos

 

Laukiame jūsų kūrybinių sumanymų su žodžiu "MAMA". Jūsų fantazija, kaip jį pristatysite ir pateiksite - gal iškepsite pyragą, gal ką nors išsiuvinėsite ar nulipdysite ir pan. Svarbiausia, kad visuose jūsų kūrybiniuose darbeliuose vienokiu ar kitokiu pavidalu įžvelgtumėme šį stebuklingą žodį.

DOVANOS

 

Savaitės laimėtojai dovanosime 2 elegantiškas KLEENEX DECOR servetėlių pakuotes!

 

 

Pagrindinė konkurso nugalėtoja gaus dvi Kleenex servetėlių pakuotes ir

nuostabią knygą "LAIMINGA VAIKYSTĖ"!

Knygoje - patarimai, kaip užauginti linksmą, sveiką ir savimi pasitikintį vaiką

 

1

DUONOS NAMAI dovanoja specialų MK simpatijos prizą!

Tai duonelė iš spelta miltų - sveika ir skanu!

1

 https://www.facebook.com/DuonosNamai

 

Speltos – viena seniausių grūdinių kultūrų. Jos buvo žinomos dar akmens amžiuje. Kitaip nei kitų veislių kviečių, speltų grūdai padengti žiedažvyniais, kurie apsaugo juos nuo ligų ir kenkėjų. Speltos neįsisavina mineralinių trąšų, todėl jos beveik neauginamos pramoniniu būdu. Tai genetiškai sveiki grūdai, atsparūs aplinkos užterštumui.

 

logo

 

motinysteveza motinysteveza 21. Apr 2013, 11:01

gaila, kad nuotraukos labai mažos ir neina pasigrožėti piešiniais