„Clementoni“ lavinamieji žaidimai – puiki dovana vaikui bet kuria proga!

13. Nov 2023, 11:51 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Ar jau ieškote kalėdinių dovanų? „Clementoni“ lavinamieji žaidimai gali būti nuostabi dovana vaikams ne tik artėjančių Kalėdų, Naujųjų metų, bet ir gimtadienio ar bet kuria kita proga.

Pristatome tris naujus lavinamuosius Montessori žaidimus, skirtus vaikams nuo 1 iki 6 metų.

Pirmieji atradimai (1–3 m.)

Skirtingo sudėtingumo penkių žaidimų rinkinys, skirtas mažųjų kognityviniams bei rankiniams motoriniams ir vaizdiniams įgūdžiams lavinti. Šešios kartoninės plokštelės su trimis pagrindinėmis spalvomis, kurias reikia suderinti, leidžia vaikams pažinti spalvas, išmokti jų pavadinimus ir lavinti regimąjį suvokimą bei kalbos įgūdžius.

Spalvos (3–6 m.)

Spalvoti vienas ant kito dedami objektai iš želė, temperos dažai, teptukas, 8 žymekliai ir spalvoti lapai – tai šio gausaus rinkinio dalys, skirtos spalvoms atrasti atliekant praktinius eksperimentus. Jame taip pat yra didelė kartoninė gėlė, skirta pagrindinėms ir antrinėms spalvoms pažinti.

Taktiliniai skaičiai (3–6 m.)

Šis žaidimas yra pagrįstas lytėjimu ir padeda vaikams mokytis skaičių pagal Montessori metodą. Rinkinyje yra dešimt popieriaus plokštelių su skaičiais, turinčiais specialių šiurkštų dizainą, kad vaikai galėtų įsiminti skaičių formą juos liesdami.