mielos mamytes.po kokiais zenklais esate gimusios Jus ir Jusu mieli kleckiukai?ar esate nusisaciusios pries kokius nors zodiako zenklus?
mielos mamytes.po kokiais zenklais esate gimusios Jus ir Jusu mieli kleckiukai?ar esate nusisaciusios pries kokius nors zodiako zenklus?
na nezinau ar cia tiesa bet ziauriai nesutariu su jauciais, mergelem ir skorpionais gal cia ir nusistatymas bet kaj zmogus pasako kad jis pvz jautis taj man kaip ir viskas nieko nebebus😀
as liutas, vyras avinas o vaikas bus sauliukas😀
as skorpionas o mano vyras ir sunelis liutukai
as mergele , vyras saulys o sunus avinukas 😀
aš esu vėžys o dukrytė svastykliukas. Nelabai sekasi sutarti tik, su skorpionais.
bet dalis tiesos zenklose yra manau. liutams jautri vieta ir problemos yra su nugara. man taip ir yra. o vyrui problemos su keliais, jam irgi atitinko jo zenklo savybes, ligos
As tai nelabai tikiu tais zenklais, nes kiekvienas zmogus individualus. As pvz - saulys, o kiek yra mano pazystamu sauliu, tai visi skirtingi😀 Mano mazius - Vandenis, o vyras - zuvys.
as esu dvynis vyras avinas ditckis vezys o mazasis tai oziaragis,tai esam linksa seiminele.....
o as tikiu zenklais, daug kas sutampa, o gal as taip nusistacius. as esu liutas, vyras oziaragis o maziukas jauciukas
As esu oziaragis, vyras jautis, dukryte skorpionas.Nesu nusistaciusi ne pries viena zodiako zenkla😀
mudu su vyru avinai, dukros- vezys (+ozkos m. gimus, tai jau charakteris.....) ir svarstykles (irgi kaip kazkurios mamytes gimusi ant ribos, nes gime 09 24) tai dar neaisku kas isaugs 😃 . ypatingai gerai sutariu su avinais, o ypatingai nesutariu su .....................garbanem 😃 ir nesvarbu po kokiu zenklu gimusios. gal cia karma tokia 😃
As taippat nesu nei pries wiena zodiaka nusistaciau 😉
As esu Liutas, wyras-Skorpionas, o dukryte-Oziaragis 😃 Supper seimyna 😃 😃 😃
Aš avinas, vyras dvinys, mažiukas liūtas😀
AS esu mergele 😀 vyras-dvinys...dukryte gimusi spalio23.........tai ji pereina ta diena nuo svarstykliu i skorpiona kas zino gal kas ji bus tada?Svarstyklės (rugsėjo 24 d. - spalio 23 d.) Skorpionas (spalio 24 d. - lapkričio 22 d.) cia radau internete😀 vis gincinuosi su vyru....😀as sakau,kad svarstykles.jis sako skor................Tai taip tiesa, kad kiekvienas turi savo charakteri,ir kiekvienas kitaip isaukletas....
as vezys,vyras liutas,o dukryte saulys..kazkaip su avinais sunku bendrauti,ypac jai dar iseina brolis(kaip kad paas mane)..😃
as esu ozeragis,o vyras jautis,uzaugau tarp skorpijonu(mama,tete,sese) 😀 o leliukas tikriausei bus mergele 😀 nesutariu dazniausei su dvyneis,nors pasitaiko ir superiniu 😀
as esu skorpionas, vyras- avinas(+dvigubas raguotis, ozio metais dar gymes 😃) dukryte- veziukas, sunelis- liutukas. Dazniausiai nesutariu su liutu( ot likimo ironija 😀) o ir taip sako skorpionai mazai su kuos sutaria, bet kaip laura sake kiekvienas turi savo charakteri 😀
as esu jautis vyras liutas.. o kas bus lelia tai dar nzn... pries zodijako zenklus neesu nusistaciusi, bet tikrai tikiu kad ka apie juos spraso tai atitinka labai.. 😀
as esu dvinys birzelio 17d,vyras vandenis sausio28d,dukryte oziaragis gruodzio30d,sunus avinas kovo 24d kiekvienas zmogus turi savo charakterius 😉
cia jau atsinesi su savim
as esu liutas,vyras-vezys,dukryte-zuvyte😀nesu nusistaciusi nei pries viena ir stengiuosi suprasti kiekviena zenkla,kokiu gimei toks ir busi ir nieko nepakeisi😀siaip labai netikiu tuom kas parasyta apie kiekviena zenkla,nes daug kas nesutampa,na bet dazniausi konfliktai ar siaip gincai su jauciais ir vandeniais😀
as esu zuvis ,gimusi vasario 25d.mano dukryte balandzio 1d.,o sunus balabdzio 7d.abu mano vaikai avinukai.kai kurie zodiako zenklai mane nervina,nesutampa su zuveliu mastymu.bet prie visko prisiderinu.
mielos mamytes.po kokiais zenklais esate gimusios Jus ir Jusu mieli kleckiukai?ar esate
nusisaciusios pries kokius nors zodiako zenklus?