vakar netycia aptikau prasyma pasirasyt peticija,pries ziauru elgesi su gyvunais,nedvejojus iejau i nuoroda,kurioje filmukas,nedvejodama pasileidau ji.. patyriau didziuli sukretima,sustingus ji ziurejau,o paskui taip isteriskau verkiau.. labiausiai sukrete,kai parode,kaip del kailinuku gyvuneliams gyviem lupa oda ;( dar dabar matau ta suneli su katik nulupta oda nuo viso viso kunelio,net veido, tos akytes ziurincios tokios iskaudintos,atrodo tikrai kad ziuri ir nori paklaust uz ka?!?!? nu negaliu net aprasyt,man pasidare slykstu gyvent siam pasauly,kai vyksta tokie dalykai,kai yra tokiu issigimusiu zmoniu, nera tokio slykstaus ir ziauraus keiksmazodzio,galincio apibudint toki zmogu. prasau,pasirasykit po apacia esancia peticija,kas nemokes,rasykit man i asmeneini,paaiskinsiu. gal ir nesustabdysim tos ziaurasties,bet bent zengsim zingsni link to.dabar suprantu,kodel zmones eina piketuot,pries kailiniu gamyba..pries odinius batus.. pati nebepirksiu ju,nes kai yra paklausa,yra ir paklausa.. ir manau,nei viena tai pamacius,nebenores ju.. iskart perspeju ir prasau,nesciuju,neziurekite,ne duok dieve per daug susijaudinsit,nes net akmensirdziui sirdis sudrebetu... ir persiuskit sia nuoroda visiem pazistamiem ir paprasykit.dabar peticiju is viso pasaulio tik 88 tukst. cia lb mazai,papildykim ta sarasa savo parasais mamos ;( http://www.ptroa.co.il/phpPETITION/results.php?pageNum_rsResult=1766&totalRows_rsResult=88586
man uzkrauna tik puslapi o kur spaust pasirasyt nerandu nes jeroglifai kazkokie
va katik ziurejau,man iskarto uzkrove
vivulia geriau ir neziurek
nelabai ir man uzkrauna to puslapio ☹
nelabai ir man uzkrauna to puslapio ☹
prapulsiu as su savo smalsumu☹paziurejau☹net susigraudint nespejau,asaros pacios pradejo biret😥bl kokie isigymeliai😤(nebegaliu nesikeikti)gerai kad vyro nera,pamatytu kad as tokius vaizdus ziuriu,gyvenime prie pc nebeatsisesciau☹oi mamytejulyte uzrodei tu cia☹
iskeliu i prieki,gal daugiau kas pamatys..
man tavo vaizdingo pasakojimo uzteks bemiegiai nakciai
man ir nuo vakar negera..
tikrai tada neziurek jo,lina..animal caps nepalyginamas su siuo..
as galvojau taip,bet,kad ten pasto el.reik galiojancio ligtai kiekvienam parasui..
as tai ne neziuresiu - ir taip fantazija laki. sirdis neatlaikys. jau ir taip zliumbiu animal caps ziuredama
savas kailis svarbiau, tik va paskui pyksta kai jiems patiems blogai -ju niekas negina☹
reiks ilyst visu pazystamu vardu pasirasyt - lasas juroj, bet vis sis tas
bet man kaip apmaudu atrodo,is viso pasaulio tik 88tukst parasu.. gaila,kad abejingi zmones svetimu kanciai ☹
puse perziurejau ir daugiau nebepajegiau vyras isjunge kompiuteri ...ziauru...
as pasirasiau jau seniau, bet ziureti neisdrysau ☹ ne man tokius dalykus matyti ☹
nuotraukytes cia dar ziedeliai.. ☹ turiu visa filma,is kurio paimtas tas video,o dieve 😥 😥 😥
tik nesuprantu vieno,ka gi veikia organizacijos ir tarnybos pries ziauru elgesi su gyvunais..
va ka radau :
Mėsai skirti šunys yra laikomi siaubingomis sąlygomis,neminint kaip žiauriai jie yra žudomi.
Šunys laikomi sukišti į narvus,kuriuose nėra vietos nei judėti ar atsistoti,taip pat net negalvojant apie galimybę gauti vandens ar maisto.
Visos šunų veislės tinkamos maistui.Skaniausias šuniukas - pakartas arba užtrankytas šuniukas,jo mėsytė bus minkščiausia.
Filipinuose priimta pardavinėti dar gyvus šunis,su į nugaros pusę užlenktomis priekinėmis letenomis ,kurios dažnai išnarinamos ir tai gyvūnui sukelia didžiulį skausmą,taip pat ant snukio yra uždedama dantyta skardinė,kad žandikaulis nejudėtų ir gyvūną galima būtų lengviau paiimti.
dar tuos sunelius valgo... 😥
tai va 😥 sakiau,cia net bet kuriam vyrui sirdis suskysta.. man toj vietoj to suniuko akys......... 😥 😥 😥 gerai,kailius vistiek lups,nes visad us kazkiek paklausos,nu bet humaniskumo bent laseli.. 😥 tegu bent nuzudo pradzioj,nekankina taip 😥 o viskas tik del to,kad gyvam nulupus kaili kazkaip jo apdorojimas geriau vyksta ar kazkas tokio,jau nebesigilinau i tai,vaar as tiek pratrukau verkt,kad net vyra kitam kambary pazadinau,tada jau verkiau ne tik del tu gyvuniuku,o is apmaudo,kokiam pasauly gyvenam 😥
ziurejau, vyras pazejes iki tos vietos kur suo pakelia galva, jau po egzekucijos, nusikeikes isejo is kambario...
viespatie ir visa tai tik del kazkokiu suknistu kailiniu?! Nafik tuos kailinius, kokia turi but zmogaus sirdis kad esant dar gyvam gyvunui, nulupt kaili?!?!
ziauriau jau nebegali but.... ir kokiam gi pasauly mes gyvenam?! galop daeisim iki to kad pradesim elgtis kaip kokie kanibalai-pradesim kandziot viens kitam gerkles...nezinau...bet po tokiu vaizdu tai rimtai dingsta visu kailiniu ir batu grazumas, nes pries akis stovi tas slykstus vaizdas....
ir nepykit,kuriom tai pasirodys per ziauru.taip,ziauru,bet mes privalom zinoti,kad tai vyksta 😥
siame filmuke vaizdai kinijoje,bet tai vyksta ir indijoj,amerikoj, ir deja jau ir lietuvoj. yra jau ziniu apie tai,kad is prieglaudu buvo renkami juodi kaciukai kailiui.. 😥 nesaugus gyvunai net ten.
negaliu,man taip pikta,taip skaudu,nezmoniskai sirdis dreba apie tai pagalvojus,o skaudziausia,kad as jauciuos tokia bejege sioj situacijoj 😥 neapkenciu smurto pries silpnesnius,neteisybes. tiek to,jei tevas ka nusauna del dukros tvirkinimo,o cia... del supis.. pinigu.ziaurus musu pasaulis 😥 skaudu ir kad mes savo vaikus atvedem i TOKI pasauli,daznai pamastau apie nuomones,kas zeme yra is tiesu pragaras..isbandymas ir ,kad tik nusipelniusieji pasitrauks is jo i roju,o kiti taip ir liks zemej is kartos i karta.. cia gyvuneliai,o kai pagalvoju,kas be to vyksta.. keliu metuku vaikus prievartauja,pardavineja,del organu zudo.. 😥
vakar netycia aptikau prasyma pasirasyt peticija,pries ziauru elgesi su gyvunais,nedvejojus iejau i nuoroda,kurioje filmukas,nedvejodama pasileidau ji.. patyriau didziuli sukretima,sustingus ji ziurejau,o paskui taip isteriskau verkiau.. labiausiai sukrete,kai parode,kaip del kailinuku gyvuneliams gyviem lupa oda 😥 dar dabar matau ta suneli su katik nulupta oda nuo viso viso kunelio,net veido, tos akytes ziurincios tokios iskaudintos,atrodo tikrai kad ziuri ir nori paklaust uz ka?!?!? nu negaliu net aprasyt,man pasidare slykstu gyvent siam pasauly,kai vyksta tokie dalykai,kai yra tokiu issigimusiu zmoniu, nera tokio slykstaus ir ziauraus keiksmazodzio,galincio apibudint toki zmogu. prasau,pasirasykit po apacia esancia peticija,kas nemokes,rasykit man i asmeneini,paaiskinsiu. gal ir nesustabdysim tos ziaurasties,bet bent zengsim zingsni link to.dabar suprantu,kodel zmones eina piketuot,pries kailiniu gamyba..pries odinius batus.. pati nebepirksiu ju,nes kai yra paklausa,yra ir paklausa.. ir manau,nei viena tai pamacius,nebenores ju.. iskart perspeju ir prasau,nesciuju,neziurekite,ne duok dieve per daug susijaudinsit,nes net akmensirdziui sirdis sudrebetu... ir persiuskit sia nuoroda visiem pazistamiem ir paprasykit.dabar peticiju is viso pasaulio tik 88 tukst. cia lb mazai,papildykim ta sarasa savo parasais mamos 😥
http://www.ptroa.co.il/phpPETITION/results.php?pageNum_rsResult=1766&totalRows_rsResult=88586