Vyrų pavydumas

02. Oct, 01:15

sveikos,va sove i galva paplepeti apie vyru pavyduma,ar jusu vyrai pavydus ? ar tikrina kur einate,su kuo bendraujate? na nes maniskis,tai megsta labai daznai viska patikrint :D na kai nieko blogo nedarai ,tai esi rami,bet kartais ir nervukas paima,atrodo nu ot pavydas viskam :D va pavizdziui fb turejau pasidalinus nuotrauka demotyvacijos kur vyras laiko maziuka kudikeli ant ranku,tas leliukas buvo man lb grazus del to ir pasidalinau,o vyras pamate ir liepe istrint atceit kokius cia svetimus diedus i profili dedi ,va kaip buna :D o as laukiuosi ir man tiesog pasirode miela nuotrauka su graziais zodziais :)

liuks liuks 02. Oct 2012, 19:29

Susitikti kavos atsigerti mieste viena,o kviestis i namus,kai vyro nera tikrai kas kita😃Vyksta viskas vyro zinioje ir jis visada kvieciamas eiti drauge,bet jei nenori eit,tai nenori per prievarta neversi,o tuo labiau ir vaikai kartu eina,jei taip iseina😀Uz tai paskui seimoje ar poroje atsiranda monotonija,kai atsiprasau uz issireiskima subinem suauge ir bijo vienas be kito kazkur eiti,bendrauti ir iskart visos mintys apie lova,neistikimybe ir dar velniai zino ka😀Cia tau toks klausimas kas butu,jei tau tektu dirbti tik vyriskam kolektyve arba tavo vyrui priesingai?Tai irgi butu vaizdelis nekoks😃

02. Oct 2012, 19:09

na kazi kas blogiau ar su vyriskiu kavos atsigerti kur mieste ar pasikviesti i namus, kad duris sutvarkytu 😃

02. Oct 2012, 18:55

Aš asmeniškai ne kaip žiūrėčiau, jei vyras eitų susitikti su sena pažįstama ar drauge. Poroje tokie pasimatymai gali būti tik poromis ar šeimomis, nes koks vaizdas, jei išeičiau susitikt į kavinę ar dar kažkur su senu draugu. Gal kažkam tai priimtina ir nesmerkiu to, bet vaizdelis ne koks, mano manymu ... Liuks, pagalbos prašyti iš vyriškos giminės ir su jais susitikinėti kažkur, nors ir draugais, tai, manau, ne tas pats 😀

liuks liuks 02. Oct 2012, 16:46

Nei as,nei vyras savo draugu,pazistamu neatsisakem tik delto,kad sukurem seima,tai taip iseitu reiktu nutraukti visus rysius man su vyriskaja gimine,o jam su moteriskaja,tai butu tas pats kaip nebendrauti su kazkokiu zmogum tik delto,kad vyrui nepatinka tas zmogus😀Mano vyras nieko blogo tame nemato,kad bendrauju su ivairiais zmonemis neskirsdydama vyras ar moteris,nes tada iseitu taip,kad ir su vyro draugais tureciau nebendraut,o siuo metu kadangi vyras isvykes,tai tikrai kartais tenka kreiptis pagalbos i vyriskaja gimine,nes tikrai neviska sugebu pati,tai oho kaip mano vyrui reiktu pavydeti😃

02. Oct 2012, 15:35

pas mus seimoj as pavydesne 😃 o manes is vis nera ko pavydet 😀 namie sedziu per dienas. tik neuzpykit kazkuri rase, kad eina susitikt su senu pazystamu. nu nzn ne man patiktu jei manasis eitu susitikt su sena pazystama, ir nemanau, kad jam patiktu jei as eiciau susitikt su senu pazystamu 😀 manau kai vienas su kitu gyveni turi but kazkokie tarpusavio susitarimai 😀

02. Oct 2012, 15:28

bet per didelis pavydas jau ziauru, isvis jokio privatumo. maniskis vienu metu bande pavyduliauti nei is sio nei is to, sakydamas kad nenori manes prarasti, bet tada buvom apsipyke. tai greitai nugesinau ir pasibaige pavydai, kai paklausiau ar nori,kad prie jo taip kabinetis pradeciau 😃

02. Oct 2012, 14:52

na manau ,cia tik nuo charakterio priklauso vieni vyrai pavydus,kiti ne,bet myli savo zmonas vienodai gal gi,nemyletu negyventu ir vaiku negamintu 😃 bet kaip sakoma visko buna,ir meile kai kuriem pasibaigia anksciau laiko.

02. Oct 2012, 14:49

tai tame ir esme,kad mano vyruo visai jokio pagrindo pavydeti nera,jei kazkur einam tai kartu,jei einu kazkur su vaiku tai visad paskambinu pasakau kurioj vietoj randuosi 😀 bet va pavydi vistiek nors tu ka ,ir juokas ima ir kartais verkt norisi,telefonai musu taip pat visad nutrenkti ant stalo buna tai as tai jis atsiliepia,bet jei man pvz ateina zinute,tai jis lekia pats pirmas pazet kas parase,nors zino,kad apart seses ar drauges kokios nieks ir parasyt negaletu,bet vistiek va toks jau jis nuo pat pradziu musu gyvenimo ,jau kaip ir pripratus as demesio nebekreipiu jau net naturalu atrodo,bet buna ir pasakau,kaip tu taip nepasitiki as nesuprantu 😃 buna gryzta is darbo ir sako nu kas ateje buvo ,sakau juk zinai ,kad nieks sako nu ar tik nemeluoji,nu maniskis truputi paranojikas,visi minusiuku turim uz tai turbut ,kad jis kitoks ir myliu taip 😀) tik va dabar kai laukiuos,tai jautresne biski esu ,tai buna aprekiu as ji kad nesikabinetu nesamonem cia 😃

02. Oct 2012, 14:46

Šiaip teigiama, kad jei nepavydi, tai nemyli, bet nesuvokiu, jei pasitikima vienas kitu ir tokia žmogaus asmenybė, kad nemoka pavydėti, tai negi nemyli 😃 Mano vyras niekam nieko nepavydi 😃

02. Oct 2012, 14:39

sveikos, sakoma jei viena puse pavydi tai yra tam pagrindas is jo puses( ar kazka pats kazkur negerai padare ir pan), mano vyras nepavydus ir nera pavydeti pagrindo 😀

02. Oct 2012, 14:29

Sveikos 😉dziaugiuosi ,kad ir mes neturim tokios bedos kaip pavydas.pas mus taip pat nera tam pagrindo,ir net nekyla minciu del to 😀

liuks liuks 02. Oct 2012, 14:06

Labuka😀Mano vyras nera pavydus,nes tam tiesiog nera pagrindo,jei kazkur einu visada pasakau,kad pvz einu atsigert kavos su sena pazistama(u) ir jam tikrai nekyla kazkokiu iskraipytu minciu😀Tokie daiktu kaip telefonu tikrinimas,tai isvis jie pas mus visada nutrenkti ant stalo ir buna as atsiliepiu,kai jam skambina arba atvirksciai,tiesiog neturim paslapciu ir neturim ko slepti.

02. Oct 2012, 14:04

sveikos maniškis irgi labai pavydus...:/ kartais jau per daug...parašo koks draugas lietuvis lietuviškai tai jis pradeda klausinet kodel parase ,kas jis toks ka raso arba pasiima žodynA ir isisverčia 😃

02. Oct 2012, 13:42

nesuprantu kas cia blogo kaip tik gerai kad taip pasitikit vienas kitu😉

02. Oct 2012, 13:40

Sveikos, maniškis nieko nepavydi ir galiu daryti ką noriu 😃 Tiesiog pasitikim vienas kitu, man nekyla mintis kažką daryti ar bent jau erzinti jį, o jam nekyla mane tikrinti 😀 Ir taip buvo visada 😀 Kiti sako, kad tai blogai, bet nematau čia nieko blogo, jei pas mus tokių problemų nėra.

02. Oct 2012, 13:37

na mano vyras ganetinai pavydus aisku netikrina nieko nei zinuciu bet jei kas paraso pvz; senas pazystamas tai iskart klausia kas cia toks ir pan.

02. Oct 2012, 13:15

sveikos,va sove i galva paplepeti apie vyru pavyduma,ar jusu vyrai pavydus ? ar tikrina kur einate,su kuo bendraujate? na nes maniskis,tai megsta labai daznai viska patikrint 😃 na kai nieko blogo nedarai ,tai esi rami,bet kartais ir nervukas paima,atrodo nu ot pavydas viskam 😃 va pavizdziui fb turejau pasidalinus nuotrauka demotyvacijos kur vyras laiko maziuka kudikeli ant ranku,tas leliukas buvo man lb grazus del to ir pasidalinau,o vyras pamate ir liepe istrint atceit kokius cia svetimus diedus i profili dedi ,va kaip buna 😃 o as laukiuosi ir man tiesog pasirode miela nuotrauka su graziais zodziais 😀

1 2 →