Vyrų pavydumas

02. Oct, 01:15

sveikos,va sove i galva paplepeti apie vyru pavyduma,ar jusu vyrai pavydus ? ar tikrina kur einate,su kuo bendraujate? na nes maniskis,tai megsta labai daznai viska patikrint :D na kai nieko blogo nedarai ,tai esi rami,bet kartais ir nervukas paima,atrodo nu ot pavydas viskam :D va pavizdziui fb turejau pasidalinus nuotrauka demotyvacijos kur vyras laiko maziuka kudikeli ant ranku,tas leliukas buvo man lb grazus del to ir pasidalinau,o vyras pamate ir liepe istrint atceit kokius cia svetimus diedus i profili dedi ,va kaip buna :D o as laukiuosi ir man tiesog pasirode miela nuotrauka su graziais zodziais :)

gintarerei gintarerei 23. Oct 2012, 19:06

oj Alioniukas kaip tu teisingai parasei cia 😀 galima ir pasididziuoti kad esame moterys ir save pasiglostyti 😃

17. Oct 2012, 17:24

Kaip tik daivute taip norejau rasyt😃ir dar turbut todel,kad vyrai labiau negali be musu gyvent,nei mes be ju,bijodami likti vieni pavydi😃mes turetume buti vadinamos stipresniaja lytim,o ne jie😀

kodelcia kodelcia 17. Oct 2012, 15:21

Mes išaugome iš pavydumo laikotarpio, nes vienas kitu pasitikime. tad pavydui vietos pas mus kaip ir nėra...

gintarerei gintarerei 17. Oct 2012, 13:25

geras pastebejimas daivute 😃

gintarerei gintarerei 17. Oct 2012, 13:14

sutinku alioniukas, kad kiekviena seima susitaria del savo bendravimo "taisykliu", jei galima jas taip pavadinti, galu gale turi savo bendravima tarpusavyje ir savo ribas 😀 ir beje siaip pagalvojau, statistiskai kazkur skaiciau, kad procentaliai pavydesni yra daugiau vyrai ne moterys ir pavydziu vyru yra zymiai daugiau nei moteru 😀 man net idomu kodel taip?

17. Oct 2012, 13:00

gintarerei,na matai db jau parasei,kad vyras tavo pavydus,as is pirmo sms supratau,kad pas jus is vis gyvenime jokiu pavydo scenu nebuvo,nera ir nebus.Kaip ir sakiau,kiekvienas pavyda supranta kitaip,jei vyras eina susitikti su draugais ar as su draugem,tai aisku,kad nieko nesakome vienas kitam,cia nepavydas.as pavyda suprantu visiskai kitaip,mano atveju,vyras yra tikrai pavydus,tik dabar jau dazniausiai juokais ji isreiskia,nes zino,kad nera reikalo manes pavydeti,nors buna ir pavydo scenu kurios mane supykdo.tiek vyrai tiek moterys pavydi skirtingai,mano vyras dazniausiai pavydi tada,kai buna kokia svente ir as kalbu su visais vienodai,o jam atrodo,kad su draugiu vyrais as sneku maloniau,daugiau ir pan😀as tai tik nusijuokiu ir pasakau,kad neperdetu,dar pakalbam ir nusiramina,kol vel kas neuzeina,anksciau pavydedavo net jei sijona kokia proga uzsidedavau,vis sakydavo,kad kiti tik to ir laukia,kol mergina pasipuosia trumpais sijoneliais,kad paganytu akis,dabar taip nebera subrendo jau gal.😀o gal todel,kad sijonai,man paciai nebepatinka.as nesu pavydi,bet jei pradetu susitikineti su draugem nu atsiprasau,man tai tikrai nepriimtina.Visada vadovaujosi taisykle ''nedaryk to,ko nenoretum,kad tau darytu''.

gintarerei gintarerei 16. Oct 2012, 13:35

tai vadinama domejimusi vienas kitu ir viena skito veikla, o ne pavydu. Man ne vienodai ka mano vyras veikia, bet tai nera pavydas, tai yra elementarus domejimasis. Mes kalabames kaip sekesi, ka veikem, kur eisim, ka veiksim ir panasiai, veikem ir daug kartu ir daug atskirai, juk turime savo poreikius, kurie nebutinai yra vienodi. Dabar as sedziu su maziuku namuose, o vyras eina susitikti su draugais, nes jis ta galimybe turi ir as nematau reikalo pavydeti, reikalauti, kad jie neitu, nesusitiktu su tam tikrais zmonemis, net ir draugemis. As juo pasitikiu, o jis draugiu turi ir kad yra mano vyras neprivalo nutraukti draugysciu ne vienos. Man nera reikalo klausineti, kas jam parase, kiekviena karta kai suskamba telefonas, nes tai yra jo asmenine erdve ir man santykiuose nepriimtina savintis zmogu. Zmogus pats turi noreti pasakoti tai ka nori, o jei slepia kazka, tai jau snatykiu problema. As nekalbu apie nesidomejima antraja puse, as kalbu apie pavyda. Man vyras yra iskeles scena del to, kad norejau nueiti isgerti arbatos su kolega ir pakalbeti darbo reikalais. Pradejo terorizuoti mane, kad as jo nemyuliu, jei iseisiu reiskia, as jam nerupiu ir panasiai. Ir gerai pasakei alioniukas, kad kiekviena seima pasirenka kas jai priimtina. Pas mus seimoje mano vyras pavydus, o as ne, bet nuo pat pradziu vyrui parodziau, kad jokiu pavydo scenu netoleruosiu ir issiaiskinome abieju pozicijas. Is vyro puses tikrai sumazejo priekaistu, o is mano puses jo pavydo skatinimo. Bet visiskai saves as neatsisakiau ir vien del to, kad vyrui nepatinka mano gyvenima, savo gyvenimo neatsisakiau.

16. Oct 2012, 13:29

pritariu alioniukui 😀 seimoje visko turi buti po truputi 😀

16. Oct 2012, 13:21

Kai pavydas buna nesveikas,po jo ir smurtas prasideda daugiausiai atveju.cia jau taip nenormalu,bet jei zmogus pavydi normaliai,kas daugiau kas maziau,kas tik juokais,as nemau,kad jis yra silpnas ir bijo kazko,gintare tavo zinute priskirciau ligoniams kuriems jau paranoja patvirtinta,o ne normaliems zmonems,kiekvienas kakokia gyslele pavydo turi tureti,o jei seimoje gyveni ir vienas daro ka nori,kitas dar kazka,ir vienas kitam nieko nesako,tai man cia nesamone kazkokia,pavydo issireiskimu yra daug,visi juos suprantam skirtingai.Kiekvienos seimos reikalas kaip jie sukure savo seima,tik as tikrai negaleciau gyventi su zmogum,kuriam visiskai vienodai,ka as veikiu,su kuo ir kur ir atvirksciai.

15. Oct 2012, 17:49

Pritariu gintarerei 😀

gintarerei gintarerei 15. Oct 2012, 17:00

oj as tai negaliu pernesti pavydo...na negaliu, nes pavydas man labai artimas nepasitikejimui (kitu, savimi), o nepasitikejimas na per niekur man nenesa i meiles irodyma. Juk meiles irodymas turi buti kitoks, o ne pavydo scenu kelimas, kuris sukelia tik neigiamas emocijas. Man net logiskai tai nesusiveda. Jei siemoje vienas kito zmones nekontroliuoja as tai vadinu pilnu pasitikejimu ir laisves nevarzymu, ko pasekoje visi laimingi. Aisku tokiu poru labai mazai 😀 mane tai isveda is kantrybes vyro marazmai ir pavydas del tariamu gresmiu. Tu pavydek nepavydejes, jei zmgus nores nueiti i kaire, tai nueis ir dar slaptai, o tie priepoliai tikrai artumo man neprideda! Kazkaur skaiciau, kad pavydi tie zmones, kurie turi zemesne saviverte, nepasitiki savo jegolmis ir mano , kad yra neverti meiles ir bijo ja prarasti, todel belekokiais budais bando ja islaikyti salia saves, prisigalvoja galvoje visokiu veju, mato itartinus dalykus ir panasiai 😀

11. Oct 2012, 15:44

O tai kas buvo mimysi,kad net iki asaru davede?oj tie vyrai musu,kartais jiems tikrai paranoja prasideda😃,as manau,kad pavydas nebutinai turi buti sukeltas,ar tam turi buti pagrindas,tiesiog visokiu zmoniu yra,vieniems tai paveldima,kiti pavydi,nes bijo prarast zmogu,kitiems dar kazkas.As tikrai nenoreciau,kad manes nei kiek nepavydetu,vistiek kazkokia pavydo skiltele turi buti pas zmogu jei jis myli savo antraja puse,ar juokais,ar rimtai nesvarbu,bet pavydu zmogus is dalies parodo,kad jam tikrai rupi ir myli savo zmona ar vyra.O kai visiskai vienodai,ka veikia su kuo ir kur eina tai cia man kazkoks apsurdas ne seima.na bent jau man,kitiems taip priimta.Taciau dauguma susitaiko su tuo vien todel,kad antroji puse yra tokia,ir bando yrodyt,kad taip jiems abiems geriau,bet kiekviena gilei sirdyje noretu,kad kartais uzpavydetu vyrai joms.

11. Oct 2012, 12:34

neklojam ir mes,pas mus tas pavydas toks nu kaip pasierzinimo vietoj,pvz vakar buvom parduotuvej,kasininkei atejo sms,o manasis pagalvojo kad jam ir paziurejo i tel,bet ne jam tai ikiso tel atgal i kisene,tai as ji paerzinau,sakau kas jau parase kad tel taip greit paslepiai 😀

11. Oct 2012, 11:24

sveikutes,kai mano vyrukas uzpavydeja,as jam vis kartoju,kad man jis vienintelis ir negime tas,del kurio rizikuociau musu santykiais,tada jis nurimsta ir viskas buna gerai,o kai as supavydeju,jis padaro taip pat, manau is to reikalo galima isspaust ir gerio 😀 Zivile nesupyk,bet as manau,kad tu ir tavo vyras gyvenat atskirus gyvenimus,jei vienas kitam nerupit 😀 as taip nenoreciau 😀

11. Oct 2012, 11:08

na va alioniukas,panasius vyrus turim,as kaip tik po vakarykstes pavydo scenos sedziu pakraupus ir galvoju,net valgyt jam nedarysiu siandien,tegu pirma atsipraso,visgi laukiuosi,o cia nervina taip 😀 verkiau jau net vakar nebeistveriau,tai jei nesciai savo paranojas sneka,tai kai pagimdysiu ir grysiu i savo forma man isvis amen turbut,kartais irgi viskas buna ant juoko,nu bet kartais am uzeina bangele oj uzeina ☹

10. Oct 2012, 14:28

Oj mano brangusis toks kaip ir tavo mimysi😃,gal net daugiau pavydi,mes kartu7metai ir visada jis toks buvo,tik nustojes buvo pavydo scenas kelt kai nescia buvau,pagimdzius po kurio laiko vel tas pats,o db kai numeciau svorio,ir dar stengiuosi numest,kad grysciau i ankstesne forma tai patikekit kaip pavydi😀bet jis dazniausiai ne is blogo,pasako ir pats nusijuokia,bet buna kad susipykstam vien per jo pavyda,tiksliau as supykstu,kad kelia savo scenas.jo mama pavydi,tai jis paveldejo sita bruoza.Kai kurios cia raset,kad vyrai visai nepavydi,aisku,gal jums priimtina,bet as kazkaip noreciau,kad bent siek tiek pavydetu,tada jautiesi labiau mylima😀o kas liecia susitikimus su senais pazystamais,as apie tai net minties neturiu,nes zinau kaip reaguotu jis ir as pati jei jis su drauge kokia eitu pasikavint,man tai tikrai nepriimtina,nesvarbu ar su vaiku ar be tikrai taip nesielgciau.na bet cia mano nuomone jei kai kuriose seimose tai normalu tai puiku.Jau geriau is viso nepavydet nei perdetas pavydas,juk kokiu tik durniu nera kur ir uzmusa zmonas del nesveiku pavydo scenu,cia jau man kraupu.O kad mano vyras manes pavydi man patinka,kol kartais jam neuzplaukia dviguba pavydo doze😃

03. Oct 2012, 15:12

kaži živile ar pohui būtų 😃

03. Oct 2012, 14:02

nu ieskot nieks ir nieskotu,turiu ir as senu draugu su kuriais anksciau labai graziai bendraudavau,bet mano vyras jau matau kaip suregutu kai pasakyciau kad einu kavos su kokiu atsigert juk tik draugiskai😃 gerai kieno vyrai tokie supratingi 😀

liuks liuks 03. Oct 2012, 12:31

Sitas geras😃😃😃

03. Oct 2012, 12:23

Kai išeinama su vaikais, tai vėl kitoks vaizdas ... mano sesė kažkada susitiko su tokiu senu draugu ir vedėsi tuo metu 3 m. dukrelę, tai kai mergaitė pradėjo postringaut, kad buvo kavinėj su mamos dėde, tai tikrai ne kaip ten gavosi vos tik išgirdus, bet kai visi viską žinojo, tai tik pažvengė, bet darželį ilgai į sesę ne kaip žiūrėjo auklėtojos, sakė labai jautėsi tas, o vaikai juk viską pasakoja 😃

liuks liuks 03. Oct 2012, 12:19

Tai ju nereik ieskot,jei turi is senai ir susitinki i metus pora kartu,tai nemanau,kad cia kazkas blogo😃O tuo labiau,kad jis pats seima turi lygiai taip pat atsiveda savo dukryte kartu,jei gali tai ir savo zmona kartu lygiai taip pat ir as elgiuosi,bet tikrai nevisada iseina taip😀

03. Oct 2012, 11:44

na jei as vyra drauga susirasciau,tai man amen butu skirybos iskart ,pazystu as saviski😃 uztenka ma ir moteriskos lyties draugiu pasikavint ,o su vyru manau tikrai ilgai tik draugais nepabusi,atsiranda vistiek panasumai,simpatija,o kam paciai lyst i tokius dalykus kai seima turi 😀hmm..bet jei atsirastu toks draugelis,tai beliktu ,tik slept,o melas prie gero neveda tikrai,taigi isvada VYRAS-NEDRAUGAS 😃

03. Oct 2012, 11:30

Zivile sveikinu,tavo vyras turi meiluze 😃D

03. Oct 2012, 11:29

As atsakysiu pagal temos pavadinimas😃ziaukites,kad vyras pavydi Jusu !!! O ateis toks tarpas kai susensim visi ir tada jau to jausmo kaip kad jauti jog taves pavydi ir smagu pasidaro viduj , nebebus 😀)P.s. AISKU PAVYDAS PROTO RIBOSE TURI BUTI .O ne toks kad tu neisi su sijonu i miesta nes as pavydziu ..jopapa cia jau virs visko 😃DD

liuks liuks 02. Oct 2012, 22:28

Bet ir darbe zmones kava geria😃O jei rimtai manau kiekviena seima turi nusistate savas ribas kas ir kiek galima,tai cia visos galim ilgai aptarineti😉

02. Oct 2012, 21:43

Živile, graži tavo istorija 😀

02. Oct 2012, 21:41

Sutinku, kad kiekvienas gyvena kaip nori. Vieniems nieko keisto susitikinėt su priešingos lyties draugais, kitiems ir su draugais lova dalintis yra normalu, o kiti skandalus kelia ir dėl ne tokio žvilgsnio mieste. Svarbu tarpusavio santykiai tenkina porą ir jie laimingi. O vienos tiesos mes čia nerasim 😃 Aijos, pritariu 😀

02. Oct 2012, 21:25

Na as tikrai nekaip sureaguociau,jei jis su kokia sena drauge po kavines pradetu vaikscioti.Ka jus norit ta sakykit,bet gerais draugais su priesingos lyties atstovu neimanoma buti,nes anksciau ar veliau draugyste perauga i rimtesnius santykius,kai net pats to nepastebi

02. Oct 2012, 21:16

nu kiekvienas gyvena kaip nori. kazkaip turiu draugiu su kuriom einu isgert kavos, bet draugu... keista gal net butu man paciai. kaip kiekvienam geriau taip ir gyvena. o nematau cia nieko tokio "subinem suaugt" 😃 kazkuria prasme seima taip ir yra. turi but kaip vienas kumstis 😀 aisku zmogus yra individualus ir jam reikia ir su savim pabut, su kitais zmonem. tam yra drauges 😀 o jei jau vyru draugijos noris tai susitinki seimom 😃 ten juk yra kitu vyru... bet atskirai pasikviest 😀 sakau kaip kam atrodo. dar kitas dalykas dirbt vyriskam kolektyve. kur darbas, kur eit i kavine 😀 na kaip kam gerai, taip tas gyvena 😀 mes gyvenam kaip mums atrodo gerai 😀

02. Oct 2012, 21:10

Monotonija atsiranda, kai žmonės viens kitam nusibosta, o ne kai nesusitikėja su senias draugais 😃 Išeiti vienam be kito nebūtinai reikia tik su vyrais, galima ir su draugėmis ar galiausiai vienom (-iems), šeimomis ir pan., čia kaip kieno poreikiai. O darbas yra visai kas kita, na nabent darbas maišomas su asmeniniu gyvenimu.

← 1 2