vyro demesys

19. Jan, 11:03

buvote dviese ir seimos pagausejimas. ar nuo to laiko vyro demesys ir pan,pasikeite i gera ar i bloga?ar liko toks pats?

19. Jan 2010, 12:21

Kai pykstuosi su vyru tai jis kartais sako pasiimsiu dukryte ir paliksiu tave...ir daznai taip sako...

19. Jan 2010, 12:19

nu mano vyras kol kas mylisi, tik dar bijomes kad nebutu sesutes

19. Jan 2010, 12:18

Nu kas tiesa tas tiesa, vyrai nesupras moterų,moterys-vyrų.Nors turėtų būti kažkokie kursai vyrams, kaip gyventi su savo žmona po gimdymo.Ne paslaptis, kad dauguma mūsų po gimdymo išgyvena depresiją, nuotaikų kaitą ir pan.Vienoms tai trunka ilgiau, kitoms-trumpiau O kadangi vyrai silpnesni psichologiškai, jie ir neatlaiko, negali susitaikyti su moters tokiu elgesiu.Bet vyrai turi "privalumą"-jeigu jiems per sunku, jie paprasčiausiai pasako, kad jam per sunku, ir palieka šeimą.o mes, motinos, juk taip negalim pasielgti...
Sako kad po vaiko gimimo , moters ir vyro santykiai tampa artimesni.Realybė rodo, kad anaiptol ne visoms šeimoms taip būna.Tad ,mamytės, laikykimės, būkim stiprios,juk turim patį didžiausią turtą-savo lialiukus.😀

19. Jan 2010, 12:17

dar sunus blogai miega nakti, tai as nzn kiek kartu keliuosi, o vyras sau miega ramiai, neateina paziuret, sako man dirbt reikia. tiesa noretus antro leliuko, bet sakiau kad taip nebus kaip su pirmu, kad as viena ziuresiu, kelsiuosi ir juo rupinsiuosi. nes sakiau jus tik padarot, o visa kita mums reikia, o padet ar kaskuo pasirupunt tai randa priezasciu

19. Jan 2010, 12:17

Evelina manau tai yra blogai...Pabandyk jo paklausti, kodel jis taip padare...

19. Jan 2010, 12:14

isivaizduojat vakar per 3 metus kartu pirma karta atsisake su manimi pasimileti☹del to manau kazkas nutiko

19. Jan 2010, 12:14

taip pat ir pas mus, jei pasakau tai ir jis pasako, o noretus kad jis pirmas tai pasakytu, ar kokia staigmenele padarytu. net pasakius buvau taip, bet nieko nesulaukiu

19. Jan 2010, 12:13

Aistute ir evelina as isvis is vyro nebeisgirstu zodziu as tave myliu. Nezinau kodel.

19. Jan 2010, 12:11

evelina man ir tas pats myliu retai beisgirstu

19. Jan 2010, 12:08

na viskas buvo puiku iki berniuko gimimo,o poto jau as su vaiku,o jis pastoviai prie kompo,ir jau seniai negirdejau nei tu zodziu kad mane myli ir panasiai☹liudna

19. Jan 2010, 12:06

nu maniskis ir dirba, gryzta ir su mergyte bunam visi, zaidziam kartu, maudomes, vaziuojam kur, o kai ji miega mes sau demesio atkraunam uz visa diena.. Demesio man netruksta 😀 viska galima suderint.. 😀

19. Jan 2010, 12:05

Mano situacija tai lygiai tokia pati, kaip ir arnucio 😀 tik pas juos berniukas, o pas mane mergicka 😀

19. Jan 2010, 12:03

pas mus ir taip pat, as visa diena bunu su mazuoju, o vyras dirba, ir grizes buna pavarges, sako nori pailset, ir taip prie kompo pasedi, anksciau maziau budavo su sunum, dar pasiaiskine kai reikia pabuna su juo, ir pazaidzia, ir paziuri kai as darau ka. o ir mes kartu pabunam, nesakau buna visko ir pasipykstam ir graziai gyvenam.

19. Jan 2010, 11:57

NA PAS MUS YRA SIOKIA TOKIA DEMESIO STOKA, AS SU VAIKU VISA DIENA, JIS DARBE, GRYZTA PAVARGES, SU VAIKELIU PAZAIDZIA BET NEILGAI, NESAKAU BUNA KAD IR VISA AKARA PRABUNA SU VAIKU, DAR TOS FINANSINES BEDELES, TAI KAIP SUSIDEDA VIENON KRUVON TAI TAIP IR GAUNAS. NET NEZINAU, BET NERA TAIP KAD NESISNEKETUMEM AR TAI JIS NEPAZETU VAIKELIO JEI AS UZSIEMUS.

19. Jan 2010, 11:51

na mano tarema seima iki vaikelio buvo tikrai gera su vyru sutarem puikei,bet kai gime mazyle lam buvo per sunku jis mus paliko tad mes dabar vienos

19. Jan 2010, 11:03

buvote dviese ir seimos pagausejimas. ar nuo to laiko vyro demesys ir pan,pasikeite i gera ar i bloga?ar liko toks pats?

1 ... 3 4 5 6