Vyras gimdyme: už ir prieš

02. Oct, 05:37

SVEIKUTES MAMYTES!butu labai idomu suzinot kokios jusu nuomones sia tema,ir ka sako jusu vyrai?mano vyras dalyvavo gimdyme ir labai dziaugiasi,kad neatsisake sitokiu akimirku.gi vaikelio gimimas yra pats didziausias stebuklas musu gyvenime,kuriame turi dalyvaut ir vaikelio tevelis:)na cia tik mano nuomone,tad laukiu jusu pasisakymu sia tema mamytes

09. Jul 2010, 12:05

na ir kokie jau ten vaizdai ,baikit jus cia pasakot nesamones,nieko ten tokio nera,kad vyrui bloga pasidarytu ar isvirstu..mano dalyvovo ir nei virto nei dar kas atsitiko...as daviau galimybe pamatyt vyrui kaip ateina i si pasauli stebuklai ir paciam pirmam pamatty vaika

09. Jul 2010, 11:59

as ispardaziu galvojau kad kaip tik vyras turi dalyvauti gimdyme bet pagalvojau kaip pakalbejau su viena savo giminaite kuri studijuoja akuserija -ginekologe, tai sako geriua tokiu vaizdu kokiu ten yra vyrui nematyti, aiksu jei vyras nori ir jam nebaisu as manua gerai bet yra kitokiu vyrai kurie kategoriskai pries visa ta

03. Mar 2010, 21:07

dar priklauso, koks tas vyras 😀 jei ji pati reiketu gaivinti 😀 pas mus asmeniskai net tokios minties nera, kad svarstyti kazka, kartu ir viskas, nors as pas ka nors, kad ir maldautu -neiciau😀

03. Mar 2010, 21:00

tai abieju darbas gimdyt netik moteriai,as tik uz vyra gimdyma..moteris jauciasi daug saugesne ir ramesne 😀

03. Mar 2010, 20:19

mano vyras buvo kartu, ir kitoms patariu jog vyras dalyvautu,lb padeda moraliskai, ir ta mintis jog esi ne viena labai ramina

28. Feb 2010, 12:02

Sveikutes, as taip pat manau, kad kai gimdysiu, noresiu, kad vyras butu salia, vis del to, reikia, kad butu tarp musu ir "saltas" protas 😀 neskaitant gydytoju, savaime aisku😀 bent jau per saremius tai tikrai. Dar aisku, vyras vyrui nelygu. Kai mano broliene gimde, jos mama salia buvo, nes mano broliui taip negera pasidare, kad sedejo ir tv ziurejo, atejo jau kai vaikelis suvystytas buvo. As lygiai taip pat, jei reiketu buti prie drauges, nebuciau tikrai 😀 Ne man tokie vaizdai ir isgyvenimai, todel nezinau kaip pati gimdysiu 😀

26. Feb 2010, 15:28

Mano vyras iki gimdymo nebuvo tiksliai apsisprendes ar dalyvaus gimdyme,bet as jo ir neverciau.Taciau viskam prasidejus jis net negalvodamas kartu vaziavo i ligonine ir buvo su manim,palaike ir padejo iki pat tos minutes kol gime musu maziukas.O dabar labai didziuojasi ir dziaugiasi,kad buvo kartu.ACIU JAM LABAI!

25. Feb 2010, 22:11

maniskis taipat dalyvavo gimdyme,labai didziuojuosi juo visas 18 val.isbuvo kartu labai palaike ir padejo,pries gimdyma nekalbejom kad turi dalyvauti tiesiog jis tai jau zinojo savaime,kad bus be jokiu klausimu ar noriu? ar reikia? del to pats labai dziaugiasi jei kada turesime antra vaikeli jis tikrai vel bus kartu,ne kiekviena moteris to nori,bet man buvo lb.smagu jog jis buvo salia.

24. Feb 2010, 19:03

Kuo toliau tuo labiau tikiuos kad pavyks vyrui dalyvauti...

13. Feb 2010, 17:59

mano vyras buvo su manim nuo tada kai prasidejo saremiai iki tada kai pasake "Sveikinam, jums gime berniukas", kai isgirdo mazylio verksma taip susijaudino, kad net pora asaru isriedejo. as manau kad vyrai pamate kas tai yra tas gimdymas turetu moteri labiau myleti ir gerbti...

04. Feb 2010, 14:33

mano vyras dalyvavo abejuose gimdymuose,bet ne iki galo.kai gimdziau pirma,tai neleido gydytoja,nes komplikuotas gimdymas buvo,o kai antra tai pati paprasiau,kad iseitu kai jau viskas prasidejo,o su manim sesuo liko (ji gydytoja).as manau,kad vyrai turi padeti savo zmonoms gimdyti

04. Feb 2010, 14:26

Per pirma gimdyma nedalyvavo nes tai buvom sutare,bet kaip uzejo saremiai tai buvau pasigailejus kad taip nusprendem,visgi kai vyras buna salia gyditojai su tavim elgesi geriau ir svelniau.ta gydytoju saltuma ir netaktiskuma patyriau ant savo kailio.dabar laukiuos antro ,ir tikrai su savim pasiimsiu vyra kada gimdysiu nors kad pabutu salia kol vers saremiu skausmas.

28. Jan 2010, 19:35

labai dziaugiuosi, kad vyras buvo per saremius,o per pti gimima isejo, taip buvom sutare.

28. Jan 2010, 15:58

pirmama gimdyme dalyvavao mano mama,o kituose tetis visai gerai laikesi

28. Jan 2010, 15:57

mano vyras buvo nuo pat pradziu iki galo tik irksteles nekirpo. jei vyrui yra noras buti gimdyme tegu buna.

28. Jan 2010, 13:27

mano vyras buvo su manim kartu per saremius 10valandu ir man labai padejo,tik jau kai prasidejo stumimas isejo i kolidoriu nes vos nenualpo😃

28. Jan 2010, 13:21

Mano vyras pirmam gimdyme nedalyvavo, todel kai gimdziau antra vaikeli labai norejau, kad dalyvautu, jis pabuvo kol buvo saremiai, o paskui jau as ir mano mama paciame gimdyme buvom, ir galvoju dabar, kazi kaip butu buve, jei butu dalyvaves ir paciame gimdyme, manau, jam butu didelis sokas ir nebutu kada mane ziuret, o jis ziuret kas cia ir kaip vykta, jam butu stresas,nes jis pas mane bailiukas, kraujo bijo, visko bijo kas su medicina, bet manau kai bus trecias tikrai eis ir dalyvaus iki pat galo.Ir manau, kad vyras turetu dalyvauti ir matyti, kad tas kudikelis ne taip lengvai ateina i si pasauli, kaip kai kuriems vyrams tai atrodo.

25. Jan 2010, 22:29

Mano vyas tik per pirma gimdyma buvo iki galo, per antra pramiegojo masinoje, nes gimdziau visa nakti, o per trecia buvo iki stumimo, kai tik sunelis gime jis iskart iejo. Man patiko kai buvo per saremius, tikrai lengviau juos istverti, o kai stumiau jo ir nereikejo.

25. Jan 2010, 20:07

ajsku per pati gimdyma jis isejo nestovejo ir neziurejo

25. Jan 2010, 20:07

as is pradziu maniau kad nenoresiu kad dalyvaut bet kai prasidejo saremiai nebenorejau kad iseitu gera buvo kad jis salia palaiko ir siaip sone pasnervuoja kartu😀

25. Jan 2010, 17:59

mano vyras dalyvavo ir lb tuo dziaugiuosi 😀 abu kartu sprendem kryziazodzius 😀 na bet per pati stumima,tai as pati paprasiau kad jis iseitu. ir kai lialiukas tik gime,jis vel sugrizo pas mus 😀

rugpjutis rugpjutis 25. Jan 2010, 16:58

maniskis buvo ir labai padejo as dziaugiuosi kad jis dalyvavo

23. Jan 2010, 22:29

Mano dukrytės tėvelis atskubėjo iškart po to, kai gimė vaikelis. Tačiau gimdyme nedalyvavo. Kita, vyresnė mergytė dukrytė vardu Liza pastebėjo, kad Sima jai nusišypsojo. 😃 Dar iki dabar ji tai prisimena. Džiugu, kad vaikui kilo toks pirmas sutikimo įspūdis. Tai labiau suartina, nei išskiria ir kelia pavydą, kad mažesniam yra truputį daugiau dėmesio, bet mes su vyru stengiamės išlaikyti dėmesį tarp abiejų, kad niekas niekad nesijaustų vienišas. 😀

23. Jan 2010, 22:26

mano vyras labai nori dalyvauti gimdyme 😀 bet deje nusimato CP tad teks buti ir be mylimojo salia ☹ na bet nieko nepakeisim

23. Jan 2010, 22:22

Mano vyrui dukryte jau ne pirmas vaikas, bet tada jam gimdyme neleido buti. Tad si karta man net nereikejo klausti. Kai tik suzinojom, kad laukiuosi, is karto pasake, kad gimdyme dalyvaus. Pats gimdymas palyginus su kitomis buvo lengvas, bet vien jo buvimas salia ramino ir kai reikejo kuo galejo,tuo padejo 😀 Mazoji gime truputi anksciau laiko, tad man tik parode, kad dukra ir ja isveze guldyt i inkubatoriu. Tai ir vyras ilgiau dziaugesi mazyle pirmom valandom. As dukryte pamaciau tik kita ryta. Manau, jeigu vyras nenori,tai jo ir nereikia versti, juk visada gali speti iseiti ir viso proceso nematyti

17. Jan 2010, 17:30

Mano vyras taip pat dalyvavo ir pats norejejo,beje man buvo atliktas cp bet as gimdziau uzsienyje,tai vyras galejo dalyvauti operacijoje.Jis pirmas ir vaikeli paeme😀

17. Jan 2010, 15:40

maniskis irgi dalyvavo,is pradziu nenorejo bet pazistama akusere kuri buvo per gimdyma seko tik davai , nenoresi galesi bet kada iseit... tai isbuvo iki galo net virkstele nekirpo ir dekojo akuserei kad ji ikalbejo dalyvaut,o ir man buvo kam ranka spaust per saremius 😀 manau tikrai vyras turi dalyvaut .visai kitaip pradeda i moteris ziuret kai pamato kaip jos kankinasi kad jo taip mylimi leliukai isvystu si pasauli.. 😀

17. Jan 2010, 15:16

mamytejulyte,pritariu!mano wyras dalywawo.be jo palaikymo nebuciau nieko padarius.mano wiena pazistama papriestarawo wyruj,kad nedalywautu,mat nenori,kad pamatytu ja apsikakojusia.apsurdas,niekas ten ziuret newercia.o ir tokie wyrai werti tik paniekos..

17. Jan 2010, 14:55

mano vyras dalyvavo gimdyme buvo pasiruoses man padeti kuo tik gales.deja teko keliauti i operacine tad neteko vyrui pamatyti tik gimusio vaikelio ar nukirpti virkstele .laimei viskas praejo sklandziai ir dabar supuojame suneli 😀

17. Jan 2010, 14:05

kol buvau nescia vyras abejojo ar dalyvaus.atejo laikas gimdyti ir dalyvavo iki galo tik virksteles nekirpo. ir labai dziaugiuos kad buvo salia

1 2 3 4