Vitaminas D

03. Nov, 06:32

Ar duodat mamytės mažiukams vitamino D? kokį duodat, kokios firmos, kokio pagrindo ir kaip mažyliai reaguoja? Ar būna ramūs? Mano mažyliai neramūs, tik nežinau ar nuo vitamino ar nuo mišinuko.

04. Nov 2009, 21:06

o as pastebejau tai kad kai parsinesdavau rubelius naujus is parduotuviu kazkaip nevisus isploviau. ir kaip apmaudavau neisplauta taip ir isberdavo. bet mano mazajai ir dabar yra ant pakausio tokios raudonos pletmeles ,bet ji auga ir jos nyksta

04. Nov 2009, 19:39

tikrai ne nuo to,visiems kudykeliams tokio amziaus kaip uogos pabere veiduka ,tas berimas vadinasi veiduko zydejimas,o prakatuoja kartais leliukai nes persiltai aprenkti.

04. Nov 2009, 16:35

jei paberti, tai prakaitine trupuciuka uzpuole, bet vaikuti ismaudai, perrengi, aisku jei karsta namie, tai nereikia prirengti, nes taip paprakaituoja ir atsiranda spuoguciai.Bet spuoguciai gali buti ir ne nuo prakaitines

04. Nov 2009, 15:57

mano zuikučių veidukai ir gi paberti aplink burnytę, kakliukas, pakaušiukas, atrodo kad gal nuo prakaito☹

04. Nov 2009, 14:59

uoga mano mergyte ir prakaitavo tai ir israsinedavo visokius tepalus mes tebdavom kol galu gale jau berimo atsirasdavo zidiniai tu spuogu. galu gale pradejo rekt kad nemaudom vaiko. nors du kart maudidavom ir jau kai ne turejo prie ko prisikabint tai atseit truksta to vitamino d . kiek tu lasu ir koki be duodavom kaip prakaitavo ir irzli budavo. su ejo mum 3 menesiukai ir viskas baiges. manau kad kartais tie daktarai nori prakist net to ko nereikia

04. Nov 2009, 12:10

šiaip visos info ieškau internete arba klausiu gydytojos😀

04. Nov 2009, 12:04

nieko ten yra parasyta apie vitamina D ir apie vaiko prieziura, ligeles ir pan., bet nebeda, gal turi knyga apie vaiku prieziura?

04. Nov 2009, 11:22

braskute negavau, o ką?

04. Nov 2009, 11:16

gali buti shanelle, bet viena mama pabande neduoti ir rachita apturejo.Na taip nuo vitamino D ir kauliukai stiprus ir neprakaituoja nei delniukai, nei pedutes.Uoga, o tu negavai tokios knygutes mazytes, plonos ,,pirmieji vaiko metai", ar kaip ten , isvaziuojant namo is gimdymo namu?

04. Nov 2009, 11:13

šiaip mano mama sakė, kad man nedavė visai vbitamino D, nes nuo jo labai klykdavau ir užaugau be jokio rachito, manau čia gal kaip kokioj loterijoj arba bus arba ne😀

04. Nov 2009, 11:10

braskute del keliu dienu rahitas tikrai neissivystis.pvz anglijoi kur lietus pastovei lyja jo isvis neduoda ir net pirkti nera,siuntemes is lietuvos.

04. Nov 2009, 11:00

mums gydytoja liepė gert po tris lašiukus kartą per dieną, mes geriam vandens pagrindu, gydytoja minėjo, kad ir dėl vitamino gali būt neramūs, tai ieškotume kitos firmos ar aliejiniu pagrindu . O dėl prakaitavimo, negi vitaminas D padėjo?😀

04. Nov 2009, 10:12

o mes geriam po 3 lasiukus 2 kartus dienoje witaminuka D... musu Vigantol Oel aliejinio pagrindo, mums toip gydytoja liepe gerti 😉 👍 labai prakaitawo delniukai, dabar jau geriau... 😀

04. Nov 2009, 09:32

nu jau tikrai ne nuo vit D vaikuciai neramus 😃 as duodu vigantol aliejaus pagrindo, 4 lasiukus 😉

04. Nov 2009, 07:25

tik kelias dienas neduok vitamino D, tokiems maziems, tai rachitas kaip mat ,,prisistatys" juk ne vasara yra, kad dar ir saules gauna papildomai.

04. Nov 2009, 07:23

jokiu budu negalima nustoti duoti vaikuciams tokiems mazyciams vitamino D, negalima eksperimentuoti.Cia manau, kaip kita mamyte sake su misinukais kazkas ne taip, gal pakeisti reiketu?Siaip geriausia tokiu klausimu pasikonsultuoti su vaikucius priziurinciu gydytoju😀

03. Nov 2009, 22:03

as duodu toki kaip ir kamiles mamyte 😀

03. Nov 2009, 21:57

ten turejo but kauliukams 😀

03. Nov 2009, 21:57

as tai duodu vigatol.o vitaminas D vaikui butinas kauliukas gali blogai but jai negaus

03. Nov 2009, 21:45

gal neprivalgo nuo misinuko to. man taip bbuvo ? pakeitem misinuka ir viskas susitvarke? o vitamina d davem iki sesiu menesiu

03. Nov 2009, 20:34

as ir toki pati duodu nuo 3 sav. nepastebejau kad nuo vitamino D taip butu.Siuliciau nustot duot keles dienas ir paziuret ar ir koks skirtumas.

03. Nov 2009, 18:50

As duodu AQUADETRIM , lasinu i burnyte nuo gimimo.Na gal vaikuciams pucia pilvukus, kad neramus? Nemanau juk cia galetu buti nuo vitamino D.

03. Nov 2009, 18:32

Ar duodat mamytės mažiukams vitamino D? kokį duodat, kokios firmos, kokio pagrindo ir kaip mažyliai reaguoja? Ar būna ramūs? Mano mažyliai neramūs, tik nežinau ar nuo vitamino ar nuo mišinuko.

1 2 3