Ar duodat mamytės mažiukams vitamino D? kokį duodat, kokios firmos, kokio pagrindo ir kaip mažyliai reaguoja? Ar būna ramūs? Mano mažyliai neramūs, tik nežinau ar nuo vitamino ar nuo mišinuko.
Ar duodat mamytės mažiukams vitamino D? kokį duodat, kokios firmos, kokio pagrindo ir kaip mažyliai reaguoja? Ar būna ramūs? Mano mažyliai neramūs, tik nežinau ar nuo vitamino ar nuo mišinuko.
o as pastebejau tai kad kai parsinesdavau rubelius naujus is parduotuviu kazkaip nevisus isploviau. ir kaip apmaudavau neisplauta taip ir isberdavo. bet mano mazajai ir dabar yra ant pakausio tokios raudonos pletmeles ,bet ji auga ir jos nyksta
tikrai ne nuo to,visiems kudykeliams tokio amziaus kaip uogos pabere veiduka ,tas berimas vadinasi veiduko zydejimas,o prakatuoja kartais leliukai nes persiltai aprenkti.
jei paberti, tai prakaitine trupuciuka uzpuole, bet vaikuti ismaudai, perrengi, aisku jei karsta namie, tai nereikia prirengti, nes taip paprakaituoja ir atsiranda spuoguciai.Bet spuoguciai gali buti ir ne nuo prakaitines
mano zuikučių veidukai ir gi paberti aplink burnytę, kakliukas, pakaušiukas, atrodo kad gal nuo prakaito☹
uoga mano mergyte ir prakaitavo tai ir israsinedavo visokius tepalus mes tebdavom kol galu gale jau berimo atsirasdavo zidiniai tu spuogu. galu gale pradejo rekt kad nemaudom vaiko. nors du kart maudidavom ir jau kai ne turejo prie ko prisikabint tai atseit truksta to vitamino d . kiek tu lasu ir koki be duodavom kaip prakaitavo ir irzli budavo. su ejo mum 3 menesiukai ir viskas baiges. manau kad kartais tie daktarai nori prakist net to ko nereikia
šiaip visos info ieškau internete arba klausiu gydytojos😀
nieko ten yra parasyta apie vitamina D ir apie vaiko prieziura, ligeles ir pan., bet nebeda, gal turi knyga apie vaiku prieziura?
braskute negavau, o ką?
gali buti shanelle, bet viena mama pabande neduoti ir rachita apturejo.Na taip nuo vitamino D ir kauliukai stiprus ir neprakaituoja nei delniukai, nei pedutes.Uoga, o tu negavai tokios knygutes mazytes, plonos ,,pirmieji vaiko metai", ar kaip ten , isvaziuojant namo is gimdymo namu?
šiaip mano mama sakė, kad man nedavė visai vbitamino D, nes nuo jo labai klykdavau ir užaugau be jokio rachito, manau čia gal kaip kokioj loterijoj arba bus arba ne😀
braskute del keliu dienu rahitas tikrai neissivystis.pvz anglijoi kur lietus pastovei lyja jo isvis neduoda ir net pirkti nera,siuntemes is lietuvos.
mums gydytoja liepė gert po tris lašiukus kartą per dieną, mes geriam vandens pagrindu, gydytoja minėjo, kad ir dėl vitamino gali būt neramūs, tai ieškotume kitos firmos ar aliejiniu pagrindu . O dėl prakaitavimo, negi vitaminas D padėjo?😀
o mes geriam po 3 lasiukus 2 kartus dienoje witaminuka D... musu Vigantol Oel aliejinio pagrindo, mums toip gydytoja liepe gerti 😉 👍 labai prakaitawo delniukai, dabar jau geriau... 😀
nu jau tikrai ne nuo vit D vaikuciai neramus 😃 as duodu vigantol aliejaus pagrindo, 4 lasiukus 😉
tik kelias dienas neduok vitamino D, tokiems maziems, tai rachitas kaip mat ,,prisistatys" juk ne vasara yra, kad dar ir saules gauna papildomai.
jokiu budu negalima nustoti duoti vaikuciams tokiems mazyciams vitamino D, negalima eksperimentuoti.Cia manau, kaip kita mamyte sake su misinukais kazkas ne taip, gal pakeisti reiketu?Siaip geriausia tokiu klausimu pasikonsultuoti su vaikucius priziurinciu gydytoju😀
as duodu toki kaip ir kamiles mamyte 😀
ten turejo but kauliukams 😀
as tai duodu vigatol.o vitaminas D vaikui butinas kauliukas gali blogai but jai negaus
gal neprivalgo nuo misinuko to. man taip bbuvo ? pakeitem misinuka ir viskas susitvarke? o vitamina d davem iki sesiu menesiu
as ir toki pati duodu nuo 3 sav. nepastebejau kad nuo vitamino D taip butu.Siuliciau nustot duot keles dienas ir paziuret ar ir koks skirtumas.
As duodu AQUADETRIM , lasinu i burnyte nuo gimimo.Na gal vaikuciams pucia pilvukus, kad neramus? Nemanau juk cia galetu buti nuo vitamino D.