Sveikos mamytės, tikriausiai skaitėte apie drabužėlių, žaislų rinkimą šeimoms, kurioms gal reikia kad ir mažos paramos iš mūsų. Susirinkime ir kartu padėkime toms mamytėms :)
Sveikos mamytės, tikriausiai skaitėte apie drabužėlių, žaislų rinkimą šeimoms, kurioms gal reikia kad ir mažos paramos iš mūsų. Susirinkime ir kartu padėkime toms mamytėms :)
sveikos vilniaus mamytes. Buvo laikas kai man labai reikejo parsmos. tiek psichologines tiek materialines buvo mamyciu kurios man be galo daug padejo. Dabar kai as jau gyvenu gerai, noriu pasiulyti savo pagalba tom maytem, kurios gyvena prasciau uz mane, tom kurios gyvena baimeje, liudesyje ir nezinioje. Jus galite man rasyti tel 860886707. moralines pagalbos visada sulauksite. taip pat galiu padovanoti drabuzelius mergytei, batuku. taip pat turime nereikalingu pliusiniu zaisliuku kuriuos taip pat galime padovanoti.
mum taip pat labai praverstu jusu pagalba.Kreipiuosi i tas seimas kurios augina mergaites vyresnes nei 2,5 m. Auginu dukryte 2,2. Mum labai padetumete jei padovanotumete drabuzeliu. Gyvenu viena, pati tik rugpjuti isejau is vaiku namu. taip pat butu smagu pabendrauti su vilnietem mamytem. jei galite rasykite man sms i tel. nes kompiuterio neturiu ir prie jo galiu prieiti tik mokykloje. 8 6 0 8 8 6 7 0 7. Lauksiu.
Galiu padovanoti sena medine maitinimo kedute-transformeri(pasidaro staliukas ir kedute vyresniam vaikuciui),kedute seno modelio,bet gal kam labai reikia? Patys dovanojama emem,tad puikiai naudojom,kol nusipirkom kita.. Veiksmas tik Vilniuje,nesiunciu. jolieee86@gmail.com,arba AZ
Mišinukas padovanotas👍
*daikteliais
*dovanoju
Kad nelabai pažystu,tik viena jauną mamą žinau,tik po vidurinės,vieniša,augina 2 mėn mergytę,tai aš jai padedu savo dukriuko išaugtais rūbeliais..Tai rūbelių ji turi,nebent atsirastų mamų kitais dakteliais norinčių ir galinčių padėt. Žinau ,kad jai reikia autokėdutės mažiausiems.
Na ,o aš ovanoju nepradėtą mišinuką Aptamil 1 ,gal kuriai mamytei labai reikia? Galiojimas iki 2010 12 24
pirmiausiai nuo to ir reiktų pradėti, manau, gal kaip kurios ir nedrįsta pasisakyti, bet gal yra tokių kur pažysta tokių šeimų ir gali apie jas informuoti čia 😀
Vangiai čia viskas vyksta kolkas,tiksliau nieks nevyksta😀 Tai gal pirmiausia turėtų pasisakyt mamytės kurioms reikia pagalbos?ir kokios jos reiktų..
na😀
Sveikos mamytės, tikriausiai skaitėte apie drabužėlių, žaislų rinkimą šeimoms, kurioms gal reikia kad ir mažos paramos iš mūsų.
Susirinkime ir kartu padėkime toms mamytėms 😀