jei galit atsaykit i klausima, per vestuves jusu kaip jus teveliai islydejo, ar is vienu namu ar kiekvieni teveliai is savo namu??
jei galit atsaykit i klausima, per vestuves jusu kaip jus teveliai islydejo, ar is vienu namu ar kiekvieni teveliai is savo namu??
islydejo mus abieju jaunuju teveliai is jaunosios namu 😉
mano mama tik prie stalo pastebejo, kad as be wainiko, sako ''vaikeli kur tavo rutu vainikelis'', as sakau, kad cirku nekresiu 😃😃😃
rujga as ir be vainikelio buvau kazkaip ir mintis nebekylo nes su pilvuku buvau 😀
tai tas islydejimas ir yra su muzikantais porom,o jau visi kiti dalykai tai kaip kas nori,daug ko zmones nebedaro,as vainikelio irgi nesidejau nes jau laukiausi ir grieztai pasakiau kad cirko nedarysiu😀mes irgi nesiklaupem,tiesiog tevai palaimino pakelem sampano ir isvaziavom😀
mes kadangi su wyru jau buwom pragywene beweik 4 metus, o dar be to mano namai uz 150km., nesudarinejom problemos, niekas nieko neislydejo, paprastai iswaziawom is sawo namu, linksmai su muzikantais, su porom....teweliai nelydejo, ir jokiu rutu wainiku nebuwo 😃 man juokinga, kai deda rutu wainikelius, nors ir pilwas jau pupso 😃
Perliuk o cia tai man bezabrazija kai klauptis reikia. Man reikejo tai jauciausi baisiai. O taip tai mane is mano tevu namu vyras pasieme 😀 o jau sventem jo tevu namuose
AS TAI VISADA MANIAU ISLYDEJIMAS TAI YRA KAI REIKIA TEN KLAUPTIS PRIES TEVUS.NES ESU TOKIOSE VESTUVESE BUVUSI
mano vyro namai uz 100 km nuo mano tevu namu,tai vyras su savo giminem is savo krasto atvaziavo ir ji is ten islydejo,o jau paskui visi is mano tevu namu isvaziavom,tevai tik palaimino,matyt tai visi ir vadina islydejimu😀
nu pas mus buvo taip as buvau tevu namuose , o jau mano vyras isvaziavo is savo namu su tevais puokste ir pabroliais. o pamerges buvo pas mane. vyro namuose jokiu islydejimo ceremoniju nebuvo. pas mus atvaziavo mane isipirko atliko uzduotis ir isvaziavom y baznycia. nes mano tevam atrodo kvaila atcisveikint su vaikais , ir man taspats. juk ne y kara lydi. o pries baliu jie pirmi pasake viska ka norejo. nes vaziuoji zenitis apsiverki.tusas nubega. aj man to nereikejo ;D
aciu 😀
aciu 😀
kiekvieni is savo namu galima taip pasakyt. bet kadangi mano tevu namai uz 200 km, tai mane islydejo is ten kur gyvenam su vyru, o vyra is jo namu