Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
kazkada skaiciau straipsni kaip rusijoj berods pavadino vaikus "garazas nr 19" arba "marsrutinis autobusas" ir dar daug panasiu buvo isvardinta 😃
whitegirl tai kad šiais laikais kaip nori taip gali pavadinti vaiką 😃 esu girdėjus,kad moteris vaiką pavadino Fekalija :O
mano drauge pagimde sunu su dviem dantukais, tad visko buna, gali but ir jums dantukai, tik man kazkaip daugoka laiko jei pora savaiciu viduriuoja, gal nueikit pas gydytojus jog butu ramiau? Braskytiaaa, aga, gera buvo atsipalaiduot, kad tik dazniau taip 😃 burnickiene, reiktu itraukt i vardyna pasiutmerge, tada pervadinsiu 😃 😃
aš irgi nešvenčiau Joninių,man tai ne šventė, juolab kad sergu ☹ ievameta - kaikuriems 3 mėnesių jau kalasi dantukai,tai tavo vaikiukui gal irgi taip pat jie kalasi 😀 o pas mano mergyte jų dar nematyti ☹ whitegirl - tai reikėjo tokį vardą ir palikti 😃 😃
WhiteGirl- pagaliau ir mamyte gali pasilepinti ane 😛P
mes nieko isvis nesvesim cia anglai tokiu dalyku nepripazysta😃DD
Sveikos mamytes.Gal jau kam kalasi dantukai?Mano mazajai apacioje matyti mazi reziukai.Labai nerami,viduriuoja.Kada jie gali jau pasirodyti?Jau antra savaite taip...Kazkaip gal anksti...
musu jonines namie, vakar buvom sode. Mazoji pramiegojo grynam orely kok mamyte deginosi ir aluti pagurksnojo 😃 kur jus svesit? 😀
gerai skamba pasiutmerge 😃😃 kur jonines mamytes svesit?😀)
nes kol nesugalvojau vardo tai i galva sove pasiutmerge vadint 😃 taip ir prilipo 😃
braskytiaaa - mama darbe pasigavo o aš kaip tik buvau pas ją svečiuose,tai manau nuo jos.whitegirl o kodėl savo dukrą vadini pasiutmerge? 😃
labuka mamos (f) burnickiene, sveikit greiciau. Mazyle manau neapsikres, nes kudikiu imunitetas stiprus. As irgi buvau visokiu zarazu prisigaudzius, o pasiutmerge nieko nuo manes neuzsikrete 😀
o kaip sita virusa pasigavot?
nu šiandien jau geriau man,jau daugiau ir judėt galiu,ir namus labiau sutvarkiau nei vakar...o mažylė tikiuos neapsirgs..šiandien ji dar išvis nekakojo,tai gal viskas bus gerai 😀 tik va vyras rašė kad jam irgi turbūt tas virusas kabinasi ☹
vajetau :OOO linkiu greiciau tik pasveikti kad tik mazyle neapsirgtu.
nežinau kur jos ☹ aš vakar nebuvau nes apsirgau ☹ roto virusą pasigavau ☹ tai dabar labai bijau,kad mažylę užkrėsiu 😥
tai kur visos musu mamytes dingusios? ☹
braskytiaaa tai kad nesinori kol mažylė labai maža leisti jos į darželį 😀 gintare19 - sveika prisijungus 😉
aga, ant didelio kamuolio, dar ant minkstos kaip kad vystimo lentos, o apie baseineli nieko neminejo, gal dar ateity pasiulys 😀
o kokias ten manksteles? ant kamuoliuko? su kojytem gal y baseina dar leidze jus?
nesake kiek reiks eit, tik pasake kad rytoj tuo paciu laiku vel atvaziuot 😀
Sveika prisijungusi Gintare laukiam is tave atsakimu 😃D
Whitegirl-- na ir kaip jums tos manksteles kiek kartu per savaite eisit??
na va, mes jau po manksteliu 😀 mazei patiko, tik juokesi ir krykstavo, net paciai man keista buvo, as jau ruosiaus graudziom jos asarom 😃
gintare sveika prisijungus 😉 pasakok ka pagimdei? Kaip pavadinot? Kokio ugio ir svorio? Kaip gimdymas? Is kur esat? Va kiek klausimu uzverciau 😃
sveikos 😀 Pagimdziau vasario 😀 tad per jonines turesim visus 4 menesius. nevalgom nei darzoviu kei kruopu kosyciu augam sveikos ir stiprios 😃
laba lafe, tikrai seniai matyta 😀 mes irgi kovojam su sėdimu, bet kol kas laimi mama negu mažė 😃 augam puikiai, sveriam net 8kg gal jau ir daugiau, nes nuo svėrimosi jau beveik trys savaitės praėjo 😃 tai šende pagaliau keliausim į pirmąją mankštelę, galės pasiverkt 😃 o man atostogos irgi netrumpos, porą metų 😃 nors kolektyvas buvo šaunus, bet dar nenoriu darban, gera atostogaut ir laiką skirt pasiutmergei 😃
Sveikos mamytes😀 seniai cia buvau uzsukus kaip sekasi jusu mazyliams??? Mano sunelis tai tikriausiai jau augina dantuka nes tapo labai neremus,labai daug kalba kazka savo kalba😀 ir kas idomiausia pats bando sestis,tai va tai as su juo ir kovoju jis cypia atsisest o as ji guldau😀
vau nieko sau ilgos atostogos tau nusimato 😀
maniškė irgi kažką dažnai savo klaba kalba su muzikine karusele,su barškučiais ant lovytės ir su drambliukais,kurie yra ant apsaugos ant lovytės 😃 tris metus atostogausiu su mažaja 😀
pas mus irgi dar dantuku nerasta 😃 bet pirstukai tiapat visada burnytei 😃 labai pradejo burbuluoti savo kalba kazka pasakoje cype 😃 ypac kai paguldau prie karuseles jis ten isaiskina visas istorijas savo meskiukams 😃D
kada tau motinystes atostogos baigesi?
nu jo,mažiau turim sverti,dailią mergaitę reikia užauginti 😉)) oi dar ne,nepakrikštijome ☹ pirštukas tai labai kiša į burnytę,gal dantukų ieško 😃 o šiaip kai žiūrėjau smegenėles tai dantukų dar nematyti ☹ o pas jus kaip reikalai su dantukais? 😀