sveikos mamytes, noreciau jusu paklausti siandien nuvaziavau paziureti ar pravesti pinigai uz dukryte ir ka manot jie nepravesti, nevienai mamytei musu kaime girdejau kad nueme pinigelius, bet mano dukrytei da nei 2 metuku nera, gal ir jums taip atsitiko? kodel galejo nuimt pinigus?
tai tu ,laura, cia skaiciuoji pajamas - motinystes ismoka+tecio uzdarbis, ar ne?na musu irgi nesiekia, bet gaunam tik uz didiji 50lt...uz maziuka, jam 4.5men. nebegausiu 97lt
mano pajamos nesieke 525 lt
na taip ryt vaziuosiu😀 ziuresiu ka man te pasakys
Mes gimus vaikeliui ir už pirmąjį mėnesį gavome, mat gimdžiau lapkritį, o dabar antras mėnuo taip pat nebeperveda. Labai įdomu kodėl? Ar čia tik nuo naujų metų viskas pasikeitė. Mažučiui dar tik keturi mėnesiai. Nauji seimo svarstymai kas antrą savaitę - nebesusigaudau nei kiek turi mokėti.
aciu braskute :0 daba beliko tik sulaukti.. o tu leja1 tikrai vaziuok aiskintis, nes kol nenuvaziuoji parekt tai niekas nejuda
o kaip sugrazinai jai nepaslapis?😀
as savo 97 lt sugrazinau👍 IR MAN MOKES
taip ryt reiks vaziuot susizinoti viska, nu taip tikras burdakas jau is vaiko paskutinius centus atima😀
renatea, moketi turetu 1430lt 😀
leja1 , sulyciau nuvaziuoti i savivaldybe ir issiaiskinsi kodel nepravede pinigelius.
o mums dar vakar sodroj aiskino kad nuima ir jeigu uz motinystes ar tevystes atostogas gauni daugiau nei 500lt. tai mes irgi negausi. beje dar ir uz vaikuti nienkartines tos ismokos kai gimsta jau antras menesis neperveda, nezinau jau bardakas toj sodroj tai oi oi oi... beje gal zinot kiek dabar moka vaikeliui gimus tos vienkartines ismoks? nes laukiu ir nezinau kiek laukt 😀
nu taip vyras gauna is sodros pinigus, bet tuoj jau negaus tai ka tada vel prades moket vaiko pinigus idomiai cia kazkaip😀
jei gauni pnigus ir Sodros, tai ir nueme vaiko pinigelius...
sveikos mamytes, noreciau jusu paklausti siandien nuvaziavau paziureti ar pravesti pinigai uz dukryte ir ka manot jie nepravesti, nevienai mamytei musu kaime girdejau kad nueme pinigelius, bet mano dukrytei da nei 2 metuku nera, gal ir jums taip atsitiko? kodel galejo nuimt pinigus?