Turinčioms didelį viršsvorį - nuo +20 kg. Lieknėkime kartu.

16. Aug, 08:30

Na ką vasara baigiasi galime imtis dietų ir sporto. Gal kas jungsis kartu lieknėti, nes bo jau seniai į save žiūrėti negaliu, po gimdymo liko 25 kg, o jau pusantru metu praeje, ir ne krust tie kg. Toks jausmas kad dienom storeju toliau, nors ir taip buvau ne is kūduju. Radau dieta ---- http://www.geradieta.lt/dietos-svorio-metimas/levo-chazano-dieta.html ---- kaip per pusmety atsikrato nemažai kg. Netgi pamenu ir reportažas per TV buvo parengtas Rūtos apie šį žymų Latvijos gydytoja endokrinologa dietologa Levo Chazano. Gal atsiras, kas norės pabandyti ir turės valios šiai dietai ;)

20. Nov 2011, 16:38

sveikos,gal neuzpyksit ,kad pasisakysiu.taigi po pirmo nestumo ir gimdymo ant manes taip ir liko 20 kg,po antro dar plius minus 14,is viso kasdien tampiau 104 107 kg,svoris sokinejo,bet stora tikrai nesijauciau,o ir aplinkiniu pasakymas,kad tikrai nepasakytu jog tiek sveriu pakeldavo nosi dar auksciau.trecias nestumas,jo pirmom savaitem nukrite4 kg,taigi su 100 startuoju trecia kart,gine fainuole sakanti tiesiai viska i akis iskart pasake maximum 5-6 kg per nestuma,storule esi,lasinio uztenka.bet tada augantis pilvukas ir lepinimai aplinkiniu eme virsu,valgiau viska ir po daug,bet priaugau tik 7 kg.nors ir su milzinisku pilvu ir lasiniu ratais aplink as nesijauciau stora,o grazi ir besidziaugianti gyvenimu,juolab,kad vyras nuolat kartojo kokia as grazi 😀 po gimdymo gijanti apatine dalis,maitinimas,dickiu pamylavimai,namai.po dvieju savaiciu sveciuose pas sese sumastau psisvert,akis ant kaktos,svarstykles rodo 91,is 107,geras,apsidziaugiu...ir ta akimirka suprantu kaip gera kai lasinys mane palieka.jokiu dietu negaliu,maitinu,o ir neturiu tam valios,juk 6 metus draugas lasinys is manes juokiasi,nieko drastisko nesiimu,tik pradedu gerti daugiau vandens 3 litrai kaip nieko keliauja i trasa,kas kart mastant apie maista,pagalvoju ar as tikrai noriu,ar esu alkana,valgau viska,saldumynu nebesinori,bet chalva eina i trasa po 200-300g kartui,pradejau lankyti aerobika.ir siai dienai t.y. po gimdymo praejus 4 menesiams as sveriu 86kg 😀 kasdien dziaugiuosi,kad grazeju ir suprantu,kad buvau tikrai negrazi,o ir vyro akys vis labiau spindi 😀 iki pilnos laimes dar 16 kg paleist i laisve,po biski mazais zingsneliais,savo tikslo pasieksiu.todel manau,kad geriausai dieta yra didelis noras,itikejimas savo minciu ir fiziniu pastangu,nes namie tikrai nestrikseciau tos valandos,kaip aerobikoj,nes per ja isspaudzia ane viena prakaita.todel linkiu visom kantrybem ir stiprybes,bet kokiu atveju savotiskai esam visos grazios 😀

19. Aug 2011, 13:03

as pradesiu nuo pirmadienio,reikia dar nusipirkt vitaminu,nes po gimdymo dar nesu visai atsistaciusi i savo vezias 😀

19. Aug 2011, 08:55

As jau pradejau, tai per 2 d. 1 kg isgaravo, ziuresiu kaip toliau seksis, nes valios reikia tureti 😀

19. Aug 2011, 00:05

sveikutes,paskaiciau ir as sita dieta,man ji atrodo imanoma,tai bandysiu nuo pirmadienio laikytis,kas su manim kartu?😀

16. Aug 2011, 10:15

na pirma karta girdziu apie juos, internete susiradau ir paskaiciau, tai ka as zinau..irgi chemija - mano nuomone sukciauja su tom gerom ir blogom bakterijom, tik ismyslas :d tas pats kaip ir activia - ale geros bakterijos, pilvo putimas sumazeja ir pan. o pasirodo ten sudetyje yra tos medziagos, kur palaisvina vidurius, nepamenu kaip vadinasi tas cheminis junginys. Sudeti gerai isanalizuokit to produkto, ir pamatysit kad tikrai nevertas bus kokybes ir kainos santykiu ysigyti.

16. Aug 2011, 10:08

Labas rytas,
Si ilgaji savaitgali su vyru nusprendeme pradeti kuo zalesni gyvenima ir pradejome nuo maistelio ir dabar svarstome,kad visai butu neprosali ir visus cheminius valiklius pasikeisti i kuo naturalesnius. Tad noriu isgirsti, kokius jus valiklius esate isbandziusios? Per sveikatos koda mateme reklama probiosanus probiotiniu valikliu ir labai jais susidomejome, bet kazkaip dar neapsisprendem ju pirkti, gal esate kas jau isbandete? 😀

16. Aug 2011, 09:57

Manau kad padeda, bet iki tam tikro svorio kaip raso.

16. Aug 2011, 09:45

Ohoho cia tai dieta. kai reikalas 😀 Tai supratau, kad, jei nera tu +20, tai ji nepades? 😀

16. Aug 2011, 08:30

Na ką vasara baigiasi galime imtis dietų ir sporto. Gal kas jungsis kartu lieknėti, nes bo jau seniai į save žiūrėti negaliu, po gimdymo liko 25 kg, o jau pusantru metu praeje, ir ne krust tie kg. Toks jausmas kad dienom storeju toliau, nors ir taip buvau ne is kūduju. Radau dieta ---- http://www.geradieta.lt/dietos-svorio-metimas/levo-chazano-dieta.html ---- kaip per pusmety atsikrato nemažai kg. Netgi pamenu ir reportažas per TV buvo parengtas Rūtos apie šį žymų Latvijos gydytoja endokrinologa dietologa Levo Chazano. Gal atsiras, kas norės pabandyti ir turės valios šiai dietai 😉

1 2