Tėvas nepripažįsta savo vaiko

13. Apr, 08:20

mano draugas žino kad turi dukryte bet savo giminei aiškina ,kad nejo vaikas

13. May 2010, 17:02

nu ir as skaiciau taip susidomejus net ir priejau tokios nuomones pati sau, kad tarkim siuo metu as noreciau susirasti toki vyra kuris turetu tikrai daug pinigu, arba bent jau tiek kiek man uztektu, nes kaip pastebejau man su meile nepasiseke, myliu zmogu kuris tikrai nera turtingas, zinoma jis be pinigu suteike man labai daug laimes, be galo daug, svarbiausia jis man ir vaikeli dave svarbiau uz bet kokius turtus, bet paliko mus ir vos ne vienodai jam piesia kaip mes gyvensim. taigi, visdelto gal butu geriau buti laimingai su turtingu vyru, nei buti skaudinamai mylimo vyro.
zinoma niekad negyvenau taip blogai taip kaip dabar, as nuo 13 metu pati save islaikyt galejau, mano alga buvo daug didesne nei mano mamos, ir taip gyvenau iki siu metu 😀 visko buna visko turi but ir nera laio verkt kad nesiseka 😀
o del padevetu drabuziu parduotuviu tai ten tokiu geru dalykeliu yra istikruju, bet as niekada nemokejau ten ieskoti, reikia man ka nors vestis su savimi kad padetu paieskot nes nieko as ten nematau kas man tiktu, o tikrai buna 😀

13. May 2010, 15:31

nu ir priplepejot mamukes 😀

13. May 2010, 15:24

fainai.mes planuojam i norvegija vaziuot,jeigu draugas darba gaus....

13. May 2010, 15:23

as vaikui labai daug graziu rubeliu ten nuperku,na perku ir turguj ar pardej,bet ten tokiu graziu yra padevetuose

13. May 2010, 15:22

beveik 4m

13. May 2010, 15:22

a tai tu ne lietuvoj sedi?😀seniai jau vokietijoj?

13. May 2010, 15:20

vokietijoje,cia ir nauju kainos prieinamos

13. May 2010, 15:19

as nemoku rinktis tenai, bet buna uzeina😀 dabar netoli namu atsidare vaikisku drabuziu komisas tai ten buvau nuejus paziuret, bet tik antradieni suzinosiu ko lauksiuos tai gal ka nupirksiu, ir tikrai ten uzeisiu kai vaikelis biski paaugs.

13. May 2010, 15:19

kur nematei?

13. May 2010, 15:18

as ne,nes cia tokiu nemaciau

13. May 2010, 15:17

nenustojom,ir visai mes laiminga su ta maza suma pinigu,nes as visada uz tokia suma t,y1000lt pragyvenau kol jis neatsirado mano gyvenime.drabuzius labai retai perku parduotuveje,is antru ranku t.y padevetu drabuziu pard,kokybe yra zymiai geresne...o,ka jus galvojat apie devetu drabuziu pardes?ar daznai ten apsiperkat?

13. May 2010, 15:13

ne piniguose laime o ju kiekyje 😃

13. May 2010, 15:13

nu bet ar jus nustojot vienas kita mylet? jus tapot nelaimingi? ar pakites racionas, prastesni drabuziai gali buti jusu asaru priezastimi? gal but as labai jautri, man teko ismokti keleta skaudziu pamoku gyvenime , laidojau draugus, mylima zmogu, maciau sviesa tunelio gale kai buvau komoj ir labiausiai uz viska vertinu sveikata ir artimuosius, ir man pinigu stygius ar kazkas panasaus nepakeis mano laimmes gyventi tarp artimuju

13. May 2010, 15:11

😀

13. May 2010, 15:10

12 metu pinigai dar nerupi,tai pirmoji meile buna,tyra,nekalta,dar pinigu skonio nezinojai,o poto.........;0

13. May 2010, 15:09

siais laikais kaip kam labai sunku uzsidirbt pinigu.dar pries metus man draugas parnesdavo 5-7tukstancius litu,va tai gyvenimas buvo kai nereikejo skaiciuoti,galejom padet artimiesiems,draugams...o stai viskas eme ir apsisuko 180 laipsniu kampu.is birzos gauna 650+880mano ir ka ar nedaug pinigai reiskia gyvenime.aisku jie ne pirmoje vietoje,bet be ju irgi blogai...

13. May 2010, 15:07

ir ten dar parasyta, kad pamylau ji budama 12... jam tada buvo 14 ir jis nebuvo jau tada turtingas😀

13. May 2010, 15:06

ir man pinigai svarbu, bet as juos uzsidirbu. o apie drauga pasakiau, kad turtingas buvo, bet jam tie turtai atnese ne laime, o mirti. tik ta prasme turejau omeny, o ne ta , kad as naudojausi jo pinigais. as dirbu nuo 16 metu ir kiek pati uzsidirbu man pakanka

13. May 2010, 15:04

aha teisingai pastebejai

13. May 2010, 15:03

anastazija,esi labai jautrios sielos zmogus turbut.as tai nemoku taip i viska ziureti su toookia didele meile.bet truputi ir pinigai tau rupi juk sakai cituoju"bet visada prisimenu kai men drauges pavydejo kai budama 19 turejau turtinga tikrai turtinga drauga...."

13. May 2010, 15:02

nu mano nuomone, kad reikia pinigus uzsidirbti ir kad poreikia nevirsytu tavo sugebejimu... galima seset namie ir nedirbt, o tavo poreikiai jachta ir kas menesi vaziuot ilsetis tai dtada gali grezti vyrus... mano poreikiai atitinka mano darbo uzmokesti, sumazins alga, sumazinsiu poreikius, bet nevaiksciosiu ir nemaldausiu

13. May 2010, 14:21

as ne apie meile cia,pinigai yra reikalingi,be ju nepragyvensi o tik egzistuosi,kiekvienas savaip supranta kiek jam tu pinigu reikia,kokie poreikiai ir visa kita..

13. May 2010, 14:14

jei tu niekada nemylejai tai ir nesijuok, nes man gaila zmoniu, kurie nemoka nuosirdziai myleti

13. May 2010, 14:10

nu nevaidinkim cia tokios pasiauojancias 😃

13. May 2010, 14:06

as gyvenau su juo ne del pinigu, o del to kad mylejau labiau nei savo gyvenima, man prireikia 3 menesiu, kad sugebeciau bent jau iseiti is namu☹ gyventi del pinigu tikrai neverta

13. May 2010, 13:37

anastazija,tu turejei tikrai ziauru gyveni nuotyki, bet tai turetu buti pamoka toms kurios gyvena su vyrais tik del pinigu ,

13. May 2010, 12:56

jei dirbti tai badu nenumirsi, o vaikytis turtu ir papildomu keliu litu per pykcius... nezinau, man kazkaip keista.

13. May 2010, 12:54

bet be pinigu irgi niekas esi zmogau...

13. May 2010, 12:50

nu nera jis auksinis.... jam verslo reikalai svarbiau uz viska, zmogus , kuris per daug myli pinigus ir valdzia. ir kai jo labiausiai reikia jis buna isskrides, isvaziaves ir taip toliau, bet zinau, kad badu nenumirsim ir jei kas jis pades kaip gales. o demesio ir man truksta, svelnumo, supratimo... pries miega nieks nepamasazuos pavargusios ar neatsikels prie vaikelio todel manau, kad ir as esu vienisa mama. pinigai dar ne viskas, pinigai apskritai yra niekas,jie neatstoja man vyro. niekada nesivaikiau ju, o jie nuo manes nebega kazkaip, bet as ir dirbti megstu😀 man diena be darbo yra tusciai nugyventa diena😀 bet visada prisimenu kai man drauges pavydejo kai dar budama 19 metu turejau turtinga, tikrai turtinga drauga. pamylau ji dar budama gal 12... o ji nuzude jo geriausias draugas del 60 tukstanciu litu. stovejau prie karsto ir pati sau pazadejau, kad niekada man pinigai nebus svarbiau uz jausmus, uz ramu miega,uz mano draugus. ir todel nesuprantu kaip galima gaileti pinigu savo tevui, nors ir palikusiam, kaip galima ppyktis del ju... gyvenimas per trumpas, o mylimi zmones iseina taip anksti

13. May 2010, 12:41

kiek idomybiu buna gyvenime.anastazija,tau gerai,bendraus jis su savo vaiku,be problemu pavarde duos,ir tikrai jis puikus zmogus yra,nes nepaliko taves vienos lauktis...

1 ... 42 43 44 45 46 47 48 ... 65