Sugrįžimas į darbą po motinystės atostogų

21. Jan, 04:12

Sveikutės. Įdomu sužinot, kada grįžot į darbą po vaiko auginimo ir priežiūros atostogų. Ar nebuvo sunku?

22. Jan 2010, 13:32

Aš jau vasario vidury į darbą grįšiu.. siaube kaip nenoriu 😥 nes jau žadėjau išeiti iš to darbo, bet sužinojau, kad laukiuos, tai teko dirbt toliau... O db net nežinau kaip bus, praėjo du metai, kolektyvas pasikeitęs, mažai likusių mano pažįstamų,tai net neįsivaizduoju savęs ten grįžtančios... 😥

22. Jan 2010, 10:21

Kaip as jums pavydziu kad yra kur grizti, man pries nestuma reikejo palikti darba ☹ Labai noreciau kad po dvieju metu vel galeciau grizti i darba, nes namu ruosa baigia pasmaugti mane

22. Jan 2010, 10:13

as rasiau 3 metams, bet reikes grist po 2, uk kitus metus nemoka. matai i mano darba jei ner vietos nelabai priima, o 2 metams neleidzia rasyt. bet man nesinori grist i ji, nenoriu net pagalvot

22. Jan 2010, 10:06

esu parasiusi prasyma trim metam, bet planuoju, jei niekas nepasikeis grizti si rudeni, po dveju metu😀

22. Jan 2010, 09:58

as pasiemiau 2 metus... bet grisiu i savo darba 😀 man i darba 2011 m.geguzes men 😀 kaip tik ant darbymecio grisiu 😀

22. Jan 2010, 09:44

vasario men ir man jau bus 2 metai,bet sakiau prasitesiu dar metam,nes baisus bardakas db musu darbovietej,gal sakau po metu bus geriau

22. Jan 2010, 00:15

aš kol kas pasiėmiau 1 metams. praėjo tik keli mėn, bet apie darbą bijau net pagalvot

21. Jan 2010, 20:47

O, idomi tema😀 as vis daznai pamastau kaip bus kai grisiu. Daug ka pamirsus busiu, o dar ir naujoviu visokiu bus. As grisiu tik po metu, bet jau dabar bijau☹ Idomu suzinot, kiek metu mamytes sedi namuose augindamos vaikucius?As tai pasiemiau 2 metus vaiko prieziuros atostogas😀

21. Jan 2010, 16:58

Aš planuoju grįžti į darbą birželį, mažiui bus pusantrų metų. Jau dabar nerimauju, kaip reikės palikti, su kuo?

21. Jan 2010, 16:12

Sveikutės. Įdomu sužinot, kada grįžot į darbą po vaiko auginimo ir priežiūros atostogų. Ar nebuvo sunku?

1 2