Soliariumas nėštumo metu

24. May, 11:42

Ar einate/ejote? Ar esate pries? Kodel? :)

24. May 2011, 12:18

na man irgi spuogeliu atsirado (nors paauglisteje, tokiu problemu neturejau), skaiciau kad tai del hormonu. o del soliariumu, as tai nerizikuociau, nes degintis, kiek zinau, isviso nestumo metu nepatariama, be to nuo saules perteklio atsiranda "nesciuju demes", atrodo tikrai ne kaip 😃 as pati sviesios odos, bet jau geriau buti kaip "Terminatorius" 😉 negu kaip leoparduj 😃

24. May 2011, 12:00

siandien bandysiu isigyti arbatmiedziu alieju. Atsiliepimai del jo gydomojo poveikio geri..idomu ar pagelbes nors truputi... Dermatologas man nieko neleido ir nieko neisrase, nes visas bedas suverte nestumui, nors kraujo tyrimai, hormonu visokie sutrikimai pas mane neegzistuoja (reiskias nera nuo ko gydyti). O kaip spuoguotumas nedingsta taip nedingsta...randu tik daugeja ir daugeja...

24. May 2011, 12:00

kazkaip man ir jokiu minciu nekilo apie soliariuma kol nescia buvau 😀

24. May 2011, 11:48

As net ne nescia budama buvau pries soliariuma. 😀 Taciau man nestumas issauke spuogotumo problema. O plius esu baltaode, tai veidas mano kaip terminatoriaus atrodo. 😀)) Tai pamasciau apie tik veido deginima soliariume... tik va neturiu pazistamu kurie naudojosi sia paslauga... 😀

24. May 2011, 11:47

Man net nebuvo kilus mintis nėščiai ten eiti... šiaip esu prieš, nes nėra dar taip gerai ištirta koki poveiki gali sukelti mažyliui... man čia rizikavimas be jokio reikalo...

24. May 2011, 11:42

Ar einate/ejote? Ar esate pries? Kodel? 😀

1 2 3