Soliariumas nėštumo metu

24. May, 11:42

Ar einate/ejote? Ar esate pries? Kodel? :)

09. Jun 2011, 08:58

arba turbut ne.. vakar vos is pado neiskritau parduotuveje nuo karscio.. ir labai baisu kad tik vaikuciui nepakenktu tokia siluma.. 😀

08. Jun 2011, 16:57

tai tada teks su draugem vaziuot 😀

08. Jun 2011, 13:01

ech... o manes dienos metu niekur nenuveza, nei kai buvau nenescia nei dabar... mat per karsta, daug zmoniu ir t.t. 😃

08. Jun 2011, 10:32

nelabai, kad ir mieste nebedaug zmoniu, manau tikrai didele dalis paliko lietuva... maniskis ir nepernesa karscio jam sunku, pavargsta... bet pusvalandi istveria, as ir pati ilgiau nenoriu but... siais metais pirma kart pleze pabuvo, tai atsimins mane visam gyvenimui 😃 dabar tik ikalbu i radailiu karjera nuvaziuot, man ir paciai ten labiau patinka nei pleze... bet irgi tik pusvalandukui 😀

07. Jun 2011, 08:00

ech, pavydziu! 😀 Mano vyras nepernesa karsciu, ttai niekaip neprisnekinuu kad nuvaziuotume prie juros... randa 100 priezasciu kodel ne.. Tai tenka tenkintis balkonu.. 😀😀 Daug zmoniu plezuose?

05. Jun 2011, 15:41

pradejau gausiau laistyt tai ziuriu mano atsigavo 😀 vakar buvau prie juros pasideginau pusvalandi su suknele, kojas atidengus, tai truputi spalva igavau..😀

05. Jun 2011, 15:13

apie ta pati pamasciau vakar 😃 O del pomidoru rusies nezinau... pirkau seklas uz 50 centu 😃

04. Jun 2011, 18:00

bet cia mes gerai nuo soliariumo prie pomidoru 😃

04. Jun 2011, 18:00

o kokios rusies tavo pomidorai?

04. Jun 2011, 14:18

netresiu visiskai nieko pas save balkone. Kazkaip manau, kad pietinis balkonas didziausia trasa... 😀

04. Jun 2011, 12:06

mes turime nama bet jame dar negyvenam, nes nera vidaus apdailos, todel nuomojames buta miesto centre, tai gal jiems ir tos dulkes nepatinka, bet nuo snd laistysiu ir as kiekviena diena... o kada tresi?

03. Jun 2011, 09:48

aaa, tai nelabai gerai. Nezinau ar tu, ar tavo tevai gyvena name ir yra darzininkai.. bet maniskis tetis yra agronomas, o mama pomidorininkyste uzsiema jau daaaug metu, tai kiek teko matyti, ji kasdien vakare liedavo pomidorus. Taip darau ir as. Nes jie labai megsta dregme, plius bent mano balkonas i pietine puse, tai jie nuolat ten kepa.. nes jei pamirstu palieti bent viena diena jau lapai pradeda vysti, nors zeme dregna.. 😀

02. Jun 2011, 20:02

laistau kas antra diena, kaip buvo kazkur parasyta, bet zeme jau buna sausa 😀

02. Jun 2011, 19:38

gal dregmes truksta?

02. Jun 2011, 19:25

as ir kovo pabaigoj, "vilma" rusi sejau, persodinau po viena i atskirus vazonus, vakar dar neblogai atrode, ziedeliais geltonais, o snd ziuriu lapai suvyte... 😀

02. Jun 2011, 19:22

as irgi pirma karta, bet pas mane jie stiprus. Net mamas apdalina plencais, nes bute turejau ju kokiu 200 😃😃 O kada sejai? Pas mane jie kovo gale paseti buvo...

02. Jun 2011, 19:11

as pirma kart pomidorus auginu, bet labai sunkiai einas, turbut del patirties stokos.. bazilikai, metos, melisos ir paprikos puikiai auga, dziugina akis, o pomidorai uzaugo per auksti, nei turejo but, ir lapai dziuna... 😀

01. Jun 2011, 12:18

rasimiene, o kazka bendro turim 😃 Mano balkonas paverstas darzu... ir aukstaugiai pomidorai ir nykstukiniai (jau su vaisiais) 😃 Baziliku pievos, krapai, petruskos, peletrunas ir dar geles 😃DD Kaip taviskiai pomidorai? 😀

31. May 2011, 16:43

mano uosviai ir ukininkai, tai ir mesytes ir desrytes gaunam sveikos, o va su darzovem sunkiai, tenka tenkintis is turgaus ir prekybos centru... siais metais balkone pasisodinau savu pomidoriuku, ziuresim gal turesiu derliaus 😃

31. May 2011, 16:08

Taip sutinku 😀 kaip jums pasiseke del mesytes 😀

31. May 2011, 15:23

Cia vezi sukelia toms jau morkinems, kurios i soliariume eina istisus metus i savaite po 3 4 kartus... O jei reikia idegio, ar norisi gyviau atrodyti ziema, as nematau nieko blogo jei nueina mergina 4 kartus tam kad igautu oda spalva.. 😀 Aisku tai yra kiekvieno sprendimas.. 😀 Dabar tu visokiu sukeleju vezi mes niekai pneatsisakysim nes ju yra visur, tik tiek kad mes rinkdamiesi ka valgom, ka naudojam vonioje ir t.t. galim siek tiek sumazinti tu visu kenkeju.. 😀 Bent tiek dziaugiuosi, kad mums nereikia Vilniuje mesos pirkti 😃 Tevai ukininkams pazistamiems nuperka parsiuku pora ir maista jiems perka, tai bent jau zinom kuom serem ir ka valgom. 😀😀😀

31. May 2011, 12:55

Ir jo to labiau kad esu Vilnete 😃

31. May 2011, 12:53

Kazkasda ziema lankiausi ir as soliariume,bet tik pora kartu nuotaika pagerinti ,bet pastebejau ,kad oda susauseja ir atsiranda daugiau smulkiu rauksleliu ,daug domejausi apie dirbtina idegi ir nutariau nebesilankiti daugiau,bet cia tik mano patirtis ir nuomone ,per prevarta as jos niekam nekisu ,jusu pasirinkimas,jusu reikalas 😀

31. May 2011, 12:47

Labukas ,jo as sutinku kad dabar kur nepasisuksi viskas sukelia vezi ,bet gi kam dar labiau skatinti ? Juk galima tokio daliko kaip soliariumas atsisakiti,nes soliariuminis grozis-idegis ,net jau nemadingas 😀 as pati laaabai megstu saule ir siluma,bet kas per daug tas nesveika .😀

31. May 2011, 12:41

Tai vat... net ir ezere negalim maudytis, nes vanduo nera svarus. O ka jau kalbeti tiem kas gyvena Vilniuje ar Kaune, kur oras tiek uzterstas, jog sergantiems kvepavimo ligomis ar nesciosioms i lauka negalima eiti 😃

31. May 2011, 12:21

tai vasara ir i lauka tada negalima eiti, nes saules spinduliai irgi negerai, gali sukelti odos vezi...nuo likimo nepabeksi, jai bus lemta susirgt tai ir susirgsim 😀

31. May 2011, 09:23

nefertiti, taip masciau iki vestuviu... ir vis del to nusprendziau, kad bent ta diena i soliariuma reikia paeiti.. 😀 O del vezio, tai taip sukelia soliariumas ji.. tiksliau ne kiek sukelia, o kiek padidina tikimybe juo sirgti. Bet klausimas tada: o kas siais laikais nesukelia vezio? Jei jo taip bijoti, tai reikia gyventi kaime, patiems augintis darzoves, kiaules, karves ir gamintis produktus, kad butum garantuotas jog nevalgysi maisto su priedais, kurie taip pat sukelia vezi... Negersi jokiu vaistu, kurie pagaminti cheminiu butu (antibijotikai, aspirinai ir t.t.), nesidazysim plauku ir nagu, bei nesipiesim sau veido kai eisim i puota. 😀

30. May 2011, 19:03

as is viso pries soliariuma,nes sendina oda ir sukelia vezi tai jau irodita 😀

30. May 2011, 18:56

dermatologai nerekomenduoja eiti i soliariumus,as seniau eidavau i soliariuma, bet labai susigadinau savo oda, dabar turiu gerti vaistus, tokia yra jau soliariumo pasekme, nestumo metu geriau neiti i tokia vieta, nebent norit pakenkti naujai gyvybei

30. May 2011, 18:52

Na va, ka tik grizom.. Buvom Trakuose prie ezeriuko, truputi pasideginom su grupioke.. 😀 Tikiuosi bent spalva igavau, kad veido randus uzgostu.. 😃

1 2 3