Kur reikia kreiptis del soc.busto ?Per kiek laiko gaunamas?gal kas zinote?Nezinau, ar yra tokia tema sukurta, bet tokios neradau.
Kur reikia kreiptis del soc.busto ?Per kiek laiko gaunamas?gal kas zinote?Nezinau, ar yra tokia tema sukurta, bet tokios neradau.
Aš už 50kvadratų butą moku 130lt nuomą savivaldybei ir dar visi komunaliniai mokesčiai...
mano giminaits taip gavo lyg 2 metus stovejo eileje,bet bustas tai varginas,moka 30 lt uz ji na kaip isimokejimas ir patarnavimai..bet ir rajona skiria siaubelis..
aciu😀
*pazymu😀
Ce tik datos ne tos, ten turi pasakyt uz kuriuos metus reikia tu paztymu😛
reikalingi dokumentai
1. Duomenys apie asmens (šeimos) grynąsias metines pajamas ir turtą prieš prašymo pateikimo metus (2007 m., pateikiant 2008 m.), apskaičiuoti Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka.
2. Pažyma iš seniūnijos apie asmens (šeimos atveju – visų šeimos narių) deklaruotą gyvenamąją vietą.
3. Valstybės įmonės registro centro pažyma apie nuosavybės teise (šeimos atveju – visų šeimos narių) turimą ar turėtą nekilnojamąjį turtą.
4. Asmens dokumentai.
5.Apie invalidumą; našlaičio ar likusių be tėvų globos asmenų statusą patvirtinantys dokumentai (jei kreipiasi ne vyresni kaip 35 metų asmenys); pažyma iš gydymo įstaigos (šią pažymą pateikia asmenys, sergantys lėtinėmis ligomis, įrašytomis į Sveikatos apsaugos ministerijos tvirtinamą sąrašą, sunkiomis formomis).
PASTABA: asmens (šeimos), kuriam teikiama valstybės parama savivaldybės socialiniam būstui išnuomoti, metinės pajamos ir turtas, apskaičiuoti prieš paramos suteikimo metus, neturi viršyti šių dydžių:
- asmens (šeimos) grynosios metinės pajamos – 11000 litų ir turtas – 19500 Lt;
- dviejų, trijų asmenų šeimos grynosios metinės pajamos – 22000 litų ir turtas – 39000 Lt;
- keturių ir daugiau asmenų šeimos grynosios metinės pajamos vienam asmeniui neturi viršyti 6600 litų ir turtas – 19500 litų.
tai istot visada gali, ten nemazai popierizmo reik zinok, ir dar laukt reikia kol is registru centro duomenys ateina, atseit tikrina ar daugiau registruoto turto neturi, seimos sudeties dar reik, nu vienu zodziu
mmmm...aisku aciu uz info, lauksiu dar minciu, nes idomu man siuo klausimu viskas😀
mano teta eilej stovi, tik kitoj apskrity, tai jai jau baigia pastatyt daugebuti- nu ne jau vienai aisku😃 bet lauke gal apie 2 gerus metus+ dar jos mama itakingu pazystamu turejo, tai vat, mes stovim, per galva niekas nemusa, gal ir sulauksim kada😀
mes nors ir metu pradzioj istojom, o jau 36-sesti eilej esam, jaunu seimu sarase
mes istojom y ta eile 2009m vasario men, tai eile musu sudaryta tik siais metais, jei tu daba istosi tai irgi bus tavo eile kitiem metam😀
tai jei esat nesusituoke,Tu kaip vienisa mama daugiau sansu turetumei
aš manau, kad geriausia yra susirašyti... čia nebūtinai dėl būsto...
dėl registracijos tai aš nežinau...
tai manau linciuke nesvarbu, tai vis tiek gausi, nes vaikas abieju😀
bet jauciu reikia tada persiregistruoti i ta miesta, kur nori buto lauktio, o jei vaiko pavarde kaip draugo?
šiaip nėra skirtumo... jei nesusituokusi, tai būsi viena su vaiku... bet eilė bus ta pati jaunų šeimų eilė...
tai va, per galva niekas neduos, jei uzsirasysi
na taip... šiaip jau užsinorėjus niekas neduoda... reikia laukti... bet juk galit atsistoti, gal kada ir nuskils... būna, kad vieni belaukdami savo nusiperka, kiti į užsienį išvažiuoja, kiti kokiam rajono kaimelyje nori gauti būstą...
tai galima del tokio reikalo ir susirasyti😀
ka zin kokia situacija klaipedos rajone yra?
o nesusituokus lengviau gauti, ar geriau susituokus buti?
mažeikiuose..
na ilgas kelias iki ju kol gauni, kaip pastebejau.O asta kuriam mieste tu gyveni?
Linciuke, šiaip jei norit kaip šeima gauti, tai reikia būti susituokus...
apie 6metus... 2003m buvo kaip tik sudarinėjamos tos eilės, tai ir mes padavėm dokumentus... tai vat jau 1,5m ir gyvenam šiame būste... ir dar mum pasisekė tai, kad 2008m vyriausybė skyrė savivaldybei pinigų nupirkt soc.būstų, tai vienas iš tų pirktų būstų ir mums atiteko... jei nebūtų buvę to užpirkimo, tai gal dar tebebūtumėm laukę...
o jei as buciau kitam raj deklaravus gyvenama vieta, o draugas prie siauliu savivaldybes?butu sansai gauti
Asta, o kiek laiko lauket to busto?
mes gyvename soc.būste... reik eit į savivaldybę... reikia pristatyti pažymas apie gaunamas pajamas, deklaruotą gyvenamą vietą, ir iš kadastro-registro apie turimą turtą...
jo,savivaldybeje yra toks skyrius,reikia uzpildyti dokumentus,pazymu reikia,kad neturite jokio turto t.p.nekilnjamo,seimos sudeti,vaiku gim.liud.zodziu ten nuejus viska isaiskins...laiko tikrai nepasakysiu,kiekvienoje savivaldybeje skirtingai.Kreipkites turetu padeti.