Slenka plaukai

22. Oct, 02:51

Man pradejo slinkti plaukai.as turiu suneli 4men su puse.ir nuo 3men.su puse man pradejo slinkti plaukai,ypac kai sukuojuosi kuokstai buna ant sepecio.Bijau ir pergyvenu kad nenuplikciau.mano plaukai ilgi iki uzpakaliuko. Patarkite,kokiomis priemonemis naudoti ir ka daryti?Aciu jums labai uz patarimus!!!

mergele35 mergele35 22. Oct 2011, 22:36

na jo tikrai nustos as va viena po kito vaikucus pasigimdziau tai galvojau jau kai prades slinkti tai nuplisiu o slinko net ir maziau nei su vyresniaja kad slinko😀

22. Oct 2011, 22:04

pritariu dzerdai 😉 isslinks tiek kiek reiks ir viskas 😀 nenupliksi,nestumo metu plaukai auga,o pagimdzius visad nuslenka...normalu 😀 man su sunum ir taip buvo,db va ir su dukyte tas pats,jai 2menesiukai,o slenka baisiai plaukai 😀 nieko nedarau nes zinau kad po keliu menesiu nustos savaime 😀 zinoma menkas malonumas kai jie slenka,ir kai ant zemes vien plaukai,nekalbu kas dedasi lovoj ir ant rubu 😃

22. Oct 2011, 21:52

man padejo hp formula ampuoles su placenta 😀 jau ir galvojau busiu plika, kuokstai ant pagalves budavo ryte 😀

22. Oct 2011, 21:42

Vaistinese yra pirkti zibalo plaukams. Kaina apie 8 lt. Pati isbandziusi ir kas naudojo visi labai giria. Issitepi saktis, palaikai 15 ir isplauni. Turetu padeti.

22. Oct 2011, 15:14

alyvuogiu aliejumi istepk saknis, palaikyk valandele ir issikalauk.. bet geriau du kartus su sampunu perplauk, nes galva gali buti riebalota... i savaite 1 karta reiketu pasiteplioti

22. Oct 2011, 15:08

sveika,turejau ta pacia problema ,tuo paciu metu,turiu tokius pat plaukus ir abu su vyru pergyvenom,akd nenuplikciau.Buvo visokiu patarimu,bet maitinau,arba nenorejau terliotis tai gavosi,akd nieko nedariau,iskrito tiek kiek reikejo ir po 4 men viskas atsistojo i savo vezes 😉 taip ,kad patarciau nusiraminti,pagerti vitaminu ir laukti,kol namai vel bus be plauku ant zemes 😃

22. Oct 2011, 14:51

Man pradejo slinkti plaukai.as turiu suneli 4men su puse.ir nuo 3men.su puse man pradejo slinkti plaukai,ypac kai sukuojuosi kuokstai buna ant sepecio.Bijau ir pergyvenu kad nenuplikciau.mano plaukai ilgi iki uzpakaliuko. Patarkite,kokiomis priemonemis naudoti ir ka daryti?Aciu jums labai uz patarimus!!!

1 2